limpony
Yer: izmir
|
 |
« Yanıtla #80 : 01 Mayıs 2008, 00:38:38 » |
|
Ben de sıcak bakıyorum lepege taktırmaya
Zamanın gelmıs senınde 
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
|
|
emredeler
Yer: İstanbul
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #81 : 01 Mayıs 2008, 01:00:47 » |
|
Zamanın gelmıs senınde  Benim arabam yok artık babamın arabasını kullanıyorum ama benzinli bir araba alırsam kesin taktırırım.
|
|
|
|
|
|
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin 
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #82 : 01 Mayıs 2008, 01:13:15 » |
|
Bır basladın mı donusu yok bu ısın...
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #83 : 01 Mayıs 2008, 01:13:39 » |
|
Hayatın boyunca lpg ıle dolasırsın benden soylemesı...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emredeler
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #84 : 01 Mayıs 2008, 01:14:04 » |
|
Tecrübe ettim zamanında, aynen öyle abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #85 : 01 Mayıs 2008, 01:16:52 » |
|
Bır kere depoyu doldurdunmu bır daha donmek zor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emredeler
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #86 : 01 Mayıs 2008, 01:20:04 » |
|
Benim tek sıkıntım kapalı otoparklar oluyor çünkü ben alışveriş merkezlerine çok fazla girip çıkıyorum ve İstanbul'da Capitol, Atrium, Olivium haricinde açık otoparkı olan gittiğim alışveriş merkezi yok. Özellikle Akmerkez ve Cevahir'e çok sık gittiğimden ve aracı kapalı otopark dışında park edecek yer olmadığından dizeli tercih ediyorum. İstanbul dışında bir şehirde yaşıyor olsam hiç düşünmeden lpg.li araç kullanırdım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #87 : 01 Mayıs 2008, 08:27:40 » |
|
Özellikle Akmerkez ve Cevahir'e çok sık gittiğimden ve aracı kapalı otopark dışında park edecek yer olmadığından dizeli tercih ediyorum. Cevahir in hemen arkasında açık otopark var(özel ama değişen bişey yok parası aynı), Akmerkez inde karşı yoluna geçtinmi, heryer park zaten, pazarları bile bisürü boş yer oluyor.
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
semavi
Yer: İSTANBUL
|
 |
« Yanıtla #88 : 01 Mayıs 2008, 08:56:35 » |
|
valla milano taktırmayın demişsin ama ben milano taktırdım ve özellikle performansından cok memnun kaldım.. ne yalan soylıyeyım tartarını performans olarak memnun etmedı benı... dyno testıne soktugumuz arac zaten benım satmıs oldugum astina gt... ama 2 tip mılano vardı bırısı e gas birisi lo gas... aralarında yazılım ve enjektor farkı vardı...e gas 100 ytl daha pahalı idi...bunları bır cok kısı bılmıyor, kıtı takan yer cok samımı bir abim oldugu için herhangi ticari bir amac olmaksızın hepsını anlattı... benım kıtlerı ınceledıgımde gordugum sey su ki, prins özellikle parça kalitesi olarak rakipsiz...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
babatolia
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #89 : 01 Mayıs 2008, 09:20:42 » |
|
şimdi ben durumu özetleyeyim siz benim mazda 6 aracıma uygun olup olmadığını belirleyin  her sabah 9 civarı ümraniyeden şişliye ve her akşam 7 de şişliden ümraniyeye. yani köprü trafiği ve dur- kalklarla geçen 21+21 km. 21 km"yi bir bazen birbuçuk saatte alıyorum. yılda yaklaşık 20,000 km yol aypıyorum. arabada 64,000 kmde. hangi marka takılmalı ne farklılığı var ve ne kadara malolur. taktırdıktan sonra ilk zaman ikide bir gidip ayar yapmak gerekirmi (pek boş zamanım yokda  ) ha bide kapalı otoparka girememekkkk, gaz alırken utanmakkkk falan uuumurummda bile değilll!
