Halil İbrahim
Yer: İstanbul
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #40 : 06 Haziran 2008, 19:13:44 » |
|
hayırlısı olsun  bakalım bu kötü imajından ne zaman sıyrılacak Mazda 
|
|
|
|
|
|
Yol sizi nereye götürüyorsa oraya gitmeyin. yol olmayan yerden gidin ki bir iz bırakabilesiniz......
|
|
|
|
|
MuRDoC_111
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N
|
 |
« Yanıtla #41 : 06 Haziran 2008, 19:33:40 » |
|
mazda3 ün brosüründe led stoplardan, xenondan, 17" janttan daa bi sürü yeni zımbırtıdan bahsediyor yalnız.. bu sefer bizim eski full ünde full ü bi en üst donanım paketiyle karsı karsıyayız sanırsam.. bizim dynamicler in tam karsılıgı bi model 46milyar olmus değil anladıgım kadarıyla.. cok daha donanımlısını 46 milyara satıyorlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygar
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #42 : 06 Haziran 2008, 19:35:33 » |
|
yanlış broşür olmasın bunlar sakın yaw  umarım ilerde düzeltilmeye gitmez o broşürler 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
Endüstri ürünleri Tasarımı__>>>
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #43 : 06 Haziran 2008, 19:41:15 » |
|
Yok biz gördük yeni Mazda3 ler led stoplu ve 17" jantlı. Muhtemelen Xenon da vardır içinde çalıştırmadığımız için göremedik ..
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #44 : 06 Haziran 2008, 19:47:08 » |
|
Nedir bu dizel merakı anlamadım gitti yav, dizel/benzin fiyatı neredeyse eşitlenecek, pahalı bakımlar da cabası, tüpçüleri de aynı akıbet bekliyor yakın gelecekte, en ucuzu benzin olursa şaşırmayın...
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #45 : 06 Haziran 2008, 22:06:12 » |
|
Yok biz gördük yeni Mazda3 ler led stoplu ve 17" jantlı. Muhtemelen Xenon da vardır içinde çalıştırmadığımız için göremedik ..
fazlası olsa üzülürdümde kolayca halledebilecegim detaylarmış ohh rahatladım valla 
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
Emre
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #46 : 06 Haziran 2008, 22:10:09 » |
|
fazlası olsa üzülürdümde kolayca halledebilecegim detaylarmış ohh rahatladım valla  The Uyumsuz Car'da fazlası vardır abi rahat ol 
|
|
|
|
|
|
İmam gazlarsa cemaat yanlar...
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #47 : 06 Haziran 2008, 22:10:35 » |
|
The Uyumsuz Car'da fazlası vardır abi rahat ol  aslına bakarsan var 
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
Emre
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #48 : 06 Haziran 2008, 22:11:40 » |
|
aslına bakarsan var  Aslına birkaç kez baktığım için dediydim zaten 
|
|
|
|
|
|
İmam gazlarsa cemaat yanlar...
|
|
|
baileys
Yer: Ankara
|
 |
« Yanıtla #49 : 06 Haziran 2008, 22:32:45 » |
|
Fiyat konusunda hayal kırıklığı yaşadım açıkçası, mühendis olarak arz talep dengesini kafamda yarattım üstünde düşün düşün düşündüm, sonuç yok  Reklam konusunda bişi yapılmadığı sürece değişen hiç bişi olmaz bu fiyatlarla, yeni yapılanan yeni giren bir firmanın da bu kadar hızlı bir giriş yapamayacağı bu kadar büyük bir finansmana sahip olamayacağını düşünüyorum. Bu nedenle yolda gördüğümüz mazda sayısının artacağından şüpheliyim. Hatta M6 görmemiz bile bu fiyatlarla biraz zor görünüyor. Umarım reklam konusunda önceki gibi bir hata yapmazlar, işin bi ucundan tutmaya başlarlar. Hepimiz için hayırlısı olsun.
|
|
|
|
|
|
06 FEF 03
M3 Sport Dynamic Sedefli Kırmızı M/T
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #50 : 06 Haziran 2008, 23:04:01 » |
|
Evet kampanya falan olmazsa fiyatlar yüksek gerçekten yeni alıcılar için, bize göre hava hoş....
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
M.E.G
Yer: Erzurum-Tirabizon :)
|
 |
« Yanıtla #51 : 06 Haziran 2008, 23:11:37 » |
|
Mazda3 için 109 bg-143bg dizel motorlar ve 150 bg benzinli ve motor falan dio
|
|
|
|
|
|
Hayat 1.vitesle başlar...Gerisi OTOMATİKmen gelir..
MAZDA^3 AT DERİN SİYAH SEDAN....
Hayatımın Yönetmeni Benim...İstediğime Rol Veririm, İstediğime YOL...
