Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1707
En son: gulec
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 231950
Toplam Konu Sayısı: 5239
Bugün Online: 37
Tüm zamanlar Online: 287
( 22 Eylül 2008, 17:12:36)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 4
Misafirler: 25
Toplam: 29
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Mazda3 (Makyajlanmış) - Mazda Avrupa'nın getireceÄŸi Mazda3 ler  (Okunma Sayısı 7225 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak
*

YaÅŸ: 35
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #100 : 30 Nisan 2008, 11:43:46 »

MX-5 te var Smiley Hakan Abi ile yaptığımız sohbette Mazda da turboya en uygun araç olduğunu söylemişti Wink

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

- Vavi Mazda -

Gökhan77
*

YaÅŸ: 37
Yer: Yalova
I. Tombak

« Yanıtla #101 : 30 Nisan 2008, 11:44:25 »

valla sağlıklı bir turbo olayınada 5-10 bin arası bir paranın rahatlıkla gideceğiini düşünürsek... bence vazgçin mazdadan gidin gti tarzı bir araç alın Grin zira mazdada bu duygunuzu tatmin edecek bir araç yok rx-ten başka Grin
Kadiiiiir son günlerde çok RX adını duymaya başladık senden. Ne iş?
semavi
*

YaÅŸ: 28
Yer: İSTANBUL

« Yanıtla #102 : 30 Nisan 2008, 11:48:37 »

bir çoğumuzun almayacağı bir sınıf olduğundan söyledim abi... yoksa motor seçenekleri olarak en uygunu mx-5.. hatta az önce keşke mx lerde kullanılan 1,6 yada 1,8 motorları kullansalardı mazda3te dıyecektım sonra yazmadım... ama dediğim gibi bir çoğumuz 2 kişilikten fazlasına ihtiyaç duyuyoruz... rx hem 4 kişilik hemde 290L bagaj hacmi küçük çaplı fıstık don atlet satmaya yeterli Smiley baklava satmak için 6 hb yada astina lazım o ayrı konu Grin

kod adı yeşil Grin
Gökhan77
*

YaÅŸ: 37
Yer: Yalova
I. Tombak

« Yanıtla #103 : 30 Nisan 2008, 11:50:47 »

Grin MX'e sığar mıyım aceba?
Mustafa Güneş
*

Yer: izmit

« Yanıtla #104 : 30 Nisan 2008, 11:51:34 »

Mustafa o konuda haklısın ama bu araçlarda tecribeli bir usta var mı onu araştırmak lazım..

piyasada çok iyi ustalar var. İzmit'te bile (bile derken İstanbul'un nüfusunu kıyasladım) turbo uygulaması yapılabiliyor. 106gti üzerine uygulanan turbo ile geçenlerde yapılan speedweekend draglarında birinci olmuştu.

semavi
*

« Yanıtla #105 : 30 Nisan 2008, 11:54:22 »

Kadiiiiir son günlerde çok RX adını duymaya başladık senden. Ne iş?

allah söyletiyordur inşallah Grin

kod adı yeşil Grin
semavi
*

« Yanıtla #106 : 30 Nisan 2008, 11:56:33 »

piyasada çok iyi ustalar var. İzmit'te bile (bile derken İstanbul'un nüfusunu kıyasladım) turbo uygulaması yapılabiliyor. 106gti üzerine uygulanan turbo ile geçenlerde yapılan speedweekend draglarında birinci olmuştu.

abi adamlar rahat.. hava filtresi buji manifold headers her bir uygulama basıt yada zor yaptırılıyor... bizde daha uygulamaya başlamadan parça sıkıntısı başlıyor...aksesuar desen zaten yok...

kod adı yeşil Grin
Mustafa Güneş
*

Yer: izmit

« Yanıtla #107 : 30 Nisan 2008, 12:08:56 »

abi adamlar rahat.. hava filtresi buji manifold headers her bir uygulama basıt yada zor yaptırılıyor... bizde daha uygulamaya başlamadan parça sıkıntısı başlıyor...aksesuar desen zaten yok...

Kadir'im herşey önce istemekle başlıyor. Sen ya da ben bu işin altından zaten maddi anlamda kalkamayız ama yeterli maddi gücü olanlar o biçim hallediyor. Mesela Vedat. Mis gibi çaktı turboyu Lantis'e, şimdi paso çuf çufluyordur büyük ihtimalle. Hadi desen ki motor atmosferik kalacak ve bu haldeyken modifiye yapacağım. O zaman parça sıkıntısı çekersin ama turbo için Mazda'ya özel parça ihtiyacın çok fazla olmaz.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 14:22:22 Gönderen: Burak » Logged

Burak
*

Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #108 : 16 Haziran 2008, 13:18:06 »

