Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1691
En son: kankam35
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 231563
Toplam Konu Sayısı: 5228
Bugün Online: 36
Tüm zamanlar Online: 287
( 22 Eylül 2008, 17:12:36)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 8
Misafirler: 19
Toplam: 27
Sayfa: [1] 2   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En sorunsuz otomobil anketi  (Okunma Sayısı 1928 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mücahit
*

YaÅŸ: 39
Yer: K.MaraÅŸ
Mazdakolik

« : 06 Ocak 2007, 15:34:47 »

EN DAYANIKLI VE SORUNSUZ MOTORA SAHİP OTOMOBİL: MAZDA
İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA, en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı. Özellikle ikinci el otomobiller arasında, 200 bin araç üzerinde ve 22 marka arasında yapılan araştırmada Mazda, en az arızayla birinci sırada bulunuyor. Arıza ihtimali çok düşük olarak belirlenen Mazda Otomobilleri, " dayanıklılık" ve "tamir masrafı" olarak iki ayrı bölümde incelendi ve sonuç Mazda''nın önderliği ile sonuçlandı.

İngiltere'nin en iyi otomobil dergilerinden WhatCar yaptığı araştırmada Mazda Otomobilleri ile ilgili olarak, " Eğer kilometrelerce eziyetsiz bir motor arıyorsanız, daha fazla bakmayın. Çünkü birçok ünlü markalar bile Mazda'nın 100 araçta 17 garanti isteği rekorunu yakalayamadı. Küçük Mazda 323 yüksek performans elde etmesine rağmen, bütün araçların performansı da çok iyiydi. Spor otomobil alıcıları ise, araştırmamızda en güvenli araba seçilen MX-5 'in tekerlekleri üstünde rahat olabilirler." cümlelerine yer veriyor.

Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor.
22 marka arasında yapılan araştırma tablosu
Arıza İhtimali
1. Mazda %17 
2. Mercedes %25
3. Toyota %26
4. Honda %27
5. Mitsubishi %29
6. Volvo %30
7. Nissan %33
8. Fiat %34
9. Audi %35
10.Ford %36
11.BMW %37
12.Peugeot %37
13.Subaru %37
14.Hyundai %38
15.Rover %39
16.Volkswagen %40
17.Opel %43
18.Renault %48
19.Saab %48
20.Citroen %50
21.Land Rover %53
22.Alfa Romeo %54

Murat Bulut
*

YaÅŸ: 35
Yer: İstanbul
Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2007, 15:43:04 »

Vw 16,opel 17,reno 18 türkiyede en çok satılan arabalar.İyikide türkiyede kimsenin lafını dinlemiyerek Mazda almışım.

Saab'a şaşırdım.Güya uçak teklonijisi motor diye reklamlarda tanıtıyorlar.

34 DR 0184- 2006 Mazda 3 Sedan AT- Comfort- Titanyum Gri
MuRDoC_111
*

YaÅŸ: 21
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N

« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2007, 15:58:57 »

ben Subaru ya şaşırdım_Japonlar ın yüz karası bi vaziyette Tongue
Ouz
*

YaÅŸ: 19
Yer: İzmir/Karşıyaka
**tıfıl**

« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2007, 20:06:09 »

Aynı liste Mazda Servisi'nde asılıydı dikkat ettim de bugün Smiley

Bende Saab'a şaşırmıştım

"B çok önemli bir harftir. B olmasa Bülent'e ülent Bursa'ya ursa derdik." Grin
redrock
*

YaÅŸ: 27

« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2007, 20:12:43 »

Kızmayın ama ben bu listelere güvenmiyorum herkezin kafasına göre bi listesi var
maz14
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2007, 20:16:17 »

Kızmayın ama ben bu listelere güvenmiyorum herkezin kafasına göre bi listesi var
aynen katılıyorum Ahmet,kimse yoÄŸurdum ekÅŸi demez  Grin
Murat Bulut
*

Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2007, 20:19:29 »

