Jump to content

Kalkış anında arada bir gaz yemiyor + rolanti durmuyor?


Guest dumann
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracınızın sorununu detaylı olarak yazarsanız , daha rahat bilgi verebiliriz.Aracınız lpg demi gaz yemiyor benzinde mi ,bakımları yapıldı mı? değişen parçalar var mı? vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsmail, anlaşılan forumlara çok aşina değilsin. Burası MSN gibi bir yer değil. Yapılacak şey sen problemini detaylıca yazarsın fikir sahibi olanlar da mesajını görünce yorumlarını yazar. Bu bir dakika sonra da olabilir bir gü sonra da..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hava akışmetre sorunu olabilir veya aracınız emme manifoldu ve çevresinden hava alıyor olabilir en doğru bilgiyi aracınızı bilgisayara bağlatarak bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eywallah  kardeş elktirik ustası bağladı bilgisayara  2 tane egzoz müşürü bozuktur dedi bana  bende egzozcu arkadaşa  gitim bana  sadece 1 tane egzozmüşürü  var dedi oda egzoz  manüfordunda  zaten bende baktı  sadece  bir  tane  var başka yok işte tekrardan gitim ustaya 1 tane var die yokdedi ikki tane  var dedi işte aldırmak istedim işte ırakkuzeyinde ama  işte tam olarak emin deyilim ondan olup  olmadından  ?  valla ömrümü  yedi  bu ara  ba binemiyoru 2 aydırrr??? :dua:

şırnakta usta vardır herhalde ama eğer anlayan yoksa mardine ya da batmana aracı getirebilirsin ama en güzeli götür Irak a arabayı sıfırla geri dön

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...