Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1899
En son: memo03
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 246264
Toplam Konu Sayısı: 5557
Bugün Online: 41
Tüm zamanlar Online: 287
( 22 Eylül 2008, 17:12:36)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 12
Misafirler: 20
Toplam: 32
MazdaClubTR Sticker siparişi için tıklayınız
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mazda 323 HB otomatık sanzuman hakkında bılgı..  (Okunma Sayısı 629 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cenkizdokuzcan
*

YaÅŸ: 37
Yer: İstanbul-Kartal

« : 02 Haziran 2008, 20:34:06 »

yıllardan berı cok beyendıgım ama hep ertelemıs oldugum mazda 323 hb. almak ıstıyorum. aslında manuelı tercıh ederdım ama hanımımın ısrarlarına  karsı otomatık almaya karar vermıs bulunmaktayım. daha oncelerde honda cıvıc sı sedan otomatıkte kullanmıstım ve cok memnundum..323 hb otomatık kullanan yada bu arac hakkında bılgısı olan arkadaslardan konuyla ılgılı yorumlarını beklıyorum..saygılarımla...
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2008, 08:46:30 Gönderen: Burak » Logged

Halil İbrahim
*

YaÅŸ: 26
Yer: İstanbul
Arıza Paratoneri

« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2008, 20:43:13 »

alacağınız araba hakkında en çok bilgiye Mustafa abi ve Semavi nickli Kadir abi sahip konuyu gördükleri zaman sizi mutlaka bilgilendirirler Smiley 

Emniyet Kemeri Sizi Hayata BaÄŸlar.....

34 NRG 27     A rh (+)

cenkizdokuzcan
*

« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2008, 20:46:05 »

alacağınız araba hakkında en çok bilgiye Mustafa abi ve Semavi nickli Kadir abi sahip konuyu gördükleri zaman sizi mutlaka bilgilendirirler Smiley 
acıklaman ıcın tesekkurler halıl..
Tansu G
*

YaÅŸ: 24
Yer: Kocaeli-Kayseri

« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2008, 21:04:53 »

Model yıllarını şimdi bilemiycem ama 3 ve 4 ileri iki otomatik şanzıman modeli var.3 ileri olanı kullandım kesinlikle çok beğendim.Çok uzun süre çok da seri bir şekilde bir arkadaşım kullandı hiç bir sorun da yaşamadı.Tabii düz vites kadar seri olmayabilir ama son hızında çok fark olacağını sanmıyorum.323 ün zaten bir performans aracı olmadığı hesaba katılırsa bu fark zaten hiç görünmez.

Dildeki Yozlaşma Kendiliğinden Olmamaktadır.
cenkizdokuzcan
*

« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2008, 21:32:18 »

Model yıllarını şimdi bilemiycem ama 3 ve 4 ileri iki otomatik şanzıman modeli var.3 ileri olanı kullandım kesinlikle çok beğendim.Çok uzun süre çok da seri bir şekilde bir arkadaşım kullandı hiç bir sorun da yaşamadı.Tabii düz vites kadar seri olmayabilir ama son hızında çok fark olacağını sanmıyorum.323 ün zaten bir performans aracı olmadığı hesaba katılırsa bu fark zaten hiç görünmez.
tesekkurler bılgı ıcın..
Mustafa Güneş
*

YaÅŸ: 35
Yer: izmit
kriz teğet geçer dedi, hamdolsun direkt girdi.

« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2008, 08:40:33 »

87hp güç 127Nm torku olan bir motor, 915kg. ağırlık.
normal şartlarda bu verilerle birlikte 323HB fazla çekici gelmeyebilir fakat başarılı şanzıman değerleriyle ilk hızlanma konusunda başarılı sayılabilecek bir araba. bu söylediklerim manuel şanzımanlar için geçerli. otomatik şanzımanlısını hiç kullanmadım ama otomatik bile olsa serilik olarak çok kötü olmayacağını düşünüyorum. hem kullanımı çok keyifli bir araba olduğu için serilik kısmını ikinci plana atabilirsiniz. Smiley

İzmit'in en eski ve en güzel tarihi mahallesi: www.orhanmahallesi.com
cenkizdokuzcan
*

« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2008, 10:33:06 »

87hp güç 127Nm torku olan bir motor, 915kg. ağırlık.
normal şartlarda bu verilerle birlikte 323HB fazla çekici gelmeyebilir fakat başarılı şanzıman değerleriyle ilk hızlanma konusunda başarılı sayılabilecek bir araba. bu söylediklerim manuel şanzımanlar için geçerli. otomatik şanzımanlısını hiç kullanmadım ama otomatik bile olsa serilik olarak çok kötü olmayacağını düşünüyorum. hem kullanımı çok keyifli bir araba olduğu için serilik kısmını ikinci plana atabilirsiniz. Smiley
acıklamanız ıcın sagolun..bu sabah alıs verıs ıcın markete gıderken gumus rengı bır 323 hb gordum. aracın yanından gecene kadar komple aracı soyle bır ınceledeım pırıl pırıl duruyordu masallah. hemen yanastım sahıbının yanına , konustuk bıraz arac hakkında, otomatık sanzumanlı ıdı arac. sahıbı 8 yıldır bu aracı kullandıgını daha onceden de 323 hb manuelı oldugunu soyledı.  ama otomatıgı tavsıye ederım sana arkadasım dedı.. ısrarlarrıma ragmen aracını satmayacagını soyledı bu arada... Smiley Smiley Smiley
fatihnet
*

YaÅŸ: 27
Yer: Ankara

« Yanıtla #7 : 25 Kasım 2008, 22:48:47 »

Benimde 323HB lerde merak ettiğim bir konuydu aydınlatıcı bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Birde sormak istediğim bizim burda bir yokuş var nerdeyse alnın yola değiyor çıkarken Smiley
böyle bir yolda otomatik vites bir 323hb ne yapar acaba sorun çıkarmaz dimi ?

« Son Düzenleme: 26 Kasım 2008, 00:02:50 Gönderen: fatihnet » Logged
semavi
*

YaÅŸ: 28
Yer: İSTANBUL

« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2008, 00:21:07 »

hayır neden sorun cıkarsınkı eger arızalı değilse. hiç bir sıkıntı olmaz. ben 2008 fiesta dizelle çıkamadığım yere mazda 3otomatıkle rahatca tırmanbılıyorum

kod adı yeşil Grin
mustafa.smmm
*

YaÅŸ: 33
Yer: Marmaris

« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2008, 09:34:21 »

yıllardan berı cok beyendıgım ama hep ertelemıs oldugum mazda 323 hb. almak ıstıyorum. aslında manuelı tercıh ederdım ama hanımımın ısrarlarına  karsı otomatık almaya karar vermıs bulunmaktayım. daha oncelerde honda cıvıc sı sedan otomatıkte kullanmıstım ve cok memnundum..323 hb otomatık kullanan yada bu arac hakkında bılgısı olan arkadaslardan konuyla ılgılı yorumlarını beklıyorum..saygılarımla...
Kaç model baktığınızı anlayamadım ben. Ben benim aracı araken bayağı bir 323 hb gördüm inceledeim. Ama benim dediğim model 1999 dan sonra olanları.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: Emre
[Bugün 00:53:52]

Gönderen: Mustafa Güneş
[Bugün 00:52:22]

Gönderen: Mustafa Güneş
[Bugün 00:51:27]

Gönderen: Emre
[Bugün 00:40:31]