yavuz_gs
YaÅŸ: 24
Yer: bursa
|
 |
« : 28 Mart 2008, 12:39:18 » |
|
selam arkadaÅŸlar..
91 323 hb in göstergelerini değiştirmek istiyorum .
beyaz taban üzerine kırmızı ibre düşünüyorum ama hazır taban bulamadım. daha önce aranızda böyle bi uygulama yaptıran varmı acabaa???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
YaÅŸ: 33
Yer: izmir
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2008, 12:42:58 » |
|
turkıyede bıraz dıye dusunuyorum sen bır www.ebay.com a bak varsa orada kesın vardır
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
budu06
YaÅŸ: 26
Yer: ankara
budu06 & udu05
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2008, 14:30:49 » |
|
bende aynı seyı yapmayı çok ıstedım ama turkıyede yok ebay da var oldukça ucuz gıbı gelıo ınsana ama kargo bedelı öle olmuyor bu konu daha ewel acıldı modıfıye 323 bölümüne bakarsan kabın içi kısmında konu hakkında bılgı edınırsın
|
|
|
|
|
|
PARAN VARSA RANGE ROVER PARAN YOKSA GAME OVER
|
|
|
yavuz_gs
YaÅŸ: 24
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2008, 00:52:30 » |
|
eyvallah. teşekkür ederim bakıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silvergs
YaÅŸ: 21
Yer: istanbul-üsküdar
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2008, 20:19:55 » |
|
merhaba, benm km göstergesi çalışmıyor. arada da yağ lambası yanıp sönüyor kafasına göre arabayı park edip kapatmadan önce.1 sn bile yanık kalmıyor hemen yanıp sönüyor. direksiyonum da sertleşti hidroliğinin yağı azalmış olabilirmi ondan yapıyo olabilirmi acaba (:
konuya dönecek olursak göstergelerde bi sorun varsa parça gerekirmi? yada hangi ustayı önerirsiniz. bizim teknik servis anlamazsa şimdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
YaÅŸ: 28
Yer: İSTANBUL
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2008, 21:23:33 » |
|
size önerebileceğim servisimiz var ama avrupa yakasında... eğer gelme imkanınız olursa yönlendirebilirim sizi... gösterge olayına gelince... ben daha önce astina gt için getirttim ama bg kasa 323 ler için ebayde varmı bilmiyorum.. eğer imkan varsa kesin getirtin müthiş güzel oluyor...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
mustafa_g
YaÅŸ: 35
Yer: izmit
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2008, 08:48:49 » |
|
merhaba, benm km göstergesi çalışmıyor. arada da yağ lambası yanıp sönüyor kafasına göre arabayı park edip kapatmadan önce.1 sn bile yanık kalmıyor hemen yanıp sönüyor. direksiyonum da sertleşti hidroliğinin yağı azalmış olabilirmi ondan yapıyo olabilirmi acaba (:
konuya dönecek olursak göstergelerde bi sorun varsa parça gerekirmi? yada hangi ustayı önerirsiniz. bizim teknik servis anlamazsa şimdi.
bence yağ lambasının yanmasıyla km. saatinin çalışmaması aynı sebepten değil. belki küçük bir ihtimal komple torpido sökülüp takıldıysa kabloları ezilmiş olabilir ve km. saatinin kablosu kopmuş, yağ lambasının kablosu ise hafiften şase yapıyor olabilir ama bu olasılık çok düşük. direksiyon yağının seviyesini kontrol etmen için kaputu açman yeterli ama sen bunu sorduğuna göre kaputla pek haşır neşir olmuyorsun demek  bu durumda motor yağının seviyesine de bakmıyor olma ihtimalin var mı? bence sen biran önce kaputu açıp bunları kontrol et 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silvergs
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2008, 00:47:01 » |
|
teşekkürler. yok kaputu açarım hatta uğraşmayıda çok severim ama buna biraz yabancı kaldım. daha birbirimize ısınamadık kaputla :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silvergs
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2008, 00:49:03 » |
|
bu arada yağ lambası olayı iyice netleşti. otomatik vites arabam, araba vitesde iken frene basılı bir şekilde durduğumda yanıyor? fren hidroliği azalmış yada şanzımandaki yağ ile ilgili olabilirmi? yoksa normal yağı mı azalmış arabanın. çubuğundan baktığımda normal görünüyor gerçi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2008, 23:12:27 » |
|
yağ lambası yağ eksildiğinde veya yağ basıncı düştüğünde (eski yağ olduğunda) yanar veya yağ pompasında bir sorun olduğunda yanabilir diye biliyorum. diğer ışıkların hangi durumlarda yandığını zaten ayrıntılı olarak yazmıştım daha önce. linkine bulup koyarım buraya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silvergs
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2008, 18:47:50 » |
|
tekrar teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2008, 19:39:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duska
YaÅŸ: 22
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Nisan 2008, 01:23:25 » |
|
 bunlara indiglo kadran diyolar..arabayı satmadan önce beyaz zeminlerin orjinallerini pc ye indirmiştim..ama şimdi bulamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lawyer
YaÅŸ: 27
Yer: İst
1.8 V6
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2008, 23:55:09 » |
|
bende resımlerı var bunların. bunlardan işe yarar bı sonuç çıkarmiki
|
|
|
|
|
|
Adımızın geçtiği yerde imzaya gerek yok!
|
|
|
|
MuratYılmaz
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Mayıs 2008, 00:14:36 » |
|
arkadaşlarrr benim fikrim geldi  forumda 323 için kaç kişiye gösterge lazımsa birleşip yaptıralım,daha sonra da forum üzerinden satşını yaparız,hem forumada katkı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygar
YaÅŸ: 20
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Mayıs 2008, 00:19:40 » |
|
Fazla çıkmaz bence 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
Endüstri ürünleri Tasarımı__>>>
|
|
|
|
MuratYılmaz
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Mayıs 2008, 00:21:34 » |
|
olmazsa ben bunu bi araştırayım ya adetli yaptırır ihtiyacı olanlara veririz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygar
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Mayıs 2008, 00:23:16 » |
|
sanırım katman katman yapılıyor bunlar renkleri yani.. sonra üstüste yapıştıılıyor.. eğer öyleyse pc de çizimleri hazır olduktan sonra ozalitçide halledilir hemen..
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
|
|
|
|
MuratYılmaz
|
 |
« Yanıtla #18 : 07 Mayıs 2008, 00:27:00 » |
|
sanırım katman katman yapılıyor bunlar renkleri yani.. sonra üstüste yapıştıılıyor.. eğer öyleyse pc de çizimleri hazır olduktan sonra ozalitçide halledilir hemen..
o zaman önce ben bi çizimlerini araştırayım ondan sonrası daha kolay olur heralde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygar
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #19 : 07 Mayıs 2008, 00:46:53 » |
|
Google a gauge face yazınca çıkıyor epey bişiler..
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
|
|
|
|