Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1749
En son: awesome
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 234195
Toplam Konu Sayısı: 5310
Bugün Online: 32
Tüm zamanlar Online: 287
( 22 Eylül 2008, 17:12:36)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 1
Misafirler: 8
Toplam: 9
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kalitede ilk ödül Mazda'nın  (Okunma Sayısı 1888 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maz14
« Yanıtla #40 : 16 Ekim 2007, 16:12:14 »

ya dokunma hisside mi yok sizde,bi Honda bayisine gidip dokunur musun Civic'in ön konsoluna,özellikle aşağı taraflarına,fark oralarda çünkü...zaten içine oturunca Dünyası değişiyo adamın,dokunmak filan istemiyo insan güzelliği karşısında....

NeBiAnd
*

Yer: İstanbul
Ven zis zı alem,ay em zı king

« Yanıtla #41 : 16 Ekim 2007, 16:18:32 »

Volkancım herkesin araba ile görüşleri farklı.Ben mazdayı alırken ilk önce güzelllğine baktım sonra diğer ekipmanlarına ve kafama yattı.Sonradan tıkırtı geldi yok şu oldu vs.kafama fazla takmadım.Bazı arkadaşlar ama bunu dert ediniyor.Benim örneğin hiç umrumda değil.Araba yolda süzülürken insanlar iki kere bakması yeterli ve bundan haz alıyorum.Unutma sen herşeyi mükkemmel olmasını istiyorsun yani beygir gücü honda,motor dayanıklığı mazda,iç işçilik alman,sağlamlık volvo.Yok böyle bir araba bu sınıfta.Varsa söyle alalım veya direkt mercedes alalım.Bazı karşılaştırmaları yaparken bunu göz önünde bulundur.Sonuçta senin dediğin gibi kıçı kırık 40.000 ytlilk araba.Bunlarda bazı arabalarda var am fiyat otomatikman 60.000 fırlıyor örneğin audi a3.Ama bana göre değerinden fazla çünkü bu tarz arabalar artık isim ve prestij yapmış ve öyle pazarlanıyor.Bu zamanında başarılı marka pazarlaması ve artık geri dönüş yok.Herkes a3 süper sanıyor artık.Doğal olarak satıyor.Mazda yapsın bakalım a3'den daha iyisini koy bakalım 55.000 fiyat satar mı.Satmaz çünkü marka prestiji yapamamış audi kadar.Mümkün değil bilmem neresini yırtsa mazda.Zaten türkiyede bize zor sattırdı malını ne reklam var ne bişey.

Persona non grata ( İstenmeyen adam )
maz14
« Yanıtla #42 : 16 Ekim 2007, 16:37:21 »

tamam abi bu konuda tek yorum dahi yapmıcam bundan sonra,anlamadınız benim söylemek istediklerimi...
NeBiAnd
*

« Yanıtla #43 : 16 Ekim 2007, 17:28:11 »

Anlıyoruz seni be Volkanım.Boşver mazdayı Hondayı.Bu heryerde öyledir.Kimse malına bir şey söylettirmez her ne kadar objektiv davranmaya çalışılsa bile.Bu insan psikolojisi.Bir yerden sonra farklı tepki vermeye başlıyorsun.Sen şimdi hemen hemen denk arabaları çok üstün göstermeye çalışıyorsun.Baştan biraz daha yumuşak giriş yapman gerekirdi.Her konuda mazda şöyle honda böyle.İkiside kıçı kırık teneke parçası sonuçta.İşe,hondadan başka tanımam mazda şöyle böyle yorumlar gelir ise doğal olarak forumu mazda diye kurulan bir platformda bu tarz muhabbetler olur.Bunların olmaması için hangi marka ise çok üstün olmalı ve somut kanıtlar veriler vs.ile milleti susturman gerenk. Wink Sen döşeme dersin ben karşı atak ile şu derim.Ben bu derim sen şu dersin bu muhabbet sürer ve yine başa döner ikiside teneke sonuçta. Wink

semavi
*

Yer: İSTANBUL

« Yanıtla #44 : 17 Ekim 2007, 14:20:50 »

yaw hondanın yenı kasasına ben asla kalıtesız demem...kullanıssız, yalan dolanla satılan bır marka derım ancak...125 hp mukemmel peformans deyıp gıtmeyen bır araba var onumuzde bırakın allah askına...125lık motor de..mukemmel performans nıye dıyorsunkı?

