Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1500
En son: kejo_ki
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 211028
Toplam Konu Sayısı: 4699
Bugün Online: 36
Tüm zamanlar Online: 225
( 22 Eylül 2007, 11:05:41)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 0
Misafirler: 8
Toplam: 8
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film cam ve polisler....  (Okunma Sayısı 2396 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Bulut
*

Yer: İstanbul
Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #40 : 09 Şubat 2007, 12:29:54 »

Bence kaçmakla iyi yapmamışsın.Kafaya takarsa seni bulur.Bence sizi yolmaya çalışacaktı.

34 DR 0184- 2006 Mazda 3 Sedan AT- Comfort- Titanyum Gri

Erman
*

Yer: istanbul - etiler
İstanbul HB lideri.

« Yanıtla #41 : 09 Şubat 2007, 12:31:11 »

benim arkin arabada vardi cam film, polis cizdi mesela,, lazermi filmmi diye kontrol etmek icin sonra cektiler arabayi. bende istiyorum film olayini ama bi yandan da bi eskiya larla ugrasmak istemiyorum, ceza dan cok rusvet almaya cok meraklilar.

bu istanbulda en sansli polis. reina, laila, sortie gibi eglence yerlerinin onunde gorev yapan polis neticede.

Murat Bulut
*

Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #42 : 09 Şubat 2007, 12:34:41 »

benim arkin arabada vardi cam film, polis cizdi mesela,, lazermi filmmi diye kontrol etmek icin sonra cektiler arabayi. bende istiyorum film olayini ama bi yandan da bi eskiya larla ugrasmak istemiyorum, ceza dan cok rusvet almaya cok meraklilar.

bu istanbulda en sansli polis. reina, laila, sortie gibi eglence yerlerinin onunde gorev yapan polis neticede.

Karşısında karakol var.Pek birşey yapmazlar orda bence.Kaldıki oraya gelenlere dokunamazlar.

Erman
*

İstanbul HB lideri.

« Yanıtla #43 : 09 Şubat 2007, 12:39:33 »

valla bana bi polis aynen boyle demisti,,

ah benim gorev yerimi mi bogaz'a verseler gunde 250 ytl ye  para demem demistide ohaa demistim. Smiley

Murat Bulut
*

Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #44 : 09 Şubat 2007, 12:41:04 »

ah benim gorev yerimi mi bogaz'a verseler gunde 250 ytl ye  para demem demistide ohaa demistim. Smiley

Bence fazla barınamazdı doğuya sürülürdü

Erman
*

İstanbul HB lideri.

« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2007, 13:07:12 »

tabikide...

Superas
En bi harbi delikanlı
*

E güzzel

« Yanıtla #46 : 09 Şubat 2007, 13:16:06 »

Gözünü toprak doyursun pis herifin. Angry

En güzel aşklar, abiyle başlar.

Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.
madenough
*

Yer: istanbul

« Yanıtla #47 : 10 Şubat 2007, 01:51:11 »

kaçırdığınız nokta adamlar arabanın ruhsatına bile bakmadı sadece kimlik + arama yaptılar
zaten gelip alabiliolarsa gelip alsalardı yerim yurdum belli  HAHA çay içer gelirdik iş ortaköydeki karakola kalınca sırtım yere gelmez çay içer çıkar giderim ehueuh ayrıcana sivil ekip aramış arabadan bişey çıkmamış benden çıkmamış ... görevleri bitmiş ben artık onların işi deildim o konumda ayrıcana beklemekte 1 zaman kaybı 2 para kaybı 3 filmler gidicek 4 arabayı bir yere çektirtecekler ve bir ton prosedür koycaklar önüme ... rüşvet isteme durumu falanda yoktu ortada bugün oraya 500 mt civarı bir yere daha gittim yani 1 defa daha düşününce yine en iyisini yaptığım kanaatindeyim sizlerede tavsiye ederim  Teeey ki plakamıda alamadılar ceza da gelmez eve. daha evveldende ordan 5-6 kere kontrol varken geçmiştim ama 2 kere durdurdular bu sefer başlarında ki amirleri muhtelen filme takandı normal polisler filmcama bulaşmıyorlar niyesini bende bilmiyorum açıkçası birde akşamları polis görünce ben hep içerden ışığıda açıyorum ki filmler daha az göze batsın hani sevimli görünüp durdurmasınlar diye Grin sizlerede tavsiye ederim veya yanınıza bir bayan oturtun  Grin onda da durdurmuyorlar. ayrıcana 1,5 senedir ilk olay ve hiç rüşvette vermedim kimsede camlar filmmi diye sormadı. ayrıcana lazer cam olunca ne fark ediyo onu anlamadım ben sonuçta oda başka bir karartma yöntemi lazer cam içinde aynı sonuç geçerli olacaktır birde onda camları değiştirmeni isteyeceklerdir muhtemelen. risk daha yüksek. bir arkadaşım filmleri polisin yanında tutup çekerek sökmüş (filmleri zaten tam yan sanayi gibi duruyordu) sonrada yola devam etmiş. (sırf öndekileri sökmüş arkadakileri yutturmuş çook komik bir görüntü oluşturuyordu arabada  Cheesy)
Murat Bulut
*

Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #48 : 10 Şubat 2007, 12:13:05 »

kaçırdığınız nokta adamlar arabanın ruhsatına bile bakmadı sadece kimlik + arama yaptılar
zaten gelip alabiliolarsa gelip alsalardı yerim yurdum belli  HAHA çay içer gelirdik iş ortaköydeki karakola kalınca sırtım yere gelmez çay içer çıkar giderim ehueuh ayrıcana sivil ekip aramış arabadan bişey çıkmamış benden çıkmamış ... görevleri bitmiş ben artık onların işi deildim o konumda ayrıcana beklemekte 1 zaman kaybı 2 para kaybı 3 filmler gidicek 4 arabayı bir yere çektirtecekler ve bir ton prosedür koycaklar önüme ... rüşvet isteme durumu falanda yoktu ortada bugün oraya 500 mt civarı bir yere daha gittim yani 1 defa daha düşününce yine en iyisini yaptığım kanaatindeyim sizlerede tavsiye ederim  Teeey ki plakamıda alamadılar ceza da gelmez eve. daha evveldende ordan 5-6 kere kontrol varken geçmiştim ama 2 kere durdurdular bu sefer başlarında ki amirleri muhtelen filme takandı normal polisler filmcama bulaşmıyorlar niyesini bende bilmiyorum açıkçası birde akşamları polis görünce ben hep içerden ışığıda açıyorum ki filmler daha az göze batsın hani sevimli görünüp durdurmasınlar diye Grin sizlerede tavsiye ederim veya yanınıza bir bayan oturtun  Grin onda da durdurmuyorlar. ayrıcana 1,5 senedir ilk olay ve hiç rüşvette vermedim kimsede camlar filmmi diye sormadı. ayrıcana lazer cam olunca ne fark ediyo onu anlamadım ben sonuçta oda başka bir karartma yöntemi lazer cam içinde aynı sonuç geçerli olacaktır birde onda camları değiştirmeni isteyeceklerdir muhtemelen. risk daha yüksek. bir arkadaşım filmleri polisin yanında tutup çekerek sökmüş (filmleri zaten tam yan sanayi gibi duruyordu) sonrada yola devam etmiş. (sırf öndekileri sökmüş arkadakileri yutturmuş çook komik bir görüntü oluşturuyordu arabada  Cheesy)

Ben yinede bir daha sefere böyle birşey yapmanı tavsiye etmem.Sen kaçarken peşine poliside takabilirdi.Sonra çık işin içinde.Çünkü ozaman polise itatsizlik işi içine giriyor.Geceyi nezarette geçirebilirdin.Sadece cam filmiyle kalmaz ehliyet mehliyette gidebilirdi.

OveRMinD
Kalifiye Balta Sapı
*

Yer: İzmir
0900 910 10 10

« Yanıtla #49 : 10 Şubat 2007, 16:12:16 »

Polis dur deyince durmadın diye ehliyeti almazlar tahminimce Murat Abi, tabi peşine polis takıldı mı işler baya bi büyür, orası ayrı... Grin

I'm gonna buy a gun and start a war, if you can tell me something worth fighting for...
Selman
*

Yer: İzmir/Karşıyaka

« Yanıtla #50 : 10 Şubat 2007, 16:28:09 »

Polis dur deyince durmadın diye ehliyeti almazlar tahminimce Murat Abi, tabi peşine polis takıldı mı işler baya bi büyür, orası ayrı... Grin

Aynen öyle, ateş edip vururlar, bugün benzer bir haber vardı gazetelerde....
Murat Bulut
*

Mazda 3 Sedan

« Yanıtla #51 : 10 Şubat 2007, 16:53:40 »

Aynen öyle, ateş edip vururlar, bugün benzer bir haber vardı gazetelerde....
Ben en ufaktan ehliyeti örnek gösterdim.Çok daha tehlikeli şeylerde olabilir.Kaldıki Polisten kaçıyorsan kimse kusura bakmasın ehliyetini aldırmayı haketmiş sayılırsın.En azından yut dışında öyle olur.

