limpony
Yer: izmir
|
 |
« : 19 Mart 2008, 22:40:14 » |
|
arkadaslar bıraz arastırdım bızım mazda 3 ler focus 2 ıle volvos 40 ıle aynı balatayı kullandıklarını gordum malum focus 2 balatası bızım balataların yanında bayagı dusuk malıyetlı bır bılgısı olan arkadas varsa sevınırım
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2008, 22:52:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
Uygar
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2008, 22:56:23 » |
|
bu bahsettiğin araçlar aynı platformda üretiliyorlar.. peugeot partner, citroen berlingo gibi... fakat parçaları aynı mı bilemeyecem... link hatalı bu arada. 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA/// Endüstri ürünleri Tasarımı__>>> 
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2008, 23:01:28 » |
|
olculerını ve baglantı yerlerını ınceledım aynı bır kac yerde de okudum nıye fazladan para verelım kı orjınal markaları aynı ıkısıde ate.. ama ınternetten balata araken focus surusune bereket ve ucuz mazda yok gıbı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2008, 23:24:49 » |
|
http://www.neko.com.tr/arama.asp?HizliAra=ford%20balata&SayfaNo=2&L=1&KD=bu lınktekı fıyat 30 ytl mazda 3 on balata... servısle arasında ucurum var ... 20 ytlye taktırsan neredeyse servısın 3 de 1 fıyatı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2008, 00:54:57 » |
|
hala ılgılenen yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa Güneş
Yer: izmit
kriz teğet geçer dedi, hamdolsun direkt girdi.
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2008, 09:33:42 » |
|
bence de aynı olma ihtimali yüksek ama zaten balataları serviste değişmeye ne gerek var ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
Yer: İSTANBUL
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2008, 10:03:26 » |
|
balata için servise kazıklanmayın arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2008, 11:13:28 » |
|
bır marka tavsıyesı almadık muhtemel herkes servıste ate marka taktırıp fazladan para odemısler tıpkı cam sıleceklerı gıbı  ben trw dıye bır marka buldum adamlar audının orjınal balatalarını uretıyorlar ve ınternette satıs fıyatı 30-38 ytl on balatalar ıcın 20 de taktırma parası verılse servıstekınden neredeyse 3 de 1 fıyatı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2008, 16:17:24 » |
|
neyse sorunu hallettım... c-max focus 2 balatasını TRW marka kodu GDB1583 ınternette 35-45 arası ben mecbur kaldım 50 ytl ye aldım 15 ytl taktırma parası verdım toplam 65ytl ön balata degıstırme ıslemı tamamlandı .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygar
Yer: istanbul_kayseri
Flomaster Kalem
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2008, 18:48:15 » |
|
Hayırlı uğurlu olsun  şimdi iş uygun olan diğer parçaları keşfetmeye geliyor 
|
|
|
|
|
|
DesignerKA/// Endüstri ürünleri Tasarımı__>>> 
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2008, 18:49:36 » |
|
silecek 30 ytl banana tip özdilekte 55*48 cm ikisi birlikte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redrock
Yer: İstanbul
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2008, 20:51:13 » |
|
ben mazda3 ler için ate marka balatanın en iyisi olduğunu duymuştum yedekparçacı (tunca) da öyle dedi servistede ate marka takıyolarmış fiyat kıyaslamasını buna göre yaparsak daha faydalı olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2008, 23:07:37 » |
|
ate bır alman markası yanlıs bılmıyorsam en ıyı markalardan bırı ama trw de audının orjınal balatalarını yapıyor yanı kalıte olarak fark olsa bılr fıyat olarak ucurum var aralarında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2008, 23:36:26 » |
|
ben mazda3 ler için ate marka balatanın en iyisi olduğunu duymuştum yedekparçacı (tunca) da öyle dedi servistede ate marka takıyolarmış fiyat kıyaslamasını buna göre yaparsak daha faydalı olabilir
Yalnız şunu da unutma ki, Tunca da twr marka balata kullanıyor şu anda arabasında... 
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlık da bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Mart 2008, 23:41:29 » |
|
memnun degılmı  benımkıler orjınaldı sımdı cıkarttıklarım ate marka ama daha bıtmeden ıgrenc ses yapıyorlar dıye degıstırdım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Mart 2008, 23:43:22 » |
|
Memnunum diyo 
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlık da bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
Murat Bulut
Mazda 3 Sedan
|
 |
« Yanıtla #17 : 20 Mart 2008, 23:44:24 » |
|
Bilgiler için çok sağol.Sayende Balata olayını yarı yarıya halledicez
|
|
|
|
|
|
34 DR 0184- 2006 Mazda 3 Sedan AT- Comfort- Titanyum Gri
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #18 : 20 Mart 2008, 23:49:07 » |
|
ıscılık ucuz tutarsan yarıdan da az olur malum ınternet satısı ıstanbuldan orada daha ucuzdur balatanın kendısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redrock
|
 |
« Yanıtla #19 : 21 Mart 2008, 11:43:59 » |
|
Yalnız şunu da unutma ki, Tunca da twr marka balata kullanıyor şu anda arabasında...  yapmış bi hata işte yüzüne vurmayalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|