Mazda6 olunca çok fazla inceleme ÅŸansımız olmadı ama galeride de göreceÄŸiniz gibi çok ciddi deÄŸiÅŸiklikler yok.  AÅŸağıdaki resimde göreceÄŸiniz gibi ses kontrol düğmeleri ve göğüsteki kaplamada daha parlak bir malzeme kullanılmış

http://www.mazdaclubtr.com/forum/gallery/1_16_06_08_8_18_56_0.jpg

Gösterge panelinde herhangi bir değişiklik var mı bilmiyorum. Işıklandırmayı da çok göremedik gündüz olduğu için ama araç çalışır haldeyken görüntü aşağıdaki gibi

http://www.mazdaclubtr.com/forum/gallery/1_16_06_08_8_18_56_1.jpg

Alttaki resimde de görüneceÄŸi gibi artık Mazda3 lerde de 17" seçeneÄŸi var. Hangi ebat lastik kullanılıyor onu not etmemiÅŸim ama artık Mazda3 lerde lastik olarak Bridgestone Turanza deÄŸil Potenza  kullanılıyor.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/gallery/1_16_06_08_8_18_56_2.jpg

Motorda bir değişiklik yok gördüğümüz kadarı ile ama yine de bir resmini koymak istedim

http://www.mazdaclubtr.com/forum/gallery/1_16_06_08_8_18_56_3.jpg

En belirgin dış değişiklik ise led stoplar.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/gallery/1_16_06_08_8_18_56_4.jpg

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

- Vavi Mazda -
Ali
*

YaÅŸ: 20
Yer: İSTANBUL, KÜTAHYA ,BURSA VE FENERBAHÇE

« Yanıtla #109 : 16 Haziran 2008, 13:29:31 »

fazla bir deÄŸiÅŸiklik yok muÅŸ fakat jantlar daha güzel olmuÅŸ ÅŸimdi bende arabayı aldığımda 17 lik jant tan zanetim ama aracı görünce bu ne dedim  Grin
uyumsuzelement
*

YaÅŸ: 33
Milli Tornavida

« Yanıtla #110 : 16 Haziran 2008, 15:13:18 »

ben inceledim malı bildigimden hemen bi kıyaslama yaptım Grin
dış aksesuarda jant 17 inç olmuş stoplar ledli olmuş
iç aksesuarda gözle görülen amam çok fark yaratmayan(şahsi görüşümdür) bizdeki saten krom olan yüzeyler( direksiyon kumandası, cam kumandaları alrındaki zeminler) piano boyası olarak tabir edilen parlak siyah renkle deiştirilmiş, araç koltuk döşemeleri tekrar makyajsız modeller gibi parçalı dikiş yapılmış, gösterge ve kadranların etrafındaki hız yazan çizgi inceltilmiş bence araçtaki en belirgin değişiklik far ve yağmur sensörü olmuş onun dışında bizdeki saten krom rengindeki kapı kolları direk parlak krom olmuş ben başka bi farklılık göremedim

aspirin gibisin havadan nem kapıyon Smiley
NeBiAnd
*

YaÅŸ: 43
Yer: İstanbul
Ven zis zı alem,ay em zı king

« Yanıtla #111 : 23 Temmuz 2008, 00:21:07 »

Dünya çapında ödüllere doymayan Mazda’nın C Segment otomobili Mazda3 makyajlı versiyonu ile yakında pazarda yerini alacak. Yenilenen Mazda3, şık görünümü ve sunduğu konfor ile dikkatleri üzerine çekiyor. Satışa sunulduğu ilk günden itibaren yoğun talep ve ilgi gören Mazda3, Sedan ve Hatchback olarak iki farklı versiyonla ve iki farklı donanım seçeneği ile pazara sunulmakta.

Comfort seçeneğinde sürücü, yolcu yan hava yastıkları, ABS, MBA, EBD, klima, çelik jant, 6’lı CD changer standart olarak sunulurken, Dynamic seçeneğinde bu özelliklere ilave olarak yan hava perdeleri, TCS, DSC, otomatik klima, vb. özellikler standardize edilmiş. Ayrıca, Mazda3 Activematic şanzıman ile otomatik kullanımın yanında düz vites kullanım zevkini de aynı anda yaşatabiliyor.

YENİLİKLER :
Geliştirilen motor izolasyonu sayesinde daha da sessiz bir sürüş sağlayan Mazda3, sürüş keyfini artırıyor. Yenilenen sis farı yuvaları, arka tamponda bulunan kedi gözleri, jantlar, tozluk, ön ızgara ve stop lambası ve yeni renk seçenekleri ile Mazda3 çok daha çarpıcı bir dış görünüme sahip. Ayrıca, yenilenen iç döşemeler, vites topuzu ve gösterge kadranı sayesinde araç daha da sportif bir iç görünüme kavuşmuş. 37.250 YTL ile 43.050 YTL fiyat aralığında pazara sunulan yeni Mazda3’lerin tüketiciler tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Persona non grata ( İstenmeyen adam )
ozanm3
*

