_Akhan_
Yer: Aydın
Oğuzhan
|
 |
« : 19 Ekim 2007, 00:12:28 » |
|
Arkadaşlar bende Mazda 323 1993 GLX Sedan var araçta klima var orj. soğutması çok iyi fakat ısıtma sistemi çok ılık üflüyor neden olabilir acaba?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2007, 23:59:18 Gönderen: _Akhan_ »
|
|
"Mazda 323 GLX AC 1993 Kırmızı Sedan" <__323 forever__>
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2007, 00:14:10 » |
|
Arkadaşlar bende Mazda 323 1993 GLX Sedan var araçta klima var orj. soğutması çok iyi fakat ısıtma sistemi çok ılık üflüyor neden olabilir acaba?
bazı araclarda bi vana gibi bişey oluyor yaza girerken açıyolar kısa girerken o vanayı kapatıyolar senin arabanda da varsa o kalorifer vanasından acık olabilir
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
NeBiAnd
Yer: İstanbul
Ven zis zı alem,ay em zı king
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2007, 00:15:33 » |
|
Kalorifer radyatöründe bir problem olabilir.
|
|
|
|
|
|
Persona non grata ( İstenmeyen adam )
|
|
|
X-Pace
Yer: Çanakkale
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2007, 03:09:10 » |
|
eğer LPG takılı ise kalarüfer hortumundan bir T ile bağlantı çekilmiştir. bu küresel valfin açıklığından geçen su akımının azalması kalarüfer peteğinin yeterince ısınmasını engelliyordur. eğer LPG yok ise kalarüfer peteği tıkalı olabilir ya da motor yeterince ısınmıyordur , bu durumda termostata baktıman gerekir.
|
|
|
|
|
|
Don't play gamble with me on the road! I'll reach 100km/h before you reach the end of this sentence!!! FC3S Freak No LSD No Drift No Rotor No Motor Turbo lag was created to give V8s a chance [img]http://img201.imageshack.us/img201/739/
|
|
|
_Akhan_
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2007, 12:12:19 » |
|
Sanayide bi ustaya sorduk vana yokmuş bunda araçta lpg var Kalorifer hortumlarını keserek araya T atmışlar bunun sorun olmayacağını söyledi kalorifer peteği değişecek dedi direk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeBiAnd
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2007, 17:16:20 » |
|
Tahmin etmişim.İnşallah fazla masraflı değildir geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Akhan_
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2007, 17:59:30 » |
|
büyük ihtimal kalorifer peteğinde tıkanma gibi bişey var hafta sonu kendim söküp bakacağım bugün boruları kontrol ettim peteğe giden borunun birisi tam ısınmıyor dolayısıyla devirdaym olmuyor söküp dağıttıktan sonra yazarım sonucu
Not: Sen sökme ustaya göster diyenler olabilir arabamın heryerini adım gibi biliyorum daha önce ön paneli komple indirmiştim el becerim iyidir ayrıca burdaki ustalara aracı sağlam ver bozuyorlar o yüzden yapabildiğim kadar herşeyini kendim yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeBiAnd
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Ekim 2007, 23:11:00 » |
|
Walla en iyisini yapıyorsun bu işten anlıyorsan.Onların yapacağıda farklı depil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygar
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2007, 00:41:11 » |
|
o yüzden yapabildiğim kadar herşeyini kendim yapıyorum
maşallah.. tam bir avrupalı zihniyeti.. adamlar evlerinde ne var herşeyle kendileri ilgileniyorlar..boya badanadan ev eşyalarının tamirine bahçe bostandan arabalara kadar... bu yetenek veya herneyse yurtdışına gidip gelmiş insanlarda da görüyorum. bu galiba ordaki hayat tarzından kaynaklanıyor.. tam bir açıklama yapamıyorum 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
Endüstri ürünleri Tasarımı__>>>
|
|
|
_Akhan_
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2007, 01:13:35 » |
|
maşallah.. tam bir avrupalı zihniyeti.. adamlar evlerinde ne var herşeyle kendileri ilgileniyorlar..boya badanadan ev eşyalarının tamirine bahçe bostandan arabalara kadar... bu yetenek veya herneyse yurtdışına gidip gelmiş insanlarda da görüyorum. bu galiba ordaki hayat tarzından kaynaklanıyor.. tam bir açıklama yapamıyorum  Aslında bi anlamda da duygularıma tercüman oldun kardeş sağolasın hep şöyle bi hayalim var avrupadaki insanları bilirsiniz müstakil ev kendine ait bir garaj eğer böyle bi imkanım olsa arabam sanayi yüzü görmez herşeyini yaparım insan kendi emeğini kattığı şeylerle zamanla arasında farklı bi duygu oluşuyor bilmem hiç yaşayan varmı bu biraz hayata bakış açınızla ilgili birazda zevk meselesi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2007, 01:16:49 Gönderen: _Akhan_ »
