MuRDoC_111
YaÅŸ: 20
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N
|
 |
« Yanıtla #20 : 06 Haziran 2008, 16:25:53 » |
|
yeni honda accord un 70bin ytl den satısa cıkacagı yazıyordu.. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=78738&cat=130&dt=2008/06/05mazda6 yaklasık 60bin ytl den baslıyor.. genel olarak fiyatlarda bir artıs var ama sanki eski kasa mazda6 nın fiyatları da ilk geldiginde 60 ya da 59dan falan baslıyordu diye hatırlıyorum.. sadece en üst donanımlı versiyonu 66bin civarıydı diye aklımda kalmıs.. kısacası donanım paketi sayısı artmıs, bu da en alt ile en üst donanım paketi iceren araclar arasındaki fiyat farkının artmasına neden olmus gibi.. ama dediğim gibi accord un baz versiyonunun 70binden baslaması fiyatların yinede makul oldugunu gösteriyor bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
YaÅŸ: 28
Yer: İSTANBUL
|
 |
« Yanıtla #21 : 06 Haziran 2008, 16:29:10 » |
|
mazda 3 46bin... bence fazla...düşünsenize gelmiş olsa dizelinede 50 bin istenirdi en az...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
uyumsuzelement
YaÅŸ: 33
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2008, 16:30:17 » |
|
mazda 3 46bin... bence fazla...düşünsenize gelmiş olsa dizelinede 50 bin istenirdi en az...
olmuÅŸmu o kadar yahu
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
Burak
YaÅŸ: 35
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #23 : 06 Haziran 2008, 16:30:48 » |
|
olmuÅŸmu o kadar yahu
Evet listede öyle görünüyor. Bu durum 2. ellerin değerini arttırmaz mı ? 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2008, 16:31:28 » |
|
Evet listede öyle görünüyor. Bu durum 2. ellerin değerini arttırmaz mı ?  artırsın tabi yahu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kado
YaÅŸ: 21
Yer: istanbul-lé yıldırım yeni nesil geyik
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2008, 16:33:00 » |
|
ben o zaman halanın aldığı golf tsi'in fiyatını yazmayayım 
|
|
|
|
|
|
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..
|
|
|
Helin
YaÅŸ: 23
Yer: İstanbul-Beşiktaş-Etiler-İzmit
|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2008, 16:37:07 » |
|
aynı donanımdaki diğer markaların modelleri de bu fiyatlar civarında.. basın açıklamasında da yazıyor olması lazım.. Mazda Türkiye'nin önceliği mazda markasının biliniriliğini tekrar üst seviyelere çıkarmak, marka imajını artırmak. bunu yaparken de fiyatlarda aşağı çekmeler söz konusu olmayacak yani.. Yani markayı yeniden canlandırmaya çalışıyorlar. Nasıl ki aynı donanımlardaki bi audi daha pahalıya satılabiliyor, Mazda da aynı Audi gibi kendi marka imajını yükseltmeye çalışıyor. bunu yaparken de Hyundai gibi fiyatları düşürmek yrine -ki hyundai'nin imajı pek de audi gibi değil kalite donanım güvenlik vs bakımından-, marka imajı yüksek olanlar gibi fiyatı indirmemeyi strateji olarak seçmişler.. benim basın açıklamasından anladığım bu..
|
|
|
|
|
|
34 HLN 41 Mazda 3 Sedan Dynamique Sedefli Kırmızı
|
|
|
Ali
Yer: İSTANBUL, BURSA, KÜTAHYA VE FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
|
 |
« Yanıtla #27 : 06 Haziran 2008, 16:37:52 » |
|
Evet listede öyle görünüyor. Bu durum 2. ellerin değerini arttırmaz mı ?  artsın abi daha güzel olur işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2008, 16:45:27 » |
|
mazda6 nın high donanımı gelmeyecek mi yoksa sadece şu an için mi yok.....burak abinin gönderdiği listede sadece mid ler var...?
|
|
|
|
|
|
paramız yokki güzel sevelim bademiz yokki içipte haykıralım madem günaha girmenin başka yolu yok çaresiz kalkalım namaz kılalım
|
|
|
Burak
YaÅŸ: 35
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #29 : 06 Haziran 2008, 16:46:33 » |
|
High donanımda İsmail Bey den aldığımız bilgiye göre sadece jant büyüklük farkı varmış. O sebepten ayrıca getirtilmemiş..
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
pepe
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #30 : 06 Haziran 2008, 16:50:50 » |
|
High donanımda İsmail Bey den aldığımız bilgiye göre sadece jant büyüklük farkı varmış. O sebepten ayrıca getirtilmemiş..
garip bir high olmuş....halbuki iki şey daha koyup çakardım ben olsam bu adamların pazarlama stratejileri türkiye ye uygun deil...biraz ders almaları lazım vw ve reno dan....
|
|
|
|
|
|
paramız yokki güzel sevelim bademiz yokki içipte haykıralım madem günaha girmenin başka yolu yok çaresiz kalkalım namaz kılalım
|
|
|
Uygar
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #31 : 06 Haziran 2008, 16:55:24 » |
|
ucuz fiyatlı arabaların hali ortada.. kalitesiz parça kullanımı ile birçok sıfır araçta olmadık hatalar meydana geliyor.. Arkadaşın 2008 astrasında (otomatikleştirilmiş manuel- easytronic) 2000km baskı balatası değişti..