YaÅŸ: 19
Yer: kocaeli
namı diyar BOROZAN

« Yanıtla #112 : 23 Temmuz 2008, 01:05:14 »

bir çoğumuzun almayacağı bir sınıf olduğundan söyledim abi... yoksa motor seçenekleri olarak en uygunu mx-5.. hatta az önce keşke mx lerde kullanılan 1,6 yada 1,8 motorları kullansalardı mazda3te dıyecektım sonra yazmadım... ama dediğim gibi bir çoğumuz 2 kişilikten fazlasına ihtiyaç duyuyoruz... rx hem 4 kişilik hemde 290L bagaj hacmi küçük çaplı fıstık don atlet satmaya yeterli Smiley baklava satmak için 6 hb yada astina lazım o ayrı konu Grin
mx-5 tekı 1.6 lı motorlar yanı eskı kasalardakı motorlar lantıs motorlarıyla aynı 116 beygırdır ancak sımdı kı yenı gelen 1.8 lerın oldukca yuksek performans verecegı kesın ancak bı rx-8 le karsılastırmak tabıkı mumkun deıl

2006 M3 DYNAMİC SAMPANYA ,41 LC 121        ------ bunu bole bılsın herkes,bu alemde en buyuk KORFEZ----falan filan olmasın izmitliyizz Grin:D
mazda 626
*

YaÅŸ: 16
Yer: ankara
~~DiRiFt KiNg~~

« Yanıtla #113 : 24 Temmuz 2008, 19:03:09 »

saol ellerine saglık
mechanicker
*

YaÅŸ: 29
Yer: Nagasaki
Kansei engineering

« Yanıtla #114 : 20 AÄŸustos 2008, 00:08:40 »

Rx-8 e türkiyede turbo uygulayabilecek yer olduğunu sanmıyorum:)fakat mx'e turbo uygulaması iyi verim verebiliyor.özellikle yeni kasa 1.8 lerde:)

'95 Mazda 626 2.5i gt v6 24v metalik kurÅŸuni siyah

August 9th 1945
                                                                     Nagasaki...
Bülent Erguvan
*

YaÅŸ: 32
Yer: Beton Düştük Bea!
GRAPHICATAURUS!

« Yanıtla #115 : 20 AÄŸustos 2008, 08:41:28 »

YENİLİKLER :
Geliştirilen motor izolasyonu sayesinde daha da sessiz bir sürüş sağlayan Mazda3, sürüş keyfini artırıyor. Yenilenen sis farı yuvaları, arka tamponda bulunan kedi gözleri, jantlar, tozluk, ön ızgara ve stop lambası ve yeni renk seçenekleri ile Mazda3 çok daha çarpıcı bir dış görünüme sahip. Ayrıca, yenilenen iç döşemeler, vites topuzu ve gösterge kadranı sayesinde araç daha da sportif bir iç görünüme kavuşmuş. 37.250 YTL ile 43.050 YTL fiyat aralığında pazara sunulan yeni Mazda3’lerin tüketiciler tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Koltuk döşemelerinin değişmesi iyi olmuştur umarım mazdaya yakışmadığını düşündüğüm kalitesiz bir görüntüsü vardı. Kullanmadık ama biliyos...

Made for Dünya!
Uygar
*

YaÅŸ: 20
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem

« Yanıtla #116 : 20 AÄŸustos 2008, 11:18:11 »

bence bu yenilikler 2007 makyajlılardan bahsediyor..  Smiley haber eski olabilir..

DesignerKA///

Endüstri ürünleri Tasarımı__>>>
uyumsuzelement
*

YaÅŸ: 33
Milli Tornavida

« Yanıtla #117 : 20 AÄŸustos 2008, 11:44:26 »

bence bu yenilikler 2007 makyajlılardan bahsediyor..  Smiley haber eski olabilir..
bencede eski haber 2007 ler içinde aynısını okumustuk ama  laf anlatmaya mecalim yok bugun  Grin

aspirin gibisin havadan nem kapıyon Smiley
mechanicker
*

YaÅŸ: 29
Yer: Nagasaki
Kansei engineering

« Yanıtla #118 : 20 AÄŸustos 2008, 23:21:33 »

Koltuk döşemelerinin değişmesi iyi olmuştur umarım mazdaya yakışmadığını düşündüğüm kalitesiz bir görüntüsü vardı. Kullanmadık ama biliyos...
koltuk döşemeleri gerçekten araca yakışmayan derecede uyumsuzdu.yeni3lerde aslıda öncelikle mazda3 performans serisinin koltuk ve döşemeleri düşünüldü fakat nasip değilmiş:)ama yenilerde hoş Wink

'95 Mazda 626 2.5i gt v6 24v metalik kurÅŸuni siyah

August 9th 1945
                                                                     Nagasaki...
Helin
*

YaÅŸ: 23
Yer: İstanbul-Beşiktaş-Etiler-İzmit

« Yanıtla #119 : 21 AÄŸustos 2008, 01:53:05 »

açıkçası ben koltuk döşemelerinden hiç şikayetçi değilim.. 4 sene oldu ve bence hala iyi görünüyor.. sadece siyah olmasından dolayı devamlı günşte kaldığı için çok hafif bir solma var ama bunu hiç dert etmiyorum.. döşemeler gayet kaliteli bence..

34 HLN 41
Mazda 3 Sedan Dynamique
Sedefli Kırmızı

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: semavi
[Bugün 14:29:20]

Gönderen: semavi
[Bugün 12:22:25]

Gönderen: Burak