Japon
Yer: Antalya
|
 |
« : 01 Haziran 2008, 20:20:49 » |
|
arabama turbo kit taktırmak istiyorum ama 2007 cıkıslı forum konusunda taktırmaya calısan bi abimiz var taktırdımı nasıl calısıyor ne kadara mal oldu ogremek ıstıyoruz bılen duyan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım. ayrıca bunu montesini her yer yapabılırmı antalyada yapabılecek kım acep. cevaplarınızı beklıorum saygılar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2008, 09:36:05 Gönderen: Burak »
|
|
|
|
|
|
|
Kado
Yer: istanbul-lé yıldırım yeni nesil geyik
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2008, 20:22:20 » |
|
sanayi işi olmayacak değil mi turbo ?? eğer öyle olacaksa yaklaşık 7-8bin ytl ve aracın sürekli sanayide olmasına gönlün razıysa yaptır 
|
|
|
|
|
|
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..
|
|
|
tarikumac
Yer: istanbul/üsküdar
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2008, 21:04:30 » |
|
bızım mazda3 lere yanı turkıyedekıler turbo uygulamasını unutun bızım gıbı araclarla ılgılı daha turbo yazılımı bıle dogru duzgun yok arkadaslar yaparım dıende yaptırırım dıende harecten gazel okur evet yapar ama bı sure sonra motor yok dıe buralarda sızlar,bu konuda tevazu gosteremıcem ama en cok ılgılenen soran ınsanın bır turbo sıstemın bızım gıbı motorunda uygunlugu olmayan bı araca kurulması ıcın tam 310 tane parca lazım turbolara uygun pıstonu bulucaksın bujıyı bulucaksın turbo tımer takıcaksın her bıseyı buluucaksın ama yazılımı nasıl yukletıceksın,,unutmayalımkı devır saatı baglandıgında bıle hata veren bı araba bızımkıler sız kalkıp ıstersenız bı yazılım yuklemeyı yada turbo tımer devır saatı yukletmeyı deneyın bakalım nasıl oluyo,, bu ısın tek cozumu 15.000 dolardan gecıo bunuda ıdda edıorm cok ozenmeyın yanı yapanında elınden operım tabı 6 aydan fazla surucek o arabayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarikumac
Yer: istanbul/üsküdar
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2008, 21:06:12 » |
|
sanayi işi olmayacak değil mi turbo ?? eğer öyle olacaksa yaklaşık 7-8bin ytl ve aracın sürekli sanayide olmasına gönlün razıysa yaptır  sanayde bıle yapamazsın manıfoltunu deıstırıp katalızorunu ıptal eder egzost sıstemını yenıler otesıne gıdeemez sanayıdekı adam mazdausa"den pıston yuvalarını turbo yaglarını nasıl getırtcek abı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tansu G
Yer: Kocaeli-Kayseri
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2008, 23:22:01 » |
|
1,5 familia ya bile yapılır. Dünyada yazılımına müdahale edilemeyen araç yoktur. Bir şekilde yazıldıysa kesinlikle değiştirilebilir veya yanıltılabilir. Sınır isteyenin parasının yetip yetmemesiyle çizilir. B6 blokla hemen hemen aynıdır mzr 1,6. Ve uygun piston gibi şeyler diğer birçok markaya bulunduğu gibi abd yada japonyadan temin edilebilir.Çünkü bu bloğun turbolusu zamanında üretilmiş.Manifoldlar rahatlıkla elle çekilebilir. Bir civic i turbolamaktan tek farkı biraz daha fazla para harcamak olabilir sadece.Biraz daha zaman yada emek belki.Ama asla imkansız değildir.
|
|
|
|
|
|
Dildeki Yozlaşma Kendiliğinden Olmamaktadır.
