uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #60 : 17 Mayıs 2008, 19:03:24 » |
|
Abi ne krosu bi kere rengin tutmuyo kro olmak için  ruhu tutsa yeter harrk tuuuu 
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
|
|
|
Bülent Erguvan
|
 |
« Yanıtla #61 : 17 Mayıs 2008, 22:48:08 » |
|
harrk tuuuu Bunu yapıyon mu gerçekten Biran abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
Yer: izmit
|
 |
« Yanıtla #62 : 18 Mayıs 2008, 18:09:37 » |
|
Mazda'yı kim tercih eder (istisnalar haricindeki) yetkili olmuş ama bir türlü bilgili olamamış satıcılara rağmen markayı bilen tanıyan kişiler alır. Örn.: kuzenim arabasını satmış yeni araba bakınıyor. aklında ise audi almak var ama benim yoğun baskılarım sonucu ikna olup Mazda'ya bakmayı kabul ediyor. Gidiyoruz izmit yetkili satıcısına ve komedi başlıyor. kapının önünde iki tane lüks sınıf mercedes ve bir tane de cabrio bmw duruyor. bunların dışında 2-3 tane de mazda var. kuzenden gelen yorum "bunlar ele verir talkımı kendi yutar salkımı, ne iş mersolar bmwler" oluyor. diyorum oğlum görmüyor musun bmw satılık yazısı var. gelen karşılık "mersolarda yok ama  ". içeri giriyoruz, iki kişi var ama ikisi de kendi havasında. muhtemelen bizim önce kendi başımıza inceleyebilmemiz için zaman tanıdılar bize ama kuzenin yorumu "abi bunlar tok galiba" şeklinde oluyor. sonra bir tanesine sedan dynamic yok mu diye soruyoruz ve abi sağolsun bizimle ilgilenmeye başlıyor. kuzene hava atmak için HB dynamic modeli gösterip "bunlarda kaç hava yastığı vardı?" diye soruyorum. abi sağolsun bilgilendiriyor bizi ve 6 olması lazım diyor. ben durumu kurtarmak için "yok abi 8 olması lazım" dediğimde abi diğer abiye seslenip ona soruyor. gelen cevap yine "6 olması lazım ama 8 de olabilir" oluyor. kuzenin yorumu "abi ben bunlardan araba falan almam" oluyor. daha sonra ikinci abi arabanın sağlamlığını anlatmak için "ben arabamı istediğiniz arabayla kafa kafaya çarpıştırırım" diyor, birinci abi "mazda da ölümlü kaza olmaz" diyor ve biz daha fazla dayanamayıp ortamı terk ediyoruz. takdir sizden, daha tek kelime edemiyorum ne kuzene ne de kendime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil İbrahim
Yer: İstanbul
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #63 : 18 Mayıs 2008, 19:08:25 » |
|
Mustafa abi hata yapmışsınız ikinizde o sözlerden sonra birer tane mazda almalıydınız "ben arabamı istediğiniz arabayla kafa kafaya çarpıştırırım" diyor, birinci abi "mazda da ölümlü kaza olmaz" diyor böyle hitap eden satıcı abiden filo almak lazım ve biz daha fazla dayanamayıp ortamı terk ediyoruz. abi en iyisini yapmışsınız ama kuzene bence sen gene mazda aldır abi başka markaların sadece logosuna para vermesin
|
|
|
|
|
|
raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime......