Bende bu sıralamayı görmüştüm ama gazetede .Bu arada redrock avatardaki resim daha güzel olabilir.resmi biraz oynamışsın gibi,araba biraz şişman duruyor

redrock
*

« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2007, 20:21:05 »

Bende bu sıralamayı görmüştüm ama gazetede .Bu arada redrock avatardaki resim daha güzel olabilir.resmi biraz oynamışsın gibi,araba biraz şişman duruyor

abi onu zor koyduk orasından kes burasından kes sağolsun okan halletti bukadar oldu daha iyisini ben beceremedim Sad
Murat Bulut
*

Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2007, 20:24:11 »

abi onu zor koyduk orasından kes burasından kes sağolsun okan halletti bukadar oldu daha iyisini ben beceremedim Sad

Sen hep onun arabasına sedan olsa daha güzel olurdu dersin ya.Bu işte bir komplo var gibi Grin

Mücahit
*

YaÅŸ: 39
Yer: K.MaraÅŸ
Mazdakolik

« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2007, 20:25:18 »

resmi bana gönder halledeyim burdan resim kopyalayamıyoruz galiba msn den gönderebilirsin
SWeeT6six6
*

YaÅŸ: 26
Yer: Ankara

« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2007, 21:29:56 »

resmi bana gönder halledeyim burdan resim kopyalayamıyoruz galiba msn den gönderebilirsin
Kopyalanıyor abi. Gönderilen resimlerde altta ismi yazıyor; oraya tıklanınca; resmin orjinal boyutu görülebiliyor. Oradan kopyalaması kolay zaten
axela
*

« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2007, 20:24:31 »

tmm da şimdi ben koyacaktım bunu...sorunsuzluk olarak mazda dan ötesi yok

hız gösterge kanıt porvakasyon yada meydan okuma değil yanlızca bir zevk patlamasıdır
maz14
« Yanıtla #12 : 14 Ocak 2007, 02:29:48 »

tmm da şimdi ben koyacaktım bunu...sorunsuzluk olarak mazda dan ötesi yok
ya sen amma abartıyosun bu Mazdayı ya,nasıl üstüne yok Mazda nın anlamıyorum ben,heryerinden tıkırtı sesi geliyo bu arabanın nerde hani kalite???
axela
*

« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2007, 10:08:32 »

ya sen amma abartıyosun bu Mazdayı ya,nasıl üstüne yok Mazda nın anlamıyorum ben,heryerinden tıkırtı sesi geliyo bu arabanın nerde hani kalite???
pufffffff Angry...neyse bende seni anlamıyorum ama böyle güzel bir ortamda tartışmayalım boşver sen bildiğinden bahset bende bildiğimden...

hız gösterge kanıt porvakasyon yada meydan okuma değil yanlızca bir zevk patlamasıdır
redrock
*

« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2007, 10:23:03 »

pufffffff Angry...neyse bende seni anlamıyorum ama böyle güzel bir ortamda tartışmayalım boşver sen bildiğinden bahset bende bildiğimden...
abi kızmak yok herkes fikrini söylüyo şimdi senin yazdıklarından mazda süper bi arabaymış gibi bi sonuç çıkıyo yok öyle bişey mazda sadece iyi bir araba eğer paramız varsa daha iyisi olan bi araba anlatabildimmi? Smiley
axela
*

« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2007, 10:28:13 »

abi kızmak yok herkes fikrini söylüyo şimdi senin yazdıklarından mazda süper bi arabaymış gibi bi sonuç çıkıyo yok öyle bişey mazda sadece iyi bir araba eğer paramız varsa daha iyisi olan bi araba anlatabildimmi? Smiley
ben diyorumki sorunsuzluk olarak mazda dan ötesi yok....konunun başlığındaki araştırma sonuçlarına bakın....peki yalan mı söylüyorum Huh?