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #52 : 06 Haziran 2008, 23:26:37 » |
|
Mazda3 için 109 bg-143bg dizel motorlar ve 150 bg benzinli ve motor falan dio O konuyu araştırıyoruz ..  Şu anda dizel olmayacağını kesin biliyoruz ama broşürdeki diğer detayları da soracağız.. 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
M.E.G
Yer: Erzurum-Tirabizon :)
|
 |
« Yanıtla #53 : 06 Haziran 2008, 23:33:43 » |
|
O konuyu araştırıyoruz ..  Şu anda dizel olmayacağını kesin biliyoruz ama broşürdeki diğer detayları da soracağız..  Olmayacak özelliği neden koyarsın ki.... Kesin diğer özelliklerde olmaz xenon far, akıllı anahtar, hız sabitleme...
|
|
|
|
|
|
Hayat 1.vitesle başlar...Gerisi OTOMATİKmen gelir..
MAZDA^3 AT DERİN SİYAH SEDAN....
Hayatımın Yönetmeni Benim...İstediğime Rol Veririm, İstediğime YOL...
|
|
|
Mustafa Güneş
Yer: izmit
|
 |
« Yanıtla #54 : 07 Haziran 2008, 12:25:13 » |
|
her şey öyle lay lay olmuyor... anlaşılan mazda piyasayı okuyamamış... kusura bakmayın arkadaşlar mazdalar asla marka imajı olarak bir vw bir opel değil şuan...hala bir çok kişinin aklında mazda alınmaz parçası pahalı imajı varken, 99-03 arası bomboş donanımsız arabalar piyasada dolaşırken, benin almış başını gitmiş insanlarda bir dizel sevdası var ve mazdanın trde dizeli yokken, elalem 115-125 arası katalog değerlerinde güç belirtip mazdanın ise 105 hp ile "yetersiz motor" imajı verirken 46bine 1,6 105 hp ve 2004 modellerin sadece makyajlısı sayılabilecek bir kasayla türkiye pazarına girip imaj yükseltilemez...en iyimser düşünceyle 1 sene daha mazda türkiye mermerlerin imajından ve yaptıklarından daha fazlasını ortaya koyabilecek gibi gelmiyor bana. Fiyatın 46 bin olmasına ayrıca bir kızgınlığım daha var  2.el mazda3 mazda6 düşünen birisi için iyi olmadı  elde şimdi sadece rx-8 kaldı sıfırı gelmiyormuş artık döve döve alırız milletten  söylediklerine aynen katılıyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bülent Erguvan
|
 |
« Yanıtla #55 : 08 Haziran 2008, 23:26:22 » |
|
Nedir bu dizel merakı anlamadım gitti yav, dizel/benzin fiyatı neredeyse eşitlenecek, pahalı bakımlar da cabası, tüpçüleri de aynı akıbet bekliyor yakın gelecekte, en ucuzu benzin olursa şaşırmayın...
Bence de abi Nedir bu dizel merakı bi avantajı kalmadı zate arabayı alırken kafadan dizel motor farkını ödeyip bir de dizel yakıtın benzinle litre fiyatı aşağı yukarı aynı oldu eh arabalar az yakıyo diyolar basın biraz bakın nasıl yakıyo bi de Traktör gibi gır gır gır gır gır gır çalışması başka bi kılçık olay 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeBiAnd
Ven zis zı alem,ay em zı king
|
 |
« Yanıtla #56 : 09 Haziran 2008, 00:12:42 » |
|
Hayırlısı olsun.Yeni Ford Mondeo içinde demişlerdi kasıp kavuracak ortalğı ama 5 ayda ben sadece bir tane mondeo gördüm şimdiye kadar.Kendmi şanslı mı saymak gerek acaba.  Ayrıca az motor seceneği ile bu iş olmaz.Yani istediğin patlamayı yapamazsın.
|
|
|
|
|
|
Persona non grata ( İstenmeyen adam )
|
|
|
flycat
Yer: istanbul
Hayvanları sevelim,sevmeyenleri bizde sevmeyelim
|
 |
« Yanıtla #57 : 09 Haziran 2008, 07:55:59 » |
|
Bence de abi Nedir bu dizel merakı bi avantajı kalmadı zate arabayı alırken kafadan dizel motor farkını ödeyip bir de dizel yakıtın benzinle litre fiyatı aşağı yukarı aynı oldu eh arabalar az yakıyo diyolar basın biraz bakın nasıl yakıyo bi de Traktör gibi gır gır gır gır gır gır çalışması başka bi kılçık olay  sana katılıyorum Bülent..hele bir kamyonun arkasına yanaşıp aynı pompadan yakıt almak,aman aman allah göstermesin 
|
|
|
|
|
|
Uçaklar hakkında sorun sorabileceğiniz kadar  Susurluk çok uzaksın artık bana 
|
|
|
Ali
Yer: İSTANBUL, KÜTAHYA ,BURSA VE FENERBAHÇE
|
 |
« Yanıtla #58 : 09 Haziran 2008, 10:36:26 » |
|
arkadaşlar japonlar spor tampon ile panjur getircekmi makyajlıların
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #59 : 09 Haziran 2008, 10:51:40 » |
|
Mazda Avrupa da varsa bize de gelir Ali.. Mazda 3 Orijinal Aksesuar konusunda bir sor istersen http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda3/mazda3-icin-orijinal-dis-aksesuarlar-t8230.0.html
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 10:54:57 Gönderen: Burak »
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
|
|
|