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
semavi
Yer: İSTANBUL
|
 |
« Yanıtla #90 : 01 Mayıs 2008, 10:46:11 » |
|
abi senin için uygun olur... markaya gelince biraz şans işi... ben kendi aracıma taktırdıgımda ayar problemı yasadım ılk etapta... ama 1-2 mazdaya daha aynı yerde aynı kıtı taktırdık adamlar 2. ayara bile gitmediler daha... parca ve malzeme kalıtesı olarak prins hepsinden üstün.. diğerleri zaten çoğunlukla toplama kitler.. yani belli bir iki enjektör ve ecu markasını biraraya getirip ahmet mehmet yazıp satıyorlar... benim sana önerim eğer uzun süre kullanacaksan prins taktır... ama yok ben 20 bın daha yapar satarım diyorsan hiç ugrasma...40 bin km kullanırmıyım kullanmazmıyım bunu sormalısın kendıne...bu arada kim ne derse desin lpgli araba rahat satılıyor artık, adamlar 1,8 lantisi bile lpgsi varsa tercih ediyorlar... bakanlık gerekli sinyalleri verdi zaten... yakındır lpg li aracların 2. sınıf değilde benzinlilerden daha iyi yada eşdeğer muamele görmeleri...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
babatolia
|
 |
« Yanıtla #91 : 01 Mayıs 2008, 13:02:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
emredeler
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #92 : 01 Mayıs 2008, 13:50:17 » |
|
Cevahir in hemen arkasında açık otopark var(özel ama değişen bişey yok parası aynı), Akmerkez inde karşı yoluna geçtinmi, heryer park zaten, pazarları bile bisürü boş yer oluyor.
Abi elimde Cevahir'in arkasında otopark dünya mesafede ya  Akmerkez'in karşı yolu dediğin neresi? Nisbetiye cd. park yasaklı, Zeytinoğlu cd. yarıya kadar park yasaklı, Ebullah Mardin cd. park yasaklı, Adnan Saygun cd. park yasaklı, Belediye evlerine dışardan araç girişi yasak zaten, Akatlar tarafındaki ara sokaklarda ise bırak cumartesi pazarı haftanın hiçbir günü yer bulunmuyor. Ben Akmerkez'e değil Park Burger diye bi yer var karşısında oraya gittiğimde bile arabaya yer bulamıyorlardı. Tepecik yoluna gidip parkettikten sonra bi dünya yol yürümek gerekiyor. Kısacası daha önce de tecrübe ettiğim bir konu olduğundan İstanbul'da alışveriş merkezleri açısından çok sorun oluyor. Milano markasını da işyerimin Megane marka aracına taktırmıştım. Takan yerin ismini hatırlamıyorum ama Atatürk Sanayi 2.Kısım 925 sokaktaki büyük dükkandı. 1.350 ytl vermiştim, hangi modeli bilmiyorum. Aracı sattığım adam ilk haftadan sonra söktürüp Brc taktırmış. Milano'yu çok mu aradınız diye telefon etti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #93 : 01 Mayıs 2008, 13:54:12 » |
|
Kadir bu söylediğin prins, bizim stepne boşluklarına göre mi? Veya o modeli var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kado
Yer: istanbul-lé yıldırım yeni nesil geyik
|
 |
« Yanıtla #94 : 01 Mayıs 2008, 13:57:42 » |
|
offfffff offffffff bu benzin mahvediyor bizi  babama dedim geçen ne kadar yakıyor yaw dedi s...et doldur git işte benimde moralimi bozma dedi 
|
|
|
|
|
|
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..
|
|
|
emredeler
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #95 : 01 Mayıs 2008, 14:00:35 » |
|
Lpg taktırırsanız pişman olmazsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kado
Yer: istanbul-lé yıldırım yeni nesil geyik
|
 |
« Yanıtla #96 : 01 Mayıs 2008, 14:03:55 » |
|
Lpg taktırırsanız pişman olmazsınız
benim peder bey sittinsene takmaz  adam lpg'ye soğuk anlamadımki nedendir benzinden daha güvenli tankları hatta bir resim vardı bulursam eklerim araba yanıyor lpg tüpü sapasağlam kalmıştı not:sittinsene = 60 sene 
|
|
|
|
|
|
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #97 : 01 Mayıs 2008, 14:10:48 » |
|
sittini ben hep 40 bilirdim. Birşey daha öğrenmiş olduk  Sağolasın 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
flycat
Hayvanları sevelim,sevmeyenleri bizde sevmeyelim
|
 |
« Yanıtla #98 : 01 Mayıs 2008, 16:15:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Uçaklar hakkında sorun sorabileceğiniz kadar 
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #99 : 17 Mayıs 2008, 14:40:36 » |
|
Kadir bu söylediğin prins, bizim stepne boşluklarına göre mi? Veya o modeli var mı?
Abı stepne olayı tamamen depo ıle alakalı bır sey sana baglı yanı ben nasıl yaptırdıgımı gostermıstım malum bızım stepneler ınce oldugu ıcın bagajdan 3-5 cm yukseklık kaybı oluyor am cok daha guzel duruyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|