Selman
*

Yer: İzmir/Karşıyaka

« Yanıtla #52 : 10 Şubat 2007, 16:57:15 »

Hem film açısından hem de buna benzer şeylerle karşılaşmamak için, akşamları hiç değilse aydınlatması iyi olan yerlerde, iç ışıkları açık tutmakta fayda var...Çoğunuz hatırlamaz sıkıyönetim dönemlerinde çok oldu bu yüzden b..
yoluna giden....
OveRMinD
Kalifiye Balta Sapı
*

0900 910 10 10

« Yanıtla #53 : 10 Şubat 2007, 21:07:20 »

Film yasağına kesinlikle katılıyorum zaten ben Selman Abi, zifiri filmli bi arabanın karakol önünde camları açıp taraması Türkiye için çok da uzak bi ihtimal değil. Hayatında doğru düzgün terör eylemi görmemiş ülkelerle karşılaştırmamak lazım Türkiye'yi. Diğer modifiyelere değil de film yasağına ben de katılıyorum. "Sen niye yaptırdın o zaman?" derseniz en açık renk benimki, içerinin görünmesini hiç engellemiyo nerdeyse...

I'm gonna buy a gun and start a war, if you can tell me something worth fighting for...
Mücahit
*

Yer: K.Maraş
Mazdakolik

« Yanıtla #54 : 11 Şubat 2007, 09:19:04 »

Eskiden arabasında film olana hovarda derlerdi.şimdi denmez oldu galiba
mazdaspeed
*

Yer: Zonguldak/Ereğli
M@ZD@SP€€D PR€CiDia

« Yanıtla #55 : 11 Şubat 2007, 09:36:01 »

babamda da (B2500'de)var ama onunki de en acik olsa gerek Smiley
Mücahit
*

Yer: K.Maraş
Mazdakolik

« Yanıtla #56 : 11 Şubat 2007, 09:52:49 »

babamda da (B2500'de)var ama onunki de en acik olsa gerek Smiley
Baban az hovarda o zaman  HAHA HAHA Teeey
redrock
*

« Yanıtla #57 : 11 Şubat 2007, 11:31:34 »

Eskiden arabasında film olana hovarda derlerdi.şimdi denmez oldu galiba

buda doğru mücahit abi sırf o iş için arabasına film yaptıran insan tanıyorum ben Grin
madenough
*

Yer: istanbul

« Yanıtla #58 : 12 Şubat 2007, 01:33:10 »

ilk olarak peşime polis takılsa zaten dururum ne oldu git demedin mi diye olaya girer yanlış anlaşılma olmuştan çevirirm muhabbeti 2. olarak gözümün önünde böle bi olay oldu yapılan şey sağ çektirip adama cezayı döşemek oldu 1 veya 2 sene evvel oluyo bu 3. olarakta konum itibari ile peşime takılmaları mümkün değildi bende zaten onun için kaçtım ortam çok elverişliydi ayrıcana asaiş benim kimlik sorgulamamı yaptırdı ve adamlar beni öle bi durumdan dolayı dur demedi kontrolü yapanın asayiş olduğunu ve ruhsata dahi bakmadıklarını ilk mesajımda belirtmiştim ben bulunduğum yer itibariyle 1 dk içinde e-5 ordan da direk köprü yoluna çıktım peşime polis takılana kadar 2 yol değiştirdim (normal yolumda oydu zaten) belkide takılıp e-5ten maltepeye kadar gitmişlerdir  HAHA ama onlar arabaya binip kontağı açıp gaza basana kadar atı alan üsküdarı çoktaaaann geçmişti onun için dert etmeye gerek yok he ayrıcana benim filmlerde önler 1 arkalar 2 numara onun için simsiyah falan gibi bi durum söz konusu değil birde adi filmlerden taktırınca koyu ve garip bir siyah oluyo arabanın camları ve hovarda vs. ne derseniz ben onlara diyorum. birde son olarak film cam kesinlikle bütün arabalarda olmalı en açık tonunda çünkü güneş ışınlarını iyi kesiyor ve sağlık açısından da faydası var bunu en açık tonda belkide renksiz yapmak mümkünse söyleyin ben ondan yaptırim benim amacım içeridekilerin görülmemesi falan değil birde trafik polisi çevirince film cama takmıyo asaişe ne oluyo onu anlamadım yok egzos var mı yok cart curt sana ne birader...
OveRMinD
Kalifiye Balta Sapı
*

0900 910 10 10

« Yanıtla #59 : 12 Şubat 2007, 01:37:59 »

Marşa basana kadar senin Üsküdar'ı geçmen pek önemli değil, sonuçta adam Toros'la Mazda3'ü zaten yakalayamaz trafiğe girmedikçe. Ama polis telsizi denen mucizevi bi buluş var tabi... Grin
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2007, 01:39:40 Gönderen: OveRMinD » Logged

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: Familia
[Bugün 03:03:51]

Gönderen: Bülent Erguvan
[Bugün 03:00:09]

[Bugün 02:31:29]

[Bugün 02:29:38]