|
|
|
Japon
Yer: Antalya
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2008, 03:14:16 » |
|
aslında dedıgınız dogru ama ıste heves o cuff sesı adamı mest edıyor + performans.. bi 206 da gormustum sadece blow off taktırmıs sanırım yanı sadece ses var. bizim mazda 3 e de uyarmı acaba ole bi blow off gibi ses veren alet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musen
Yer: Malatya
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2008, 03:33:24 » |
|
bende turbo düşünüyodum ama...o kadar maliyetli hemde zorsa alırım bi evo dadına bakarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
Yer: izmit
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2008, 08:52:56 » |
|
aslında dedıgınız dogru ama ıste heves o cuff sesı adamı mest edıyor + performans.. bi 206 da gormustum sadece blow off taktırmıs sanırım yanı sadece ses var. bizim mazda 3 e de uyarmı acaba ole bi blow off gibi ses veren alet  B.O.V. ile birşeyleri daha doğrusu fazla havayı tahliye etmeniz gerekiyor ki o sesi duyabilesiniz. 206 dizelse ona bov takılmış olabilir ama benzinli bir motora sadece bov takılmaz. sahte turbolar var, sadece ses çıkartan veya ses sistemine bağlı olarak hoparlörden çuflama sesi çıkaran sistemler var. İsterseniz onlardan alabilirsiniz, bu sizin tercihinize kalmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
Yer: İSTANBUL
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2008, 09:08:25 » |
|
mazda3e masraf edene kadar 2,3 mazda 6 mx-5 hatta iyi bir ihtimalle rx-8 bile alınabilir...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2008, 09:11:50 » |
|
RX-8 en mantıklısı.. Neden ben bugünlerde hep RX-8 sayıklar oldum ?  Kadir hipnotize mi ediyon kardeşim sen beni yaa ? 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2008, 09:13:20 » |
|
abi 45lere dümüş rx dediğin araba 3 lu rakamlara dümesi an meselesi  heleki sıfırları gelmeyecekmiş son duyumlara göre... mx-5 gelecekmiş ne akla hizmetse... bence mantıklı bir ihtimal...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2008, 09:18:06 » |
|
abi 45lere dümüş rx dediğin araba 3 lu rakamlara dümesi an meselesi  heleki sıfırları gelmeyecekmiş son duyumlara göre... mx-5 gelecekmiş ne akla hizmetse... bence mantıklı bir ihtimal... Sıfırları gelecek ama üretildikten sonra  Bana sormuyorsun ki söyliyim  Facelift modelleri henüz üretilmediği için sıfırların gelmesi biraz gecikecek 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
emirhan_S
Yer: 34
I Love Mazda...
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Haziran 2008, 13:38:22 » |
|
vallahi ben bu gidişle alıcam bi tane rx8 ...ciddi duşunuyorum...
|
|
|
|
|
|
2004 model hb. Trip. Dinamik.. Guzu ZoomZoom
|
|
|
babatolia
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Haziran 2008, 13:44:54 » |
|
o zaman kazalı bir rx8 almam an meselesi  onuda düşürürüm ben 30-35 arası  abi 45lere dümüş rx dediğin araba 3 lu rakamlara dümesi an meselesi  heleki sıfırları gelmeyecekmiş son duyumlara göre... mx-5 gelecekmiş ne akla hizmetse... bence mantıklı bir ihtimal...
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Haziran 2008, 14:15:26 » |
|
vallahi ben bu gidişle alıcam bi tane rx8 ...ciddi duşunuyorum...
100 km de 19 lt yaktığını söyledi bir arkadaş razısın yani 
|
|
|
|
|
|
- Vavi Vazda -
|
|
|
mazda_ozan
Yer: Altunizade-Zeynep Kamil-Selimiye-Üsküdar-Sakaryam
|
 |
« Yanıtla #15 : 19 Temmuz 2008, 01:16:20 » |
|
Burak abi o kadar da yakmıyo ..  12 - 13 lt ama zorlarsan kullanamazsan mazda 3-5-6-7-8 hepsinde de yakar o rakamı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2008, 09:04:58 » |
|
Burak abi o kadar da yakmıyo ..  12 - 13 lt ama zorlarsan kullanamazsan mazda 3-5-6-7-8 hepsinde de yakar o rakamı  Ben bir arkadaşın yalancısıyım  Kullanıpta görmedik ki
|
|
|
|
|
|
- Vavi Vazda -
|
|
|
MuRDoC_111
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N
|
 |
« Yanıtla #17 : 19 Temmuz 2008, 09:23:27 » |
|
dikkat ettigim kadarıyla mazda ların bi özelliği,, bastıgın zaman veya 3500deviri gecersen resmen içiyo benzini ama 90 ya da 120 ile sabit gidersen gayet makul yakıyor.. 2.0 mz3 otomatik kiraladık 2 gün önce,, durum yine bundan ibaretti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #18 : 19 Temmuz 2008, 09:24:51 » |
|
dikkat ettigim kadarıyla mazda ların bi özelliği,, bastıgın zaman veya 3500deviri gecersen resmen içiyo benzini ama 90 ya da 120 ile sabit gidersen gayet makul yakıyor.. 2.0 mz3 otomatik kiraladık 2 gün önce,, durum yine bundan ibaretti..
çift egzantirik basınca duble besleme yapıo içiyor zaten o zamanda
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
mazda_ozan
Yer: Altunizade-Zeynep Kamil-Selimiye-Üsküdar-Sakaryam
|
 |
« Yanıtla #19 : 19 Temmuz 2008, 13:56:43 » |
|
Ben bir arkadaşın yalancısıyım  Kullanıpta görmedik ki 240 hp gücüne sahip bir otomobillede 3000 devirde gitmek zaten zevksiz pısırık ve cimrice bir davranış bence  o yüzden alacak arkadaşlara sözüm şu 15 - 16 lt de gayet de uçuyosunuz.. ama 19 -20 abartı heralde full dip gaz gitmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|