Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 902
En son: MuratK
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 171143
Toplam Konu Sayısı: 3901
Bugün Online: 31
Tüm zamanlar Online: 225
( 22 Eylül 2007, 11:05:41)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 0
Misafirler: 5
Toplam: 5
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Boya bakım vs hakkında...  (Okunma Sayısı 417 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uyumsuzelement
*

Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida

« Yanıtla #20 : 08 Mayıs 2008, 15:33:35 »

benim ziebartı tercih etme sebebim 1 yıl içinde parlaklıgı garanti ettiğinden araç çok matlaşırsa anlattıgım sebeplerden ücretsiz yeniliyor kaplamayı kaç kerede yaptırdım, lakin sonaxla konuştugumda geçen gün parlaklık görecelidir sana mat gelen bana parlak gelir  garanti veremem dedi bende anında terk ettim mekanı Grin

aspirin gibisin havadan nem kapıyon Smiley

Burak
*

Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #21 : 08 Mayıs 2008, 15:40:32 »

Evet SONAX ta garanti yok. O konuda haklısın Wink

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
uyumsuzelement
*

Milli Tornavida

« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2008, 15:58:56 »

Evet SONAX ta garanti yok. O konuda haklısın Wink
normal pasta cila gibi bişey oluyor o zaman 3 ayda işi biter Grin
bilsemki aracı kendim killeyip tortuları çıkaracam pasta cilası kolay önce neftle yumuşatmak sonrasında ince kille aracı köpüklü suyla killeyip tortuları almak gerenk uzun iş valla Grin Grin

dunyamil
Yeni Üye
*

« Yanıtla #23 : 08 Mayıs 2008, 16:03:20 »

benim ziebartı tercih etme sebebim 1 yıl içinde parlaklıgı garanti ettiğinden araç çok matlaşırsa anlattıgım sebeplerden ücretsiz yeniliyor kaplamayı kaç kerede yaptırdım, lakin sonaxla konuştugumda geçen gün parlaklık görecelidir sana mat gelen bana parlak gelir  garanti veremem dedi bende anında terk ettim mekanı Grin

Uyumsuz(biraz kaba bir giriş oldu sanki isim ile hitap etmek ama), Dr. Vinly die bir şey var şu anda bende görmedim o yüzden yanıltmayayım ama boya koruma ve parlatma 3 yıl garantili diyor, Bostancı sanayi girişi ve maslakta var sanırım, yakınlarında olan varsa bir inceleyebilir düye düşünüyorum, ziebart tabi kendini ispatlamış bir marka ama Dr vinly de Ankara menşeili, Ankaralı arkadaşlar belki biliyordur... http://www.drvinyltr.com/site/koruma.php adresi bu, mesala Maslak takini yada yakın başka gören bilen varsa bilgi verebilirse daha iyi olur herhalde... 3 yıl garanti fena birşeye benzemiyor, Gazete haberlerine baktım da Ankarada biliniyorlar gibi sanki, daha yaygın ve eskiler en azından... Yaptıran var mı sitede, belki vardır???
uyumsuzelement
*

Milli Tornavida

« Yanıtla #24 : 08 Mayıs 2008, 16:06:38 »

Uyumsuz(biraz kaba bir giriş oldu sanki isim ile hitap etmek ama), Dr. Vinly die bir şey var şu anda bende görmedim o yüzden yanıltmayayım ama boya koruma ve parlatma 3 yıl garantili diyor, Bostancı sanayi girişi ve maslakta var sanırım, yakınlarında olan varsa bir inceleyebilir düye düşünüyorum, ziebart tabi kendini ispatlamış bir marka ama Dr vinly de Ankara menşeili, Ankaralı arkadaşlar belki biliyordur... http://www.drvinyltr.com/site/koruma.php adresi bu, mesala Maslak takini yada yakın başka gören bilen varsa bilgi verebilirse daha iyi olur herhalde... 3 yıl garanti fena birşeye benzemiyor, Gazete haberlerine baktım da Ankarada biliniyorlar gibi sanki, daha yaygın ve eskiler en azından... Yaptıran var mı sitede, belki vardır???
sorun yok bizbizeyiz burada Grin
3 yıl tabiki çok iyi bir süre lakin denemiş biri çıkıp iyidir ya da kötüdür dese ona göre gideriz gidip körü körüne yaptırmak ta makul değil sanırsam

