Emre
Yer: İstanbul
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #20 : 30 Mayıs 2008, 12:06:40 » |
|
Özhan abi bizim arabayı verelim sana  2008 olup arka camları manuel olan nadir arabalardandır  Jantı da alan seçsin diye kapaklı yapmışlar 
|
|
|
|
|
|
your ego is my lego 
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #21 : 30 Mayıs 2008, 12:08:33 » |
|
Ecel geldiği zaman kaçış olmaz.. Bence araba kullanmak başlı başına bu bahsettiğinden daha riskli 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #22 : 30 Mayıs 2008, 12:10:03 » |
|
Ecel geldiği zaman kaçış olmaz.. Bence araba kullanmak başlı başına bu bahsettiğinden daha riskli  doğru sölüyosun arka camın manuel olmasıda yada başka tedbirlerde kurtarmayabilir,vade dolduysa
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #23 : 30 Mayıs 2008, 12:13:48 » |
|
Haklısınız vade dolduysa elbetteki yapacak bişey yok. O zaman emniyet kemeri falan da takmayalım ya da ne biliim hiç bi güvenlik önlemi almayada gerek yok. (Dalga geçme manasında yazmıyorum ha  ) Takdir-i İlahi, kader kısmet. 
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
Emre
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #24 : 30 Mayıs 2008, 12:14:37 » |
|
Kişi üzerine düşeni yapıp sonrasında tevekkül etmelidir
|
|
|
|
|
|
your ego is my lego 
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #25 : 30 Mayıs 2008, 12:16:56 » |
|
Haklısınız vade dolduysa elbetteki yapacak bişey yok. O zaman emniyet kemeri falan da takmayalım ya da ne biliim hiç bi güvenlik önlemi almayada gerek yok. (Dalga geçme manasında yazmıyorum ha  ) Takdir-i İlahi, kader kısmet.  sen kemerini tak bu bahsettiğim cam kırıcıda kemer kesicide var arkasında  benim guzuda kemer tokaları takılı İsmail bey binince çok garipsemişti 
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #26 : 30 Mayıs 2008, 14:21:27 » |
|
Haklısınız vade dolduysa elbetteki yapacak bişey yok. O zaman emniyet kemeri falan da takmayalım ya da ne biliim hiç bi güvenlik önlemi almayada gerek yok. (Dalga geçme manasında yazmıyorum ha  ) Takdir-i İlahi, kader kısmet.  Dalga geçtiğin açıkça belli oluyor. Ne demek istediğimiz açıkça ortada iken.. Ne demek istediğimi de ekliyim de ; Ben hiçbir güvenlik seminerinde arka camın otomatik olmaması gerektiğini duymadım ama artık 3 yaşındaki çocukta emniyet kemerinin neden önemli olduğunu biliyor. O sebeple emniyet kemerini örnek verip ardından takdir-i ilahi demek bence alay etmek.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2008, 14:27:19 Gönderen: Burak »
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
Mustafa Güneş
Yer: izmit
|
 |
« Yanıtla #27 : 30 Mayıs 2008, 15:42:50 » |
|
önce eşşeği sağlam kazığa bağla, sonrasını Allah'a havale et. bu anlamda bence Özhan kazığı daha da sağlamlaştırma gayreti içinde. ama yine de 4 camı otomatik olan arabada tüm kontrolün sürücünün elinde olması ayrı bir kazanım. mesela benim kızlar hiç rahat durmazlar, illa ki arka camları açmak isterler. bu durumda kontrolün bende olması onların güvenliği için bir avantaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #28 : 30 Mayıs 2008, 16:57:02 » |
|
Dalga geçtiğin açıkça belli oluyor. Ne demek istediğimiz açıkça ortada iken..
Ne demek istediğimi de ekliyim de ;
Ben hiçbir güvenlik seminerinde arka camın otomatik olmaması gerektiğini duymadım ama artık 3 yaşındaki çocukta emniyet kemerinin neden önemli olduğunu biliyor. O sebeple emniyet kemerini örnek verip ardından takdir-i ilahi demek bence alay etmek.
Hayır alay etmek istememiştim. Ama nasıl anlamak istiyorsan öyle anlayabilirsin sana kalmış. Adam gibi sordun bu konuda takıntınmı var diye, bende adam gibi cevapladım, evet takıntım/hassasiyetim var diye. Daha uzatmanın ne anlamı var ki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #29 : 30 Mayıs 2008, 18:06:04 » |
|
Low tension piliiz, open field, incir çekirdeğini doldurmaz işler bunnar.... 
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #30 : 30 Mayıs 2008, 18:11:22 » |
|
Low tension piliiz, open field, incir çekirdeğini doldurmaz işler bunnar....  Tamamen haklısın. Unuttum ve kapattım konuyu hatta ne konuşuyoduk?  Hah, sis farı takıcaktım en son orda kalmıştık.  Güzel paylaşım İrfan teşekkürler tekrar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emirhan_S
Yer: 34
I Love Mazda...
|
 |
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2008, 13:44:23 » |
|
bu kadar uraşıcaklarına park farlarının ampulunu soksunler al sana sadece sisler yanar işte 
|
|
|
|
|
|
2004 model hb. Trip. Dinamik.. Guzu ZoomZoom
|
|
|
babatolia
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #32 : 30 Haziran 2008, 13:46:44 » |
|
aynen bizim arkadaşların aracın iç lambasına bağladıkları alarm sistemi gibi  bu kadar uraşıcaklarına park farlarının ampulunu soksunler al sana sadece sisler yanar işte 
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
Kado
Yer: istanbul-lé yıldırım yeni nesil geyik
|
 |
« Yanıtla #33 : 30 Haziran 2008, 13:47:53 » |
|
bu kadar uraşıcaklarına park farlarının ampulunu soksunler al sana sadece sisler yanar işte  benim arabanın parkları patlamış  sislerle açınca sadece sisler yanıyor 
|
|
|
|
|
|
sve je laz, samo pusta laz sto se oko nas u krug vrti sve je laz, samo pusta laz sve je laz osim smrti
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..
|
|
|
Emre
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #34 : 12 Temmuz 2008, 20:56:30 » |
|
Sadece sisleri yakınca ne oluyor ki?
|