Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1691
En son: kankam35
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 231563
Toplam Konu Sayısı: 5228
Bugün Online: 36
Tüm zamanlar Online: 287
( 22 Eylül 2008, 17:12:36)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 3
Misafirler: 26
Toplam: 29
Sayfa: 1 [2]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En sorunsuz otomobil anketi  (Okunma Sayısı 1930 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak
*

YaÅŸ: 35
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2007, 10:51:52 »

Barış, yalnız dikkatini çekmek istiyorum araştırma sadece MOTOR üzerine. Japon arabalarında motorun sorunsuz olduğu zaten ortada. Kimse Mazda nın motoruna laf etmiyor ama senin söylediklerinden sanki tamamıyle sorunsuz bir araba izlenimi çıkıyor ki bu da doğru değil.
Her arabada olduğu gibi bunda da bazı problemler var ama çok şükür bunlar genelde kabin içi ile alakalı..

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

- Vavi Mazda -

axela
*

YaÅŸ: 19
Yer: Ankara

« Yanıtla #21 : 14 Ocak 2007, 11:02:26 »

Barış, yalnız dikkatini çekmek istiyorum araştırma sadece MOTOR üzerine. Japon arabalarında motorun sorunsuz olduğu zaten ortada. Kimse Mazda nın motoruna laf etmiyor ama senin söylediklerinden sanki tamamıyle sorunsuz bir araba izlenimi çıkıyor ki bu da doğru değil.
Her arabada olduğu gibi bunda da bazı problemler var ama çok şükür bunlar genelde kabin içi ile alakalı..
bildiğin gibi motor arabanın en önemli parçasıdır arabada çıkan en masraflı ve en sıkıntılı sorunlarda motor üzerinde çıkar zaten bu parçanın sorunsuz olması demek arabanın yüzde 50-60 oranında sorunsuz olması demektir....ki zaten mazdanın ön takımlarının sağlamlığıda herkes tarafından bilinir....yani mazdanın motoru sorunsuz geri kalanı sorunlu değildir....motorda sorunsuz olduğu kadar yürüyen ve mekanik aksamıda sorunsuzdur....tamamiyle sorunsuz şöyle değildir içinden tıkırtı geliyor evet bu bir sorun ve canda sıkabiliyor fakat başka araçlara sahip olanların çektiği sorunları bir bilseniz dudağınız uçuklar...mesela opeller...adam astrasını alıyor araba 20-30km de giderken birden durup duruken hava yastıkları patlıyor vsvsv mazda da böyle bir şeyi duyanınız bileniniz var mı???...zaten mesajının sonunda da belirtmişsin çok şükür kabin içi ile alakalı problemler Wink

hız gösterge kanıt porvakasyon yada meydan okuma değil yanlızca bir zevk patlamasıdır
axela
*

« Yanıtla #22 : 14 Ocak 2007, 11:02:56 »

birde şöyle denmiş yukarıda Cheesy

"Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor."

hız gösterge kanıt porvakasyon yada meydan okuma değil yanlızca bir zevk patlamasıdır
Burak
*

YaÅŸ: 35
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #23 : 14 Ocak 2007, 11:06:14 »

birde şöyle denmiş yukarıda Cheesy

"Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor."

Bu bahsettiğin ancak Türkiye dışında satılan modeller için geçerli. çünkü Türkiye deki modellerde güç ve performans yok Barış.. Bu hepimizin şikayet ettiği birşey. Tabii bunda arabadan beklentilerin fazla olması var. Arabanın görüntüsü altında bir canavar varmış hissini verse de Türkiye şartlarında ancak 1.6 motor getirtiliyor

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

- Vavi Mazda -
axela
*

« Yanıtla #24 : 14 Ocak 2007, 11:22:28 »

Bu bahsettiğin ancak Türkiye dışında satılan modeller için geçerli. çünkü Türkiye deki modellerde güç ve performans yok Barış.. Bu hepimizin şikayet ettiği birşey. Tabii bunda arabadan beklentilerin fazla olması var. Arabanın görüntüsü altında bir canavar varmış hissini verse de Türkiye şartlarında ancak 1.6 motor getirtiliyor
evet ne yazıkkı katılıyorum Tongue

VeilSide
*

« Yanıtla #25 : 14 Ocak 2007, 15:32:08 »

volkan

arkadaşımız tıkırdamayan bir otomobil markası söyleyebilirmi?

maz14
« Yanıtla #26 : 14 Ocak 2007, 15:36:20 »