Burak
*

Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #25 : 08 Mayıs 2008, 16:10:41 »

Site biraz daha güzel yapılmış olsa , resimler scanner dan geçmiş değil de dijital makine ile çekilmiş olsa daha iyi bir fikir elde edebilirdik..Nedense ben bu tür detayları önemsiyorum ama tabii çalışmaları çok güzel olabilir ona birşey diyemem

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
dunyamil
Yeni Üye
*

« Yanıtla #26 : 08 Mayıs 2008, 16:24:40 »

sorun yok bizbizeyiz burada Grin
3 yıl tabiki çok iyi bir süre lakin denemiş biri çıkıp iyidir ya da kötüdür dese ona göre gideriz gidip körü körüne yaptırmak ta makul değil sanırsam

Açıkçası benimde fikrim yok ancak, 3 yıl garanti biraz ilginç geldi, fiyat ve işçilik konusunda bilgim yok ancack Ankara' da daha eski imişler... Ankaralı arkadaşlar daha iyi yada kötü şeyler söyleyebilir... ben hafta sonu Bostancı taraflarına gidersem orada görmüştüm sanayinin orada bir bakarım... Ama tabi yaptıranlar asıl fikri verecektir bu konuda, biri kurban olsa da yaptırsa bir görsek, fiyat, işçilik oranını... Shocked)
flycat
Ortalama Üstü Üye

Yer: istanbul
Hayvanları sevelim,sevmeyenleri bizde sevmeyelim

« Yanıtla #27 : 08 Mayıs 2008, 16:25:08 »

o daha büyük zulüm Grin

Haklısın Bülent,sök tak zaten bir süre sonra brandanın içine giren tozlar boyayı daha fazla ciziyor,tecrübeyle sabittir.

Uçaklar hakkında sorun sorabileceğiniz kadar Smiley
Burak
*

Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #28 : 08 Mayıs 2008, 16:26:25 »

Ama tabi yaptıranlar asıl fikri verecektir bu konuda, biri kurban olsa da yaptırsa bir görsek, fiyat, işçilik oranını... Shocked)

Bir de 3 yıllık garantiye neyin girdiğini..

uyumsuzelement
*

Milli Tornavida

« Yanıtla #29 : 08 Mayıs 2008, 17:44:54 »

Bir de 3 yıllık garantiye neyin girdiğini..
benim aracı 3 yıl boyunca garantiye sokacaklarını pek aklım kesmiyor açıkçası Grin

Selman
*

Yer: İzmir/Karşıyaka

« Yanıtla #30 : 08 Mayıs 2008, 17:58:12 »

Benim de başımdan geçen şöyle bir tecrübe var, bizim yazlıkta su artezyen suyu, dikkatsiz insanlar bahçe sularken arabaların üzerine de sıçratıyorlar, boya korumasız araçlardan lekeyi çıkartmak mümkün olmuyor desem yeridir, halbuki benim araç ilk yıkamada parlar daima...

Sonax nano koruma yaptırıyorum 2 yıldır bu arada....
Ali
Ortalama Üstü Üye

Yer: İSTANBUL BURSA ve KÜTAHYA

« Yanıtla #31 : 08 Mayıs 2008, 20:22:30 »

Benim de başımdan geçen şöyle bir tecrübe var, bizim yazlıkta su artezyen suyu, dikkatsiz insanlar bahçe sularken arabaların üzerine de sıçratıyorlar, boya korumasız araçlardan lekeyi çıkartmak mümkün olmuyor desem yeridir, halbuki benim araç ilk yıkamada parlar daima...

