Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1668
En son: arslanlar
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 223015
Toplam Konu Sayısı: 4981
Bugün Online: 42
Tüm zamanlar Online: 287
( 22 Eylül 2008, 17:12:36)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 3
Misafirler: 22
Toplam: 25
Sayfa: 1 [2] 3 4   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film cam ve polisler....  (Okunma Sayısı 2516 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Superas
En bi harbi delikanlı
*

YaÅŸ: 32
Yer: İstanbul
E güzzel

« Yanıtla #20 : 08 Åžubat 2007, 17:24:57 »

Geçmiş olsun,takma kafana bişey olmaz.

En güzel aşklar, abiyle başlar.

Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.

madenough
*

YaÅŸ: 25
Yer: istanbul

« Yanıtla #21 : 08 Åžubat 2007, 17:31:29 »

annemi ikna edebilirsem cilt kanseriyim diye raporu çok rahat alabilirim ama almam diye tutturuyo onu zorlamam lazım biraz
maz14
« Yanıtla #22 : 08 Åžubat 2007, 17:33:52 »

annemi ikna edebilirsem cilt kanseriyim diye raporu çok rahat alabilirim ama almam diye tutturuyo onu zorlamam lazım biraz
bence hoÅŸ bi durum deÄŸil ya,ALLAH muhafaza ''göstermek gibi olmasın'' derler,bence vazgeç bundan  Wink
madenough
*

« Yanıtla #23 : 08 Åžubat 2007, 18:05:39 »

volkan güzel söylüyosunda bu yazın aldığımız güneÅŸ ışınları zaten %50mizde çıkartacak bu sorunu ki benim böyle bir beklentim var sırtımda abuk sabuk benler oluÅŸtu 3-5 yıl içinde güneÅŸten dolayı... ayrıcana polis vs. lerle de uÄŸraÅŸmama engel olcaksa rahat rahat yaptırırm ztn öle biÅŸey iÅŸletsem gidip yanlar arkalar 3 önlerede 1 numara hemen çektiririm  Grin
maz14
« Yanıtla #24 : 08 Åžubat 2007, 18:20:03 »

bende öyle bi rapor olsa,ön cam dahil heryeri en koyusundan kaplatırım  Grin
redrock
*

YaÅŸ: 27

« Yanıtla #25 : 08 Åžubat 2007, 22:13:36 »

eğer o raporla ruhsata işletirsek plakayıda özürlü plakasıyla değiştirmemiz gerekmezmi? Ciddi soruyorum
maz14
« Yanıtla #26 : 08 Åžubat 2007, 22:18:01 »

eğer o raporla ruhsata işletirsek plakayıda özürlü plakasıyla değiştirmemiz gerekmezmi? Ciddi soruyorum
gerekmez Ahmet  Wink birde senden bi ricam olucak onlara ''özürlü'' deÄŸil ''ENGELLİ'' diyelim  Smiley
redrock
*

« Yanıtla #27 : 08 Åžubat 2007, 22:27:30 »

tamam volkan plaka işini anladım ama sıfat konusuna gelince bence özürlü kelimesi engelli kelimesinden daha insancıl bi kelime çünkü engelli demek o insanı toplumdan uzaklaştırmak gibi geliyo bana bu onlar için bi ENGEL olmamalı bence ÖZÜRLÜ demek yapamaması kabul edilebilir gibi geliyo bana...
maz14
« Yanıtla #28 : 08 Åžubat 2007, 22:32:02 »

bu isim Engellilerin kullanılmasını istediği bi isim Ahmet,o yüzden söyledim yanlış anlamanı istemiyorum kesinlikle...
uyumsuzelement
*

YaÅŸ: 33
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida

« Yanıtla #29 : 08 Åžubat 2007, 22:33:59 »

bu isim Engellilerin kullanılmasını istediği bi isim Ahmet,o yüzden söyledim yanlış anlamanı istemiyorum kesinlikle...
arkadaÅŸlar isimden ziyade engelli veya özürlü diye adlandırdıgımız insanlara nasıl davrandıgımız önemli hayatlarını kolaylaÅŸtırmak için  ne yapıyoruz???

aspirin gibisin havadan nem kapıyon Smiley
maz14
« Yanıtla #30 : 08 Åžubat 2007, 22:34:54 »

abi benim kardeÅŸim Engelli...
redrock
*

« Yanıtla #31 : 08 Åžubat 2007, 22:37:13 »

Tamam volkancım özür dilerim kötü bir niyetle söylememiştim sadece düşüncem bu yöndeydi yanlış anlamazsın inşallah eğer onlar öyle söylememizi istiyolarsa elbette öyle söyleriz
uyumsuzelement
*

