SWeeT6six6
Yer: Ankara
|
 |
« : 04 Ocak 2007, 17:29:14 » |
|
Biraz komplike olacak ama; orta kol dayama bölümündeki en üst kapağı kapatırken, babam nasıl yapmışsa kalem sıkıştırmış. Sonra uğraşmış ve kalemin bir kısmını çıkarmış ama bir kısmı içeride kalmış. Üst kapak şu an açılmıyor . Pek zannetmiyorum ama bir çözüm önerisi olan var mı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
Yer: İstanbul
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2007, 17:30:25 » |
|
Kalem arka tarafa mı sıkışmış?
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2007, 17:32:31 » |
|
Abi nereye sıkıştığını bir anlasam zaten  Ben öndeki kilit mekanizmasının oralarda bir yer diye tahmin ediyorum açıkçası ama arka da olabilir tabii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2007, 17:39:18 » |
|
Abi nereye sıkıştığını bir anlasam zaten  Ben öndeki kilit mekanizmasının oralarda bir yer diye tahmin ediyorum açıkçası ama arka da olabilir tabii. ilginç kilit mekanizmasının oraya nasıl sıkışırki??
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
|
maz14
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2007, 17:43:08 » |
|
bence o kalem arka tarafa sıkışmıştır ya,ondan açılmıyodur...bi düşünelim ne yapabiliriz oraya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mücahit
Yer: K.Maraş
Mazdakolik
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2007, 17:44:07 » |
|
mandal hareket ediyormu ediyorsa biraz kuvvet uygula mandalı tut kaldır. mandal hareket etmiyorsa üzerine bastır dorpidonun mandalı açmaya çalış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2007, 17:44:28 » |
|
bence o kalem arka tarafa sıkışmıştır ya,ondan açılmıyodur...bi düşünelim ne yapabiliriz oraya  servis yakınsa bence bi göster nazik mekanizmalar onlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2007, 17:46:38 » |
|
Torpido değil abi. Ortadaki kol dayama yeri.
Mandal hareket ediyor ama babam uğraşırken, hemen altındaki büyük gözün mandalını da gevşetmiş. Onun için zorlamaya cesaret edemiyorum. Ya arkaya sıkışsa açılırdı diye düşünüyorum. Babam gelsin bir sorayım; neresinden çıkarmış kalemin diğer parçasını.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2007, 17:47:27 » |
|
servis yakınsa bence bi göster nazik mekanizmalar onlar...
Yakında servis var ama ben hep diğer servise gidiyorum. Orası da çok uzak. Çözemezsem gidicem mecbur ama biraz zaman alacak gitmem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2007, 17:48:08 » |
|
Torpido değil abi. Ortadaki kol dayama yeri.
Mandal hareket ediyor ama babam uğraşırken, hemen altındaki büyük gözün mandalını da gevşetmiş. Onun için zorlamaya cesaret edemiyorum. Ya arkaya sıkışsa açılırdı diye düşünüyorum. Babam gelsin bir sorayım; neresinden çıkarmış kalemin diğer parçasını.
valla kızma ama m3le yaşanan ilginç sorunlar bölümüne aday göstericem seni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2007, 17:49:10 » |
|
valla kızma ama m3le yaşanan ilginç sorunlar bölümüne aday göstericem seni  Bende göstericem abi ama kendimi değil; babamı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2007, 17:49:14 » |
|
Yakında servis var ama ben hep diğer servise gidiyorum. Orası da çok uzak. Çözemezsem gidicem mecbur ama biraz zaman alacak gitmem.
yakın uzak farketmes sonucta yardımcı olacaklar sürüş kaliteni etkileyen bi sorun deil ama can sıkıcı olur kafana takılırsa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2007, 17:49:50 » |
|
Bende göstericem abi ama kendimi değil; babamı  hürmetlerimisi ve selamımızı ilet baba ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2007, 17:50:43 » |
|
yakın uzak farketmes sonucta yardımcı olacaklar sürüş kaliteni etkileyen bi sorun deil ama can sıkıcı olur kafana takılırsa...
Abi o kadar gıcık bir durum ki; o parçanın komple değişmesi bile söz konusu olabilir. Durduk yere masraf.. Neyse artık babamdan tahsil edicem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2007, 17:52:11 » |
|
hürmetlerimisi ve selamımızı ilet baba ya  Abi birşey diyemiyorum vallahi. Arabayı iyice sahiplendiğimi düşünüyo babam haklı olarak. Bende birşey demiyorum ki; iyice kızdırmayım. Sonuçta benim üzerime olsa da, onun emeğiyle alındı araba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
Yer: İstanbul
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Ocak 2007, 17:53:19 » |
|
Abi birşey diyemiyorum vallahi. Arabayı iyice sahiplendiğimi düşünüyo babam haklı olarak. Bende birşey demiyorum ki; iyice kızdırmayım. Sonuçta benim üzerime olsa da, onun emeğiyle alındı araba sonuçta
Babalara laf yok...Adı üzerinde onlar baba. Feda olsun babalarımıza herbişey... 
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2007, 17:54:10 » |
|
Babalara laf yok...Adı üzerinde onlar baba. Feda olsun babalarımıza herbişey...  Mecburiyetten katılıyorum abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2007, 17:54:42 » |
|
Abi birşey diyemiyorum vallahi. Arabayı iyice sahiplendiğimi düşünüyo babam haklı olarak. Bende birşey demiyorum ki; iyice kızdırmayım. Sonuçta benim üzerime olsa da, onun emeğiyle alındı araba.
tabiki ama baban da senden esirgemiyordur yani et le tırnak olayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #18 : 04 Ocak 2007, 18:12:29 » |
|
Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama aklıma bir fikir geldi, yıl sonlarında yılın konusunu ve yılın mesajını seçelim, jüri bir ön eleme yapsın, oylayalım....
Enesciğim senin meseleye dönersek, bence kuvvetle çek, açılır, açılmazsa da zaten ayvayı yemiştir, değişecek....
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
SWeeT6six6
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Ocak 2007, 18:19:29 » |
|
Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama aklıma bir fikir geldi, yıl sonlarında yılın konusunu ve yılın mesajını seçelim, jüri bir ön eleme yapsın, oylayalım....
Enesciğim senin meseleye dönersek, bence kuvvetle çek, açılır, açılmazsa da zaten ayvayı yemiştir, değişecek....
Yılın konusuna adayım. Ama kazanırsam ödülü babama vericem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|