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
Endüstri ürünleri Tasarımı ___
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #32 : 06 Haziran 2008, 16:58:50 » |
|
ucuz fiyatlı arabaların hali ortada.. kalitesiz parça kullanımı ile birçok sıfır araçta olmadık hatalar meydana geliyor.. Arkadaşın 2008 astrasında (otomatikleştirilmiş manuel- easytronic) 2000km baskı balatası değişti..
muhtemelen garanti kapsamı dısındadır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kado
|
 |
« Yanıtla #33 : 06 Haziran 2008, 16:58:53 » |
|
astraların easytroniclerinin problemli olduğu söyleniyordu
|
|
|
|
|
|
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti
|
|
|
Uygar
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #34 : 06 Haziran 2008, 17:05:26 » |
|
yok garantiden değiştiler de bir şekilde ama çok uğraştılar.. ben biliyorum baskı balata değiştiğinden beri 6 aydır ayda birkaç kere arabayı servise bırakıyor.. ummadık problemler çıkıyor.. enson kornaya bastığında teybin sesi açılıyordu ve arka amortisör burçlarından fena gıcırtı geliyordu... 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
|
|
|
limpony
Yer: izmir
|
 |
« Yanıtla #35 : 06 Haziran 2008, 17:33:58 » |
|
yok garantiden değiştiler de bir şekilde ama çok uğraştılar.. ben biliyorum baskı balata değiştiğinden beri 6 aydır ayda birkaç kere arabayı servise bırakıyor.. ummadık problemler çıkıyor.. enson kornaya bastığında teybin sesi açılıyordu ve arka amortisör burçlarından fena gıcırtı geliyordu...  yok garantiden değiştiler de bir şekilde ama çok uğraştılar.. ben biliyorum baskı balata değiştiğinden beri 6 aydır ayda birkaç kere arabayı servise bırakıyor.. ummadık problemler çıkıyor.. enson kornaya bastığında teybin sesi açılıyordu ve arka amortisör burçlarından fena gıcırtı geliyordu...  te=1212761126] yok garantiden değiştiler de bir şekilde ama çok uğraştılar.. ben biliyorum baskı balata değiştiğinden beri 6 aydır ayda birkaç kere arabayı servise bırakıyor.. ummadık problemler çıkıyor.. enson kornaya bastığında teybin sesi açılıyordu ve arka amortisör burçlarından fena gıcırtı geliyordu...  Zaten ıyı bır araba olsa gurbetcılerın altında olurdu kı almanyada opel dıyınce bıraz gulumser ınsanlar en ıyı modelı manta yı bıle kotu reklam kapyansıyla bıtırıverdıler opelı burada mazda ıle kıyaslamayalım bıle gercekten mazdalara ayıp oluyor 
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
Kado
|
 |
« Yanıtla #36 : 06 Haziran 2008, 17:57:23 » |
|
peki iç mekanın resimleri yokmu patron 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuRDoC_111
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N
|
 |
« Yanıtla #37 : 06 Haziran 2008, 18:36:29 » |
|
galeride ne arıyosan var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
YaÅŸ: 28
|
 |
« Yanıtla #38 : 06 Haziran 2008, 18:42:03 » |
|
her şey öyle lay lay olmuyor... anlaşılan mazda piyasayı okuyamamış... kusura bakmayın arkadaşlar mazdalar asla marka imajı olarak bir vw bir opel değil şuan...hala bir çok kişinin aklında mazda alınmaz parçası pahalı imajı varken, 99-03 arası bomboş donanımsız arabalar piyasada dolaşırken, benin almış başını gitmiş insanlarda bir dizel sevdası var ve mazdanın trde dizeli yokken, elalem 115-125 arası katalog değerlerinde güç belirtip mazdanın ise 105 hp ile "yetersiz motor" imajı verirken 46bine 1,6 105 hp ve 2004 modellerin sadece makyajlısı sayılabilecek bir kasayla türkiye pazarına girip imaj yükseltilemez...en iyimser düşünceyle 1 sene daha mazda türkiye mermerlerin imajından ve yaptıklarından daha fazlasını ortaya koyabilecek gibi gelmiyor bana. Fiyatın 46 bin olmasına ayrıca bir kızgınlığım daha var  2.el mazda3 mazda6 düşünen birisi için iyi olmadı  elde şimdi sadece rx-8 kaldı sıfırı gelmiyormuş artık döve döve alırız milletten 
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Uygar
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #39 : 06 Haziran 2008, 18:49:15 » |
|
Aman Kadir abi rx-8 e binenler de birbirini kırıyordu  koşuyolu merser de üst katta 3 tane kırmızı rx8 vardı 2.el geçen yanına birde yeşil sıfır rx-8 getirmişler.. 4ü yanyana yatıyor orda vitrinde..  satanlar hemen sattıklarına göre vardır bi rahatsızlığı 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA///
|
|
|
|