Milli Tornavida

« Yanıtla #32 : 08 Åžubat 2007, 22:38:22 »

abi benim kardeÅŸim Engelli...
benimde cok yakın bir arkadaşım,ve hepimiz birgün bu duruma gelebiliriz o yuszen isimden çok uygun altyapıyı olusturmak daha önemli bence bugun kaç yerde kullanabilecekleri wc yada binebilecekleri uygun otobus vs varki Sad

maz14
« Yanıtla #33 : 08 Åžubat 2007, 22:39:17 »

Tamam volkancım özür dilerim kötü bir niyetle söylememiştim sadece düşüncem bu yöndeydi yanlış anlamazsın inşallah eğer onlar öyle söylememizi istiyolarsa elbette öyle söyleriz
yok Ahmet ne yanlış anlaması,onlara ''özürlü'' yerine ''ENGELLİ'' dememiz bile onlara fazlasıyla yeterli bundan emin ol...
maz14
« Yanıtla #34 : 08 Åžubat 2007, 22:43:09 »

benimde cok yakın bir arkadaşım,ve hepimiz birgün bu duruma gelebiliriz o yuszen isimden çok uygun altyapıyı olusturmak daha önemli bence bugun kaç yerde kullanabilecekleri wc yada binebilecekleri uygun otobus vs varki Sad
abi söylemek istediğimde o zaten,bu altyapının oluşturulmadığı gün gibi aşikar,bu tamamen Devletin bi ayıbı...Engelli vatandaşlarımıza üç ayda bir 100 milyon vererek,vicdan azabından kurtulmak istiyorlar...neyse abi,bu konuda çok doluyum...
uyumsuzelement
*

Milli Tornavida

« Yanıtla #35 : 08 Åžubat 2007, 22:44:38 »

abi söylemek istediğimde o zaten,bu altyapının oluşturulmadığı gün gibi aşikar,bu tamamen Devletin bi ayıbı...Engelli vatandaşlarımıza üç ayda bir 100 milyon vererek,vicdan azabından kurtulmak istiyorlar...neyse abi,bu konuda çok doluyum...

maalesef Sad anlıorum seni Volkan

madenough
*

« Yanıtla #36 : 09 Åžubat 2007, 00:27:46 »

ülkemizin alt yapısı olmasada en azından biraz yardımcı olabilmek için çaba göstermeliyiz bencede yolda sokakta birşeyler için zorlandıklarında hemen yardımlarına koşmalıyız mesela basit bir örnek ama sağır dilsizler para kazanmak için 5-10 kere anahtarlık vs. satma işine giryolar körler şarkı söylüyorlar... bu hayata küsmek yerine hayatta var olmaya çalışanlara da gücümüzün yettiği kadar destek vermeliyiz -tabi bunu art niyetle de yapanları vardır onları da allaha havale ederek- dilencilere 1 kuruş vermem sizde vermeyin açsa karnını doyurmaya çalışın başkada bişey yapmayın çünkü ayakkabı verseniz onuda satıyolar yine ayakkabısız geziyorlar tecrübeyle sabittir sadece karınlarını doyurun onların maddi desteğide diğerlerine verin.
OveRMinD
Kalifiye Balta Sapı
*

Yer: İzmir
EÅŸek

« Yanıtla #37 : 09 Åžubat 2007, 03:28:54 »

Babam hızdan 6. cezasını yediğinde (5.'yi fark etmemiş kesen polis, normalde alınması gereken ehliyetle dolaşmış) 6.'yı kesen polis de fark etmedi, 2 saat sonra iş yerine gelip aldılar ehliyetini... Grin

Ama sana biÅŸey olmaz...

EÅŸek
NeBiAnd
*

YaÅŸ: 43
Ven zis zı alem,ay em zı king

« Yanıtla #38 : 09 Åžubat 2007, 09:55:38 »

Babam hızdan 6. cezasını yediğinde (5.'yi fark etmemiş kesen polis, normalde alınması gereken ehliyetle dolaşmış) 6.'yı kesen polis de fark etmedi, 2 saat sonra iş yerine gelip aldılar ehliyetini... Grin

Ama sana biÅŸey olmaz...
Olm Okan,korkutma çocuğu. HAHA Fiuvv

Persona non grata ( İstenmeyen adam )
OveRMinD
Kalifiye Balta Sapı
*

Yer: İzmir
EÅŸek

« Yanıtla #39 : 09 Åžubat 2007, 10:25:03 »

Biran Abi o başka bişeydi, adamlar 5. cezayı kesmiş fark etmemiş, 6. cezayı kesmiş yine fark etmemiş. Babam ehliyeti alıp gittikten sonra merkezden anons geliyo "ehliyete el koyun" diye, polisler de tabi "adamı gönderdik" diyemiyo, arayıp buluyolar babamı. Uç bi nokta yani...

EÅŸek

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: mustafa_g
[Bugün 13:41:34]

Gönderen: mustafa_g
[Bugün 13:37:16]

Gönderen: mazdaspeed
[Bugün 13:27:57]

Gönderen: CaRaBeeN