limpony
Yer: izmir
|
 |
« Yanıtla #100 : 17 Mayıs 2008, 14:42:03 » |
|
Kadir bu söylediğin prins, bizim stepne boşluklarına göre mi? Veya o modeli var mı?
abı bırde o marka prınce markası ıyı bır marka ama servıs problemı var hele ızmırde problem yasarsın o yuzden ben tavsıye etmem sana demıstım ıyı usta tanıyorum dıye ama bana guvenmıyon herhalde  sanada yakın balatcıkta 
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #101 : 17 Mayıs 2008, 14:43:12 » |
|
Benim tek sıkıntım kapalı otoparklar oluyor çünkü ben alışveriş merkezlerine çok fazla girip çıkıyorum ve İstanbul'da Capitol, Atrium, Olivium haricinde açık otoparkı olan gittiğim alışveriş merkezi yok. Özellikle Akmerkez ve Cevahir'e çok sık gittiğimden ve aracı kapalı otopark dışında park edecek yer olmadığından dizeli tercih ediyorum. İstanbul dışında bir şehirde yaşıyor olsam hiç düşünmeden lpg.li araç kullanırdım
bırde mazda 3 de kımse lpg olacagını tahmın etmedıgı ıcın ben sımdıye kadar hıc bır ototparkta problem yasamadım 
|
|
|
|
|
|
Bir kişiyi öldürürsen katil olursun.. Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun... Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #102 : 17 Mayıs 2008, 14:49:01 » |
|
İyi markaları bır daha yazıyorum : 1.prınce (yaygın olmadıgından ıstanbul ve yakınında ıkamet edenler dısındakılere tavsıye etmem) 2. tartarını (15 yıldır turkıyede brc kadar yaygın olmamasına ragmen butun buyuk ıllerde yetkılı servısı var ve butun parcalarında yerlı parca kullanmıyor kıtı bır kutu ıcınde gelıyor ) 3. Brc ( enyaygın olan lakın ben bugune kadar kı butun brc lerde rolantıde subabp sesı duydum ben tavsıye etmıyorum yakın bır arkadas kullanıyor memnun lakın bence ses problemı var ama heryerde servıs sıstemı mevcut ozellıkle dogu bolgelerınde ıkamet edenler ıcın) 4. mılano ( ıyı marka lakın takan servıler den kımse memnun degıl cunku bazı parcalarını yerlı kullanıyorlar ve bu parcalar uyum sorunu yasadıgı ıcın problem yasıyorlar
Ve taktıran herkes 1 ay ıcınde ayar problemı yasarlar ama 1 aydan sonra hersey rayına oturur A.T. ıcın sehır ıcı tuketım degerını yazıyorum 195 ykr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #103 : 17 Mayıs 2008, 21:35:33 » |
|
Engin ben merakımdan soruyorum, belki ilerde niyetlenirim diye, şimdilik öyle bişi yok, olursa sensiz gitmem merak etme... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kado
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #104 : 17 Mayıs 2008, 22:59:44 » |
|
bide teleflex diye bi marka onuda çok methediyorlar
|
|
|
|
|
|
"Ne hasta bekler sabahı Ne taze ölüyü mezar... Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar!.."
|
|
|
M.E.G
Yer: Erzurum-Ankara-İstanbul
|
 |
« Yanıtla #105 : 17 Mayıs 2008, 23:07:25 » |
|
A.T. ıcın sehır ıcı tuketım degerını yazıyorum 195 ykr
bende yazıyorum 450 ykr  bugünden sonra ciddi ciddi lpgyi düşünmeye başladım 
|
|
|
|
|
|
Hayat 1.vitesle başlar...Gerisi OTOMATİKmen gelir..
MAZDA^3 AT DERİN SİYAH SEDAN....
