ugur89
Yer: istanbul
|
 |
« : 17 Mayıs 2008, 19:57:35 » |
|
arkadaslar arabaya nasıl cila atılıyor bilgisi olan varmı ayrıntılı bı sekılde bılgıye ihtiyacım var
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2008, 19:58:53 Gönderen: Burak »
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2008, 20:04:37 » |
|
arkadaslar arabaya nasıl cila atılıyor bilgisi olan varmı ayrıntılı bı sekılde bılgıye ihtiyacım var
aracı güzelce yıka kurula, alacagın cilanın üzerinde açıklaması vardır nasıl yapılacagına dair, gölgede yapmayada dikkat et 
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
abdullah altınel
Yer: selçuk/izmir
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2008, 12:00:22 » |
|
Kendinde yapabilirsin ama bence uğraştığına değmez, artık yıkamacılarda arabaya istersen cila atıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musen
Yer: Malatya
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 12:32:49 » |
|
Benim tavsiyem en ince pasta ile arabayı pastalamak daha sonrada cilalamak...Arabayı iyice yıkadıktan sonra gölgede güzelce cilala.Turtle wax nano cila tavsiye ederim fena değil.20 milyona aldım burdan,2-3 ay kadar koruyo arabayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2008, 16:43:41 » |
|
Pasta dediğimiz şey bir nevi zımpara değil mi ? Yani boyadan bir katman götürmüyor mu ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 17:03:43 Gönderen: Burak »
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
mustafa_g
Yer: izmit
Dokunmayın Laza, Basar Gaza :D
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2008, 16:53:07 » |
|
Pasta dediğimiz şey bir nevi zımpara değil mi ? Yani boyadan bir katman görütmüyor mu ?
aynen öyle Burak. pasta, boyayı söküp çizikleri doldurmaya yarıyor ama sürekli yaptığında bir süre sonra boya iyice inceliyor. cilayı nasıl yapacağınızı uyumsuz anlatmış, ekleyeceğim tek şey havanın rüzgarsız olmasının da önemli olduğudur. şartlar uygunsa kapalı bir garajda yapılmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emredeler
Yer: İstanbul
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2008, 01:40:03 » |
|
Bu cila makineleriyle mi yapmak daha iyi yoksa pamuk veya bezle mi?
|
|
|
|
|
|
Annelerin dışarı çıkarken uyardığı, herkesin uzak durduğu o kötü çocuk 
|
|
|
Musen
Yer: Malatya
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2008, 02:13:18 » |
|
Araba pastaları tek çeşit değil...İçinde numarasına göre kalından inceye doğru gidiyor.En ince pasta aracın dış yüzeyini ve ince çizikleri gidermek için.Çok kalın pasta verniği çok incelticektir.O yüzden aracın boya durumuna göre seçim yapmakta fayda var.Pastaların içinde zımbara parçaları var incelik kalınlık esasında o zımparanın inceliği kalınlığı.Pasta makina ile yapılması daha iyi oluyor.Geçen sene kendim yapmıştım,ufak tefek fakat göze batan çoğu leke temizlendi.Ardından da cila.Makinayla pasta yapmanın püf noktaları var onları dikkat etmezseniz boyayı bile kaldırabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
Yer: izmir
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2008, 15:46:29 » |
|
dun arabamı cılaladım herekese tavsıye ederım 1 saatte mukemmele yakın sonuc verdı annem bıle senın arabanın boyası sımlıymıs dedı ben de guluverdım  resmını koyuyorum CBS marka sıvı halde ve uygulaması cok kolay fıyatı hepsı buradada 26 ytl (ben 21 ytl ye aldım ındırımylı gecen hafta) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258348&productid=otm095602#tablnk
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
babatolia
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2008, 19:48:23 » |
|
polisaj makinası satılıyor ben iki sene önce 25 ytl ye süper marketten almıştım dbk marka. sende praktiker tekzen marketlerden bulabilirsin gene fiyatları 25-30 civarıdır. arkadaşlar nasıl yapıldığını tam anlatmışlar tek ekleyeceğim yıkadıktan sonrada tam olarak kuramısını beklemen yoksa fitil aralarındaki kurumamış sular biraz zorluk çıkartıyor.. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Mayıs 2008, 01:30:22 » |
|
ben de gittigidiyordan polisaj makinesi aldım önceki gün ama halen kargo ulaşmadı elime. herhalde yarın getirirler ve ilk fırsatta tekrar cilalayacağım arabamı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Mayıs 2008, 09:12:54 » |
|
ben de gittigidiyordan polisaj makinesi aldım önceki gün ama halen kargo ulaşmadı elime. herhalde yarın getirirler ve ilk fırsatta tekrar cilalayacağım arabamı  kaça yapıon pasta cilayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2008, 00:15:48 » |
|
kaça yapıon pasta cilayı  sen gel sana beleş  bu akşam yaptım cilayı. arabaya bak saçını tara (bende saç yok ya ben ancak üstümü düzeltiyorum  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
Yer: izmir
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Mayıs 2008, 00:17:04 » |
|
kaça yapıon pasta cilayı  Ben ucuza yaparım kardesım benım  Lafı bıle olmaz 
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Mayıs 2008, 12:23:33 » |
|
Ben ucuza yaparım kardesım benım  Lafı bıle olmaz  sen ucuza demişin mustafa beleşe demiş izmitte daha yakın izmirden o yüzden izmite gideyim hem sen niye yoktun ben izmire geldiğimde söyle bakiim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|