VeilSide sana tıkırdamayan,hakkında en kötü marka denen bir araba söylüyorum:Fiat Stilo
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2007, 16:56:33 Gönderen: OveRMinD » Logged
VeilSide
*

« Yanıtla #27 : 14 Ocak 2007, 15:37:58 »

peki kabul...

güzel arkadaşım o zaman neden fiat stiloyu tercih etmedin?

neden mazda 3 aldın?

maz14
« Yanıtla #28 : 14 Ocak 2007, 15:39:03 »

peki kabul...

güzel arkadaşım o zaman neden fiat stiloyu tercih etmedin?

neden mazda 3 aldın?
bundan önceki arabam Fiat Stiloydu zaten...
VeilSide
*

« Yanıtla #29 : 14 Ocak 2007, 15:40:56 »

bundan önceki arabam Fiat Stiloydu zaten...

o zaman bravo çok temiz kullanmış olman gerek.

benim arkadaşım sattı fiat stilo sadece şu kadar söyliyim alan yandı!

maz14
« Yanıtla #30 : 14 Ocak 2007, 15:49:56 »

o zaman bravo çok temiz kullanmış olman gerek.

benim arkadaşım sattı fiat stilo sadece şu kadar söyliyim alan yandı!
ben bütün arabalarımı çok temiz kullanıyorum zaten,bu da dahil olmak üzere...ama üzülerek söylüyorum bir Fiat kadar kaliteli malzeme kullanmamışlar iç mekanda...iyi olmayan birşeyi övmek adetim değildir,sahibi bile olsam kötü kötüdür benim için...bizde Mazda 6 da var,hiç biryeri için kalitesiz diyemem o arabaya tık,ses yok hiçbiyerinde...
VeilSide
*

« Yanıtla #31 : 14 Ocak 2007, 15:56:42 »

ben bütün arabalarımı çok temiz kullanıyorum zaten,bu da dahil olmak üzere...ama üzülerek söylüyorum bir Fiat kadar kaliteli malzeme kullanmamışlar iç mekanda...iyi olmayan birşeyi övmek adetim değildir,sahibi bile olsam kötü kötüdür benim için...bizde Mazda 6 da var,hiç biryeri için kalitesiz diyemem o arabaya tık,ses yok hiçbiyerinde...

peki sence aradaki fiyat farkı ne için olabilir..

fiat kaliteli olduğu için ucuz öyle değilmi?

ben 5.30 undan tut s80 e kadar kullandım hepsindede ufak tefek hatalar vardı...

benim en yakın arkadaşımda mazda 3 var(axela) ben onun arabasında takırtı tukurtu problemi göremiyorum.

ve çok iddialı konuşuyorum compackt sınıfta görebileceğin en kaliteli araçlardan biri mazda 3 tür.

ankaraya gelip gidermisin?

sana mazda fiat farkını göstereyim.

istediÄŸin fiat modeline bindirecem seni

OveRMinD
Kalifiye Balta Sapı
*

YaÅŸ: 25
Yer: İzmir
EÅŸek

« Yanıtla #32 : 14 Ocak 2007, 16:50:03 »

Arkadaşlar dün alıp yarın satacağınız bir arabayla ilgili tartışmanıza gerek yok. Ha ille de tartışıcam derseniz sitede bi Özel Mesaj fasilitesi var, herkesin görebileceği teknik konular altında yapılmamalı bu amaçsız tartışmanız, zira artık olay arabayı tartışmaktan çıkıp 3 kişinin şahsi olayına döndü.

Kimsenin kendisine bi laf edildi diye aynı sertlikte uluorta cevap verme zorunluluğu yok. Alttan alma veya hoşgörü denen şeyler vardır hayatta. Eğer (çok afedersiniz) kıçıkırık bi compact arabayla ilgili böyle bi tartışmaya girişiyosanız üzgünüm ama bu sitede aradığınızı bulabileceğinizi hiç sanmıyorum.

Lütfen siteye bişey yazarken 2 değil 5 kere düşünün, ve ne olursa olsun uluorta yerde (hele hele teknik bi konunun altında) bu tarz şahsi atışmalara girmeyin. Kimin kaç senedir araba sürdüğü, kimde ne araba olduğu önemli değil bu forumda.

Lütfen bizim de işimizi kolaylaştırmak ve gelecekte daha sert bir tedbirle karşılaşmamak için bundan böyle atacağınız mesajlara daha fazla dikkat edin.

Konudaki yersiz mesajları siliyorum.

EÅŸek

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: Superas
[Bugün 14:21:53]

Gönderen: burakdu
[Bugün 14:08:24]

Gönderen: Ozzy_Mazda
[Bugün 13:56:46]