BarisMak
Yer: İzmir
|
 |
« : 09 Haziran 2008, 11:33:58 » |
|
Hb için bagaj filesi nerden bulabilirim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okaratas
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2008, 12:13:10 » |
|
izmir'de üyelerimizden dündar size bu konuda yardımcı olur. ayrıca kardeşler oto vardı şirinyer'de.. orada da hb için pek çok aksesuar bulunabiliyor. Telefonu +90 232 254 99 96 Size tavsiyem ürünü alıp elinizle dokunmadan ödeme yapmayınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2008, 17:00:13 » |
|
Orijinali var mı bilmiyorum ama daha önce bagaj filesi kullanan biri olarak çok daha kullanışlı bir ürün tavsiye edebilirim. Fileden daha iyi toparlıyor bagajı.. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253964&productid=otm331196
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2008, 17:57:59 » |
|
Welcome to the club.... 
|
|
|
|
|
|
Cehalet çirkinleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye? Mevlana 
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
Yer: İstanbul
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2008, 18:05:38 » |
|
Bakın bide şöyle bişey var, bırakın dağınık kalsın stili, file falan gerekmiyor bu stilde  Şaka bi yana bende alıcam kısmetse bu bagaj toparlama araç gereçlerinden. 
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlık da bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
Selman
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2008, 18:10:32 » |
|
Evet bunların hepsinin dedesi bakkal kolisidir zaten.... 
|
|
|
|
|
|
Cehalet çirkinleştirir insanları. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye? Mevlana 
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2008, 18:11:54 » |
|
Bakın bide şöyle bişey var, bırakın dağınık kalsın stili, file falan gerekmiyor bu stilde  Şaka bi yana bende alıcam kısmetse bu bagaj toparlama araç gereçlerinden.  seninki yine düzenli sayılır benimki ümraniye çöplüğü gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2008, 18:13:26 » |
|
seninki yine düzenli sayılır benimki ümraniye çöplüğü gibi  En azından hepsi torbalanmış dee mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2008, 18:15:12 » |
|
En azından hepsi torbalanmış dee mi  bi ara bendekilerde torbalanmıştı şimdi hepsini kedi parçalamış gibi etrafa dagınık durumda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyamil
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2008, 21:12:23 » |
|
Ben bauhaus dan bagaj organizer gibi bi adı olan bir zımbırtı aldım, iki gözlü ve yan ccepleri filanda var, en azından bagajdaki aparatlar sağa sola savrulmuyor, altında cırt var yapışkan, kaymıyorda, kullanımı kolay, sanırım daha önce Selman Abi foto koymuştu bir bagaj muhabbetinde daha ama Superas' ın bagajını toparlamaz o organizer,..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2008, 21:29:44 » |
|
Kesin karar verdim bu forumda beni kâle alan yok  Yukarıda linkini verdim ya 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
Halil İbrahim
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2008, 21:32:13 » |
|
Kesin karar verdim bu forumda beni kâle alan yok  Yukarıda linkini verdim ya  abi sen hep erken mesaj atıyorsun genelde senin mesajından sonra geyik dönüyor millet öncesi de geyiktir deyip aynı mesajı atıyor örnek Euro 2008 konusunda ben 
|
|
|
|
|
|
Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar..... 34 NRG 27 A rh (+) 
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2008, 21:41:17 » |
|
Kesin karar verdim bu forumda beni kâle alan yok  Yukarıda linkini verdim ya  seni kaale almaz olur muyuz  yorum yapıyoz sadece. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2008, 22:08:39 » |
|
Welcome to the club....  Demiştim sana Hacı....  Kesin karar verdim bu forumda beni kâle alan yok  Yukarıda linkini verdim ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BarisMak
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2008, 09:35:26 » |
|
Teşekkür ederim güzel bi ürünmüş baya.. Benim asıl amacım, aracım Lpg'li olduğu için yedek lastiği filenin altına sabitlemek  Bagajın içinde biraz geziniyorda kendileri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyamil
|
 |
« Yanıtla #15 : 10 Haziran 2008, 11:03:07 » |
|
Kesin karar verdim bu forumda beni kâle alan yok  Yukarıda linkini verdim ya  Pardon yavf, bende mesajı attıktan sonra farkettim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2008, 11:09:35 » |
|
Selman abi senin dediğini gördüm beni esas yaralayan Bünyamin oldu  Barış o file sanmıyorum ki lastiği tutabilsin. Öyle sağlam bir sıkılık oluşturmuyor..
|
|
|
|
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
BarisMak
|
 |
« Yanıtla #17 : 10 Haziran 2008, 15:44:22 » |
|
Lastikli bişeyler mi yaptırsam acaba, kesin sıkı olması lazım dediğin gibi yoksa durmaz yine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa Güneş
Yer: izmit
kriz teğet geçer dedi, hamdolsun direkt girdi.
|
 |
« Yanıtla #18 : 10 Haziran 2008, 17:02:38 » |
|
lastiği sabitlemek için çok fazla şansınız yok. marketlerde satılan bagaj lastiklerinden alıp uçlarındaki kancaları bagajın iki tarafta sabitleyebileceğiniz (ki taban halısının altında kalır takılabilecek yerler) noktalara tutturmaya çalışın.
veya bulabiliyorsanız minik stepnelerden bulmaya çalışın, onlar bu anlamda daha kullanışlılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BarisMak
|
 |
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2008, 14:15:02 » |
|
lastiği sabitlemek için çok fazla şansınız yok. marketlerde satılan bagaj lastiklerinden alıp uçlarındaki kancaları bagajın iki tarafta sabitleyebileceğiniz (ki taban halısının altında kalır takılabilecek yerler) noktalara tutturmaya çalışın.
veya bulabiliyorsanız minik stepnelerden bulmaya çalışın, onlar bu anlamda daha kullanışlılar.
Bizim stepneler minik baya  Kancaları koymuş adamlar köşelere ve de halının üstünde.Bi lastik gerdikmi tamamdır o zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|