|
|
|
|
|
Uygar
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2007, 10:58:41 » |
|
avrupada zaten büyük alışveriş merkezleride bile nerdeyse araçların parçalarına ulaşmak mümkün.. evin garajında iş görme mevzusu zaten çok güzel bir olay.. 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
Endüstri ürünleri Tasarımı__>>>
|
|
|
Dündar
Yer: İZMİR
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2007, 16:24:00 » |
|
büyük ihtimal kalorifer peteğinde tıkanma gibi bişey var hafta sonu kendim söküp bakacağım bugün boruları kontrol ettim peteğe giden borunun birisi tam ısınmıyor dolayısıyla devirdaym olmuyor söküp dağıttıktan sonra yazarım sonucu
Not: Sen sökme ustaya göster diyenler olabilir arabamın heryerini adım gibi biliyorum daha önce ön paneli komple indirmiştim el becerim iyidir ayrıca burdaki ustalara aracı sağlam ver bozuyorlar o yüzden yapabildiğim kadar herşeyini kendim yapıyorum
Tüm anlatımlara katılmakla beraber bir ipucu vereyim, hortumun biri sıcak biri soğuk dedinya, su devirdaimin olmadığı bir gerçek, iki hortumu da çıkarıp soğuk olan taraftan bir çeşme hortumu baağla ve suyu aç önce az aç yavaş yavaş suyu arttır pisliğin çamurun çıktığını göreceksin , bunu yapmadan boşuna sökme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Akhan_
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #12 : 21 Ekim 2007, 01:28:56 » |
|
Vala dündar abi sağolasın güzel fikir aslında ama ben birazda meraktan söktüm bile  arabanın ön konsolu komple indirdim gerekli parçaların bakımlarını yapıyorum şuan yarında komple tekrar geri toplayacağım bir kaç foto çekebilrisem sizle paylaşırım havalandırma sistemini komple temizlemiş oldum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2007, 01:32:30 Gönderen: _Akhan_ »
|
|
|
|
|
X-Pace
Yer: Çanakkale
|
 |
« Yanıtla #13 : 21 Ekim 2007, 01:49:41 » |
|
Vala dündar abi sağolasın güzel fikir aslında ama ben birazda meraktan söktüm bile  arabanın ön konsolu komple indirdim gerekli parçaların bakımlarını yapıyorum şuan yarında komple tekrar geri toplayacağım bir kaç foto çekebilrisem sizle paylaşırım havalandırma sistemini komple temizlemiş oldum kendin uğraşmak , emek vermek zevklidir  tebrikler...
|
|
|
|
|
|
Don't play gamble with me on the road! I'll reach 100km/h before you reach the end of this sentence!!! FC3S Freak No LSD No Drift No Rotor No Motor Turbo lag was created to give V8s a chance [img]http://img201.imageshack.us/img201/739/
|
|
|
mazdamx-5
Yer: İzmir
|
 |
« Yanıtla #14 : 21 Ekim 2007, 12:26:30 » |
|
Kolay gelsin.Harikasınız. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Akhan_
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #15 : 21 Ekim 2007, 23:01:33 » |
|
Cumartesi başladığım ön konsolun temizliği bakımı ve kalorifer peteğinin temizlenmesi işlemini ertesi gün tamamladım arkadaşlar şuan ön konsolun sıfır arabadan farkı kalmadı kaloriferde istediğim performansına ulaştı herşey yolunda gitti hava biraz yağmurluydu bir kaç resim çekebildim parçalar bagajda konsol yerde temiz bi yerde sonuç olarak hiç vida artmadı ve eksik yok  hava güzel olunca kuzuyu yıkayıp bir kaç foto çekicem onlarıda paylaşırım aracım türünün en iyilerindendir  [eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2007, 11:48:54 Gönderen: _Akhan_ »
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #16 : 21 Ekim 2007, 23:20:37 » |
|
Forumda yer ve fotoğraf yükleme sıkıntısı yok. Biraz küçültürsen rahatlıkla foruma yükleyebilirsin.. Imageshack ten hem gereksiz pencere açılıyor hem de yüklemesi çok uzun sürüyor 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
_Akhan_
Oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #17 : 21 Ekim 2007, 23:57:11 » |
|
Forumda yer ve fotoğraf yükleme sıkıntısı yok. Biraz küçültürsen rahatlıkla foruma yükleyebilirsin.. Imageshack ten hem gereksiz pencere açılıyor hem de yüklemesi çok uzun sürüyor  Küçülttüm ama siteye nerden yükleniyor onu bulamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dündar
Yer: İZMİR