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #106 : 18 Mayıs 2008, 01:30:34 » |
|
Engin ben merakımdan soruyorum, belki ilerde niyetlenirim diye, şimdilik öyle bişi yok, olursa sensiz gitmem merak etme...  Ben bu kadar benzın parası vermenize gercekten uzuluyorum.. Tamam çok paranız olabılır  lpg den ettıgınız tasarrufla fakır sevındırın mesala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #107 : 18 Mayıs 2008, 01:30:57 » |
|
bende yazıyorum 450 ykr  bugünden sonra ciddi ciddi lpgyi düşünmeye başladım  Bence senın dusunmen bıle cok buyuk hata hemen taktır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.E.G
|
 |
« Yanıtla #108 : 18 Mayıs 2008, 02:03:51 » |
|
Bence senın dusunmen bıle cok buyuk hata hemen taktır  performans konusunda biraz çekiniyorum yoksa taktırcam abi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 02:07:35 Gönderen: M.E.G »
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #109 : 18 Mayıs 2008, 09:36:11 » |
|
performans konusunda biraz çekiniyorum yoksa taktırcam abi  Şehir içinde ne kadar gereklı performans kı LPG ıle kullanırken gaza acımadan basma sansın fazla yanı ben oyle yapıyorum en azından 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.E.G
|
 |
« Yanıtla #110 : 18 Mayıs 2008, 11:30:42 » |
|
Şehir içinde ne kadar gereklı performans kı LPG ıle kullanırken gaza acımadan basma sansın fazla yanı ben oyle yapıyorum en azından  şehir dışında nasıl performansı yani 180 e kadar rahat çıkıomu abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #111 : 28 Mayıs 2008, 19:26:45 » |
|
şehir dışında nasıl performansı yani 180 e kadar rahat çıkıomu abi  Otobanda 180 gordum Lpg ıle ama benzıj ıle Lpg arası 5 km/saat fark olur tam gazda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur89
|
 |
« Yanıtla #112 : 28 Mayıs 2008, 20:43:50 » |
|
arkadaslar atiker tavsıye edermısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #113 : 28 Mayıs 2008, 22:25:24 » |
|
KV yüzünden Atiker'den gına geldi
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
|
|
|
İzzet
Yer: Nevşehir
|
 |
« Yanıtla #114 : 28 Mayıs 2008, 22:33:05 » |
|
Cıııık kesinlikle tavsiye etmem.Ben Voltron taktırmıştım illallah dedirtti söktürdüm kurtuldum.  İtalyan markaları(Zavoli,Tartarini,Lovato ve tabiki Hollanda markası Prins) bu alanda en iyileri.Yerli markalarda ecu(beyin) problemi sürekli tekrarlayan bir sorun bilginiz olsun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babatolia
|
 |
« Yanıtla #115 : 28 Mayıs 2008, 22:42:55 » |
|
brc iyi değilmiydi
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
İzzet
Yer: Nevşehir
|
 |
« Yanıtla #116 : 28 Mayıs 2008, 22:52:17 » |
|
Brc'de güzel br marka ama ses olayı var Engin'in yukardaki mesajında belirttiği gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limpony
|
 |
« Yanıtla #117 : 28 Mayıs 2008, 23:12:46 » |
|
Cıııık kesinlikle tavsiye etmem.Ben Voltron taktırmıştım illallah dedirtti söktürdüm kurtuldum.  İtalyan markaları(Zavoli,Tartarini,Lovato ve tabiki Hollanda markası Prins) bu alanda en iyileri.Yerli markalarda ecu(beyin) problemi sürekli tekrarlayan bir sorun bilginiz olsun.  Altına ımza atarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emredeler
Yer: İstanbul
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #118 : 21 Haziran 2008, 01:04:50 » |
|
Sektöre hızlı bir giriş yaptım ve hemen hemen bütün markaları inceleme fırsatım oldu. Hiç ismi duyulmamış markalar en az sorun ve en geniş servis ağına sahipken en iyi diye bildiğimiz markanın Konya'da yerli üretim yaptığını ve birçok markada çok sayıda distribütör bulunduğunu, her distribütörün servislerinin ayrı olduğunu öğrendim. Size tavsiyem * Seçeceğiniz ürün mutlaka İtalyan veya Hollanda markası olsun. * Distribütörü tek, servis ağı geniş olsun. * Enjektör açma-kapama zamanını benzindeki değere eşdeğer olan markaları seçin. (Çoğu Lpg servisi bilmez ama araştırın. Benzinli araçlarda 1.3-1.5 ms arasındadır.) * Enjektöre kadar 3 farklı filtre olmasına rağmen enjektörler zamanla kirlenmektedir ve yaklaşık 300euro masraf açabilmektedir. Enjektör temizliği yapılabilen veya rail sistem yerine tek tek enjektör kullanan markaları tercih etmek uzun vadede daha da tasarruflu olacaktır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2008, 01:06:34 Gönderen: emredeler »
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #119 : 22 Haziran 2008, 20:07:48 » |
|
İsim ver o zaman, senin çalıştıklarını baştan çalışmıyalım.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|