Sonax nano koruma yaptırıyorum 2 yıldır bu arada....

senin dediğin durumu bizim zuzuda yaşadık Selman abi ama sonra çıkardık gerçekten iğrenç bir durum yaa

Milyonlarca taraftarın yanında
Bağırıyorlar hep beraber kol kola
Adınla,takımınla,taraftarınla
En büyük sensin Kanaryam
Fenerbahçee
Sen Çok Yaşa
Canım feda olsun sana
Hiç birşeye değişilmez
Senin sevgin bu dünyada.....
baileys
Ortalama Üstü Üye

Yer: Ankara

« Yanıtla #32 : 08 Mayıs 2008, 21:24:02 »

arkadaşlar az evvel yenibosna ziebarta gittim, Sevan beyle görüştüm
fiyatlar,
daha önce diamond gloss boya koruma+detaylı iç temizlik ve koruma+motor+su itici yapılmıştı aracıma tamamının yenilenmesi 300 ytl nakit
eger daha önce araca ziebart uygulandıysa, ultra boya korumanın yenilenmesi 100ytl diamon gloss un yenilenmesi 150 ytl
araç ziebartsızsa iç temizlik + dış boya (çiziklerin alınması parlatma  ve 6 aylık koruma +motor temizliği) korumasız diye geçiyor 260 ytl
araç yine ziebatrsızsa iç dış motor koruma (korumalı 1 yıl garantili) 330 ytl
fiyatlar nakit fiyatlar kredi kartı olursa kdv biniyor  3 ile 6 taksit yapılıyor karta göre

Bülent Abi iç dış detaylı temizlik motor zımbırtısı ultra boya koruma yenilemesi ve cam filmi bakımını bana 308 yaptılar 3 e bölüp, ben de fazladan bi de cam filmi var, size verdikleri fiyat normal fiyatı

Edit: Yazmayı unuttum vinyl halı döşeme koruması da var bu fiyatta
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2008, 21:27:39 Gönderen: baileys » Logged

06 FEF 03

M3 Sport Dynamic Sedefli Kırmızı M/T
uyumsuzelement
*

Milli Tornavida

« Yanıtla #33 : 08 Mayıs 2008, 21:28:59 »

Bülent Abi iç dış detaylı temizlik motor zımbırtısı ultra boya koruma yenilemesi ve cam filmi bakımını bana 308 yaptılar 3 e bölüp, ben de fazladan bi de cam filmi var, size verdikleri fiyat normal fiyatı

normal fiyat evet, indirim falan yok yapacagım budur diyolar cam filmi bakımı nası bişi???

baileys
Ortalama Üstü Üye

Yer: Ankara

« Yanıtla #34 : 08 Mayıs 2008, 21:30:33 »

normal fiyat evet, indirim falan yok yapacagım budur diyolar cam filmi bakımı nası bişi???

Bişi sıkıp ömrünü uzatıyolar filmin, 2 gün açmıyoruz camı sonra silince silikon gibi bişi çıkıyor üstünden, şurda biraz daha detaylı anlatmışım

http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda-genel/ynt-zibart-yillik-bakim-t7929.0.html

06 FEF 03

M3 Sport Dynamic Sedefli Kırmızı M/T
dunyamil
Yeni Üye
*

« Yanıtla #35 : 09 Mayıs 2008, 10:15:46 »

Bu vinly DR.VİNLY ki ise bir bakmak gerek lazım derim ben dr. vinly e... ziebart da kullanıyorsa artık ciddi illgilenmek lazım...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: Musen
[Bugün 02:47:24]

Gönderen: lawyer
[Bugün 01:44:17]

Gönderen: lawyer
[Bugün 01:42:47]

Gönderen: Halil İbrahim
[Bugün 00:52:22]