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #64 : 18 Mayıs 2008, 19:20:10 » |
|
Mustafa abi hata yapmışsınız ikinizde o sözlerden sonra birer tane mazda almalıydınız "ben arabamı istediğiniz arabayla kafa kafaya çarpıştırırım" diyor, birinci abi "mazda da ölümlü kaza olmaz" diyor böyle hitap eden satıcı abiden filo almak lazım ve biz daha fazla dayanamayıp ortamı terk ediyoruz. abi en iyisini yapmışsınız ama kuzene bence sen gene mazda aldır abi başka markaların sadece logosuna para vermesin malesef küçücük de olsa varolan "mazda alma olasılığı" şuan tamamen sıfırlanmış durumda. mazda bayisine gittiğimizi duyan bir takım dış mihrakların hemen telefona sarılıp, anti-mazda propagandası yapması bile bayideki abilerin şiirsel tanıtımları kadar uzaklaştırmamıştı kuzeni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #65 : 18 Mayıs 2008, 21:30:45 » |
|
Aslında 6 hava yastığı var ama perdeler paralel olarak açıldığı için bazıları 8 diyor, bu konu gerçekten belirsiz yani... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abdullah altınel
Yer: selçuk/izmir
|
 |
« Yanıtla #66 : 19 Mayıs 2008, 09:16:09 » |
|
Araştırmayı yapan amcam ne derse desin. Forumda gerçekleştirilen buluşmadaki sıcaklığı ve forumda yapılan muhabbeti görünce kimlerin mazda' yı tercih ettikleri alenen belli olmuyor mu? Gerisini boşver...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #67 : 19 Mayıs 2008, 09:32:00 » |
|
Norveçlinin yaptığı anketten başka ne beklenir  Senede bir bile buluşamıyorlardır Allah bilir 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #68 : 19 Mayıs 2008, 12:50:43 » |
|
boşverin bunları ben hala bir mazda bulamadım alacak
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Gökhan77
Yer: Yalova
I. Tombak
|
 |
« Yanıtla #69 : 19 Mayıs 2008, 22:33:39 » |
|
35 bine mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat Bulut
Mazda 3 Sedan
|
 |
« Yanıtla #70 : 20 Mayıs 2008, 13:54:10 » |
|
Araştırmanın Türkiye ile alakası yok.Eğer olsaydı ortalık BMW den geçilmezdi
|
|
|
|
|
|
34 DR 0184- 2006 Mazda 3 Sedan AT- Comfort- Titanyum Gri
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #71 : 20 Mayıs 2008, 14:51:50 » |
|
35 bine mi?
abi kullanıcı kitlesi ve imajı belli bir markanın spor aracına 35 binden fazla para vermem kusra bakma... enyaimiyim... spor ruhlu temizlik görevlisi muamelesi göreceğim hemde fazla para ödeyeceğim  ne kadar ekmek o kadar köfte 
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #72 : 20 Mayıs 2008, 14:54:29 » |
|
Mazdayı Selman Abi gibi aristokrat sınıfına aza insanlar kullanıyor. 
|
|
|
|
|
|
En güzel aşklar, abiyle başlar.
Sürekli istikrarsızlıkta bir İSTİKRARDIR.
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #73 : 20 Mayıs 2008, 15:04:25 » |
|
hem aristokrat hem de aza mı?  Saygılar Selman abim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #74 : 20 Mayıs 2008, 15:06:32 » |
|
bu durumda mustafa abi mi istisna selman abi mi  mustafa abi sipariş ne oldu 
|
|
|
|
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #75 : 20 Mayıs 2008, 15:06:58 » |
|
hem aristokrat hem de aza mı?  Saygılar Selman abim  aza, üye anlamınada gelir, Mustafam Kardeşim.  Aristokrat sınıfına üye. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Superas
En bi harbi delikanlı
E güzzel
|
 |
« Yanıtla #76 : 20 Mayıs 2008, 15:07:53 » |
|
bu durumda mustafa abi mi istisna selman abi mi  Onların ikiside istisna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #77 : 20 Mayıs 2008, 15:12:58 » |
|
aza, üye anlamınada gelir, Mustafam Kardeşim.  Aristokrat sınıfına üye.  ben anlamam kardeşim. ben bir tek muhtar aza'larını bilirim o kadar  ayrıca Mazda'yı kim tercih eder sorusuna cevap aramayı da bırakın Allasen, kim tercih eder? aha da biz ederiz. var mı daha ötesi  biz insanların sınıflandırılmasına karşıyız bir kere. ne o öyle patron-akademist-kapıcı falan. akılları sıra bakıcıları aşağılıyorlar mı? unutmasınlar ki her patronun pisliğini temizleyen bir bakıcı veya odacısı vardır. onlar olmasa her yerlerini b.k götürür 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008, 15:45:55 Gönderen: Superas »
|
|
|
|
|
semavi
|
 |
« Yanıtla #78 : 20 Mayıs 2008, 15:28:43 » |
|
abi çok polyannacısın ama net bir soru sana  pislik mi temizlemek iyi yoksa temizletmek mi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008, 15:46:32 Gönderen: Superas »
|
|
kod adı yeşil 
|
|
|
Gökhan77