kod adı yeşil Grin
NeBiAnd
*

« Yanıtla #45 : 17 Ekim 2007, 17:57:39 »

İş beygire gelince zaten m3 japonja almanya vs 1.5 motor 118 bg ile satılıyor.Bize trışkaları geliyor sadece.Yani beygir ararsan mazdada var.Hemde hakkını vererek.

Mustafa Güneş
*

Yer: izmit

« Yanıtla #46 : 17 Ekim 2007, 23:24:18 »

İş beygire gelince zaten m3 japonja almanya vs 1.5 motor 118 bg ile satılıyor.Bize trışkaları geliyor sadece.Yani beygir ararsan mazdada var.Hemde hakkını vererek.

hem de ne hak, yedire yedire yuttura yuttura valla Smiley

semavi
*

Yer: İSTANBUL

« Yanıtla #47 : 18 Ekim 2007, 00:07:45 »

benımkının ve mustafa abınınkınınde 136lıkları var japonyada maalesef

kod adı yeşil Grin
yenimert
*

Yer: izmir

« Yanıtla #48 : 19 Ekim 2007, 15:46:54 »

Mazda 3'ü siz tasarlayın!
Eğer bir otomobil tasarlamayı düşünüyorsanız Mazda size çok güzel bir fırsat veriyor. Mazda Tasarım Yarışması’na www.Facebook.com aracılığıyla katılabilirsiniz. Yarışmayı kazanan yarışmacı Mazda tasarımcıları ile Los Angeles Auto Show bir araya gelecek.
01.10.2007

FOTO GALERİ

PUAN VER ( 29 Kişi)
           8,48  10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 

2018 Mazda 3 serisinin nasıl olmasını istiyorsunuz? Fikirleriniz belirtip bu yarışmaya katılabilirisiniz.

Kuzey Amerika Mazda Tasarım Direktörü Franz von Holzhausen ve takımı yarışmayı kazanan kişinin tasarımını tasarımını Los Angeles Auto Show’da sergileyecek. Yarışmacılardan istenen ise, 2018 Mazda’nın tasarımını 150 kelime ile tanımlamaları. Facebook üyeleri tarafından seçilen en güzel beş tasarım teklifi Mazda tasarımcıları ile birlikte değerlendirmeye alınacak ve en nihayetinde bu beş tasarım tekrar facebook üyelerinin beğenisine sunulacak. Yarışmayı kazanan yarışmacı Los Angeles Auto Show’da 10 gün boyunca Mazda tasarımcıları ile çalışacak
Bülent Erguvan
« Yanıtla #49 : 26 Aralık 2007, 14:37:32 »

Hayat ne honda da ne mazda da?

Hayat veren de hem de karşılıksız verende!?
O da kim diye sormayın şimdi...

O hayatı vermezse ne en kral ABS işe yaramıyo arkadaşlar tecrübe ile sabittir 1 haftada 4 kaza!
2004 yılından beri kaza yapmıyordum vay be bu millet kek herhalde düz yolda duramıyo diyodum...
Mustafa Güneş
*

Yer: izmit

« Yanıtla #50 : 27 Aralık 2007, 08:41:22 »

geçmiş olsun Bülent. 1 haftada 4 kaza dediğine göre bunların hepsi ufak tefek kazalar olsa gerek. Allah beterinden, büyüğünden korusun.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: htuygun
[Bugün 01:23:32]

Gönderen: NeBiAnd
[Bugün 01:05:28]

[Bugün 01:02:00]

[Bugün 01:00:22]