MuRDoC_111
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N
|
 |
« : 29 Nisan 2008, 09:29:13 » |
|
Japon otomobil üreticisi Mazda, Avrupa pazarında gerçekleştirdiği 327 bin adetlik satışla, şirket tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Japon otomobil üreticisi Mazda, Avrupa pazarında gerçekleştirdiği 327 bin adetlik satışla, şirket tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Mazda'nın Avrupa kolu olan Mazda Motor Europe'dan yapılan açıklamada Avrupa'da en büyük pazarın Almanya olduğu belirtildi. Almanya'da 2007-2008 Mart tarihleri arasındaki bir yıllık sürede 65 bin 900 araç satıldığı ifade edilen açıklamada, Rusya'nın 57 bin 700 ile ikinci, İngiltere'nin ise 53 bin 400 ile üçüncü sırada yer aldığı kaydedildi. Mazda Motor Europe CEO'su James Muir, şirketin yeni model araçlar üretmeye başladığına işaret ederek, "Bu sadece başlangıç" dedi. **kaynak___________________________________________________________________________ bu haberi buraya eklemekteki asıl amacım Mazda nın kırdıgı rekordan cok Rus pazarındaki ilerleyişine dikkat cekmekti.. cünkü Rusya'da da bundan 3 sene önce falan şu anda Türkiye de oldugu gibi Mazda mevcut distribütör ile yollarını ayırmıstı.. yani bundan 4-5 sene önce Türkiye deki yıllık satıs adetleriyle hemen hemen paraleldi Rusya daki Mazda satışları ancak distribütör iptal olup Mazda kendisi pazara girdikten kısa süre sonra bu basarı yakalandı..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 09:33:04 Gönderen: MuRDoC_111 »
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2008, 09:51:01 » |
|
İnşallah Türkiye için de aynı gelişmeler sağlanır. Ben olabileceğine inanıyorum ..
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2008, 10:03:13 » |
|
İnşallah Türkiye için de aynı gelişmeler sağlanır. Ben olabileceğine inanıyorum ..
olmaması için bi sebep yok aynı politikayı uygularlarsa, olursada tam süper olur 
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2008, 10:04:39 » |
|
çok satıp toyotaya dönmekte var
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2008, 10:05:50 » |
|
çok satıp toyotaya dönmekte var nesi var toyotanın bence gayet iyi bi marka ne zararı olabilir ona benzemenin bilmediğimden soruyom hemen 0-100 e dalma açıkla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2008, 10:10:23 » |
|
toyota herkesiz bindiği genellikle insanların arabalarına bağlı olmadıgı bir marka haline geldi.. mazdanında fazla satılması halinde aynı problem başına gelebilir...kaldıki toyotanın işçilik kalitesi ile mazdanınki arasında farklar var...genele yayabilmek için uygun araç üretme yoluna gitti toyota... velhasıl heryerde toyota gibi mazda görürsem benim için eskisi kadar özel olur mu bilemiyorum...
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2008, 10:11:29 » |
|
toyota herkesiz bindiği genellikle insanların arabalarına bağlı olmadıgı bir marka haline geldi.. mazdanında fazla satılması halinde aynı problem başına gelebilir...kaldıki toyotanın işçilik kalitesi ile mazdanınki arasında farklar var...genele yayabilmek için uygun araç üretme yoluna gitti toyota... velhasıl heryerde toyota gibi mazda görürsem benim için eskisi kadar özel olur mu bilemiyorum...
evet o konuda haklı olabilirsin mesela bizim mahallede bi tane daha mazda olsa direk satarım aracı ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökhan77
Yer: Yalova
I. Tombak
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2008, 10:14:31 » |
|
evet o konuda haklı olabilirsin mesela bizim mahallede bi tane daha mazda olsa direk satarım aracı ben  Ya da Yalova'ya taşın. Burada uzuuuun yıllar tek kalırsın. Yalova'da 1 tane üç var, o da comfort HB. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2008, 10:15:12 » |
|
Ya da Yalova'ya taşın. Burada uzuuuun yıllar tek kalırsın. Yalova'da 1 tane üç var, o da comfort HB.  o da bi çözüm tabiki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2008, 10:36:56 » |
|
mahalledeki 3 mazdanın 3üde bizimdi bir aralar 
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2008, 12:39:58 » |
|
epeydir arabam tektir mahallede sonra baktım, üst komşu ve bi arkadaşımın babası aynı arabayı aldı(hatta Bülent arabadan anlar diyerek almışlar eleman öyle dedi) sonra mazdaya geçtim aynı eleman babam bu arabanın markası ne niye fazla yok piyasada diye soruyo dedi bende selam söle babana dedim  özetle aracımın herkeste olmasını istemem dogrusu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2008, 12:55:37 » |
|
abi bana mahallenin delisi diye bakıyorlar zaten  hep mazda hep mazda  ama mahallede mazda bakanların sayısı çoğaldı  millet burun kıvırıyor ama bir bakıyorum sahibinden. com aramalarına mazda aramışlar 
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Ali
Yer: İSTANBUL, KÜTAHYA ,BURSA VE FENERBAHÇE
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2008, 22:52:09 » |
|
mazda ya yakışan budur inş tr de böyle başarılara kavuşur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeBiAnd
Yer: İstanbul
Ven zis zı alem,ay em zı king
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Nisan 2008, 23:06:20 » |
|
Walla bizim burda çok var m3 ama benim guzu tek.  Hatta mazdası olanlar guzuya bakıp duruyorlar. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 23:51:26 Gönderen: NeBiAnd »
|
|
Persona non grata ( İstenmeyen adam )
|
|
|
Ali
Yer: İSTANBUL, KÜTAHYA ,BURSA VE FENERBAHÇE
|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Nisan 2008, 23:11:14 » |
|
senin zuzu yakışıklı baya ondandır abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2008, 23:47:26 » |
|
Walla bizim burda çok var m3 ama benim guzu tek. 8)Hatta mazdası olanlar guzuya bakıp duruyorlar.  xenonladıkmı bide bakan bi daha bakar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeBiAnd
Ven zis zı alem,ay em zı king
|
 |
« Yanıtla #16 : 30 Nisan 2008, 23:52:47 » |
|
Çabuk bozulmasın diye gündüzleri yakmam artık farları. 
|
|
|
|
|
|
Persona non grata ( İstenmeyen adam )
|
|
|
Halil İbrahim
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2008, 23:55:16 » |
|
valla ben aldıktan sonra bi tane 97 familia bi tane de 94 626 görmeye başladım bizim mahallede
|
|
|
|
|
|
Söz ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir,ancak ağızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz....
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #18 : 01 Mayıs 2008, 00:15:43 » |
|
muhtemelen yıllardır duruyorlardır.. algıda seçicilikten farketmıssındır 
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Halil İbrahim
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #19 : 01 Mayıs 2008, 00:22:24 » |
|
abi benim hayatıma ilk giren otomobil markası mazdadır (1997) nerde olursam olayım çevremdeki mazdaları hissederim
|
|
|
|
|
|
Söz ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir,ancak ağızdan çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz....
|
|
|
|
|
|