redrock
*

« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2007, 10:33:28 »

ben diyorumki sorunsuzluk olarak mazda dan ötesi yok....konunun başlığındaki araştırma sonuçlarına bakın....peki yalan mı söylüyorum Huh?
elbette yalan söylemiyosun ( buaralar herkes bana sanki ona yalan söylüyosun demişim gibi cevap veriyo ama hadi hayırlısı )'parantez içinin senle bi alakası yok 'çünkü bu araştırmayı sen yapmadın eğer böyle bir araştırma varsaki muhtemelen vardır bunu mazdanın adamları yapmıştır aynı hondanın birinci çıktığı araştırmadaki sonuçlar gibi yada x bir firmadaki gibi anlatabildimmi bunlar belirleyici değil yani bunda senin bir suçun yok herkes hemfikir mazdanın iyi bir araba olduğundan ama çokta süper değil onuda farkında olmak lazım
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2007, 10:35:14 Gönderen: redrock » Logged
axela
*

« Yanıtla #17 : 14 Ocak 2007, 10:42:35 »

elbette yalan söylemiyosun ( buaralar herkes bana sanki ona yalan söylüyosun demişim gibi cevap veriyo ama hadi hayırlısı )'parantez içinin senle bi alakası yok 'çünkü bu araştırmayı sen yapmadın eğer böyle bir araştırma varsaki muhtemelen vardır bunu mazdanın adamları yapmıştır aynı hondanın birinci çıktığı araştırmadaki sonuçlar gibi yada x bir firmadaki gibi anlatabildimmi bunlar belirleyici değil yani bunda senin bir suçun yok herkes hemfikir mazdanın iyi bir araba olduğundan ama çokta süper değil onuda farkında olmak lazım
???ben şahsen bu araştırmanın yanlış olduğuna inanmıyorum 1. si bu araştırmayı yapan dergi autocar çok ünlü bir dergi...eğer para verilecek bir durum olsa ilk olarak mercedes vermez mi parayı...ki zaten mazdanın sorunsuzluğunuda bu araştırmanın sonuçları ile öğrenmiş değiliz bilinen bir şey zaten...ben mesela bizzat uzun zaman zarfı içinde tatbik ettim...mazda çok ta süper değil şöyle süper değil bir bmw derseniz mercedes derseniz audi volvo derseniz mazda tabiki bunların yanında iyi araba değil...ama özel markalar hariç (süperspor araçları ve jaguar vs gibi) geriye kalan bir dolu markadan da çok daha üstün olduğuna inanıyorum mazdanın....
ki mazdayı bende bazı noktalarda eleştiriyorum(tıkırtılar konusu mesela)...ama hepten de kalitesiz demek ne derece doğru bilmiyorum Huh?

redrock
*

« Yanıtla #18 : 14 Ocak 2007, 10:44:21 »

???ben şahsen bu araştırmanın yanlış olduğuna inanmıyorum 1. si bu araştırmayı yapan dergi autocar çok ünlü bir dergi...eğer para verilecek bir durum olsa ilk olarak mercedes vermez mi parayı...ki zaten mazdanın sorunsuzluğunuda bu araştırmanın sonuçları ile öğrenmiş değiliz bilinen bir şey zaten...ben mesela bizzat uzun zaman zarfı içinde tatbik ettim...mazda çok ta süper değil şöyle süper değil bir bmw derseniz mercedes derseniz audi volvo derseniz mazda tabiki bunların yanında iyi araba değil...ama özel markalar hariç (süperspor araçları ve jaguar vs gibi) geriye kalan bir dolu markadan da çok daha üstün olduğuna inanıyorum mazdanın....
ki mazdayı bende bazı noktalarda eleştiriyorum(tıkırtılar konusu mesela)...ama hepten de kalitesiz demek ne derece doğru bilmiyorum Huh?
haklısın
axela
*

« Yanıtla #19 : 14 Ocak 2007, 10:47:19 »

haklısın
anlayışın için teşekkürler Smiley

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: Superas
[Bugün 14:21:53]

Gönderen: burakdu
[Bugün 14:08:24]

Gönderen: Ozzy_Mazda
[Bugün 13:56:46]

Gönderen: Bülent Erguvan
[Bugün 12:09:56]