Choose fontsize:   H *  L * R *
Merhaba Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Google'da Ara

Üye
Toplam Üye Sayısı: 1499
En son: tmy_24
İstatistikler
Toplam Mesaj Sayısı: 210517
Toplam Konu Sayısı: 4679
Bugün Online: 53
Tüm zamanlar Online: 225
( 22 Eylül 2007, 11:05:41)
Online Üyeler
Kullanıcılar: 10
Misafirler: 15
Toplam: 25
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Mazda 6-LPG ?  (Okunma Sayısı 1587 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emredeler
*

Yer: İstanbul
%100 EмяE ®

« Yanıtla #40 : 08 Temmuz 2008, 16:10:55 »

Sıralı sistem bizdeki ondan  söyledim sabahları marş basınca çalışmaya bilir 3 4 denemeden sonra çalışıyor ama  Smiley
Marka ve montaj servisini iyi seçmek gerenk Smiley
hala fiyat soruma cevap vermedin.
1600 ytl vade farksız 10 taksit

Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin Cool

limpony
*

Yer: izmir

« Yanıtla #41 : 08 Temmuz 2008, 16:12:06 »

lpg ye hiç sıcak bakmıyorum az yaka bilir ama arabanın performans  kaybettiriyor ve bazen sabahları marşa bastığında çalışmayan bir araba olabiliyor karşınızda  Smiley

İlk calıstıröada benzınle calısıyor kardesim Grin

Bir kişiyi öldürürsen katil olursun..
Yüz kişiyi öldürürsen cani olursun...
Yüzbinleri öldürürsen KAHRAMAN olursun!...
Ali
*

Yer: İSTANBUL, BURSA, KÜTAHYA VE FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

« Yanıtla #42 : 08 Temmuz 2008, 16:14:03 »

ayda yılda 1 kaç kez yapar arkadaşlar çevremde çok taksici var hepsinde tüplü araçlar var ve değişik marka arada sırada hava soğuk ken yapar diyorlar hem ne kızıyonuz ne yaptık ya Grin
limpony
*

« Yanıtla #43 : 08 Temmuz 2008, 16:17:34 »

ayda yılda 1 kaç kez yapar arkadaşlar çevremde çok taksici var hepsinde tüplü araçlar var ve değişik marka arada sırada hava soğuk ken yapar diyorlar hem ne kızıyonuz ne yaptık ya Grin

o taksıcılerın % 80 sıralı sıstem kullanmıyorlar eskı sıstem onlar enjeksıyonlular ıcın gecerlı degıl yanı

emredeler
*

%100 EмяE ®

« Yanıtla #44 : 08 Temmuz 2008, 16:18:16 »

Alicim lpg sisteminin aracın çalışmamasıyla hiç bir ilgisi yok. Ayrıca taksicilerin çoğu lpg konusunda en bilgisiz kişilerdir. Çünkü taksiciler arasında Brc takıntısı vardır ve piyasadaki iyi olan birkaç markanın ismini bile duymamışlardır. Oysa Brc eski Brc değil, çoğu parçası Konya'da üretiliyor ve 8 tane distribütörü var ve her servis sadece kendi distribütörünün getirdiği ürünlere bakıyor

Ali
*

Yer: İSTANBUL, BURSA, KÜTAHYA VE FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

« Yanıtla #45 : 08 Temmuz 2008, 16:24:20 »

arkadaşlar benim dediğim olay gece sabaha karşı oluyor don olduğunda yani ama şunu belirteyim her zaman olmuyor ayda yılda 1
limpony
*

« Yanıtla #46 : 08 Temmuz 2008, 16:34:58 »

arkadaşlar benim dediğim olay gece sabaha karşı oluyor don olduğunda yani ama şunu belirteyim her zaman olmuyor ayda yılda 1

Ben eskısehırde 5 yıl LPG lı araba kullandım eskı sıtem olanlardan -25 derece bıle oluyoru gecelerı ama sabah calıstırken bır problem yasamadım zaten yenı sıstem de araba normal benzınle nasıl calısyorsa oyle calısyor sonra lpg ye gecıyor yanı benzınlı araba ne problem yasıyorsa araba ılk calıstırmöada o problemı yasar

limpony
*

« Yanıtla #47 : 08 Temmuz 2008, 16:38:32 »

bende 20bine bir mazda 6 alıp tüp takmak istiyorum artık yaw Grin

Bu devırde zengın degılsen ve mazda n varsa tek secenek bu yapabılecek bır sey de yok km de 165 ykrş(ızmırde lpg 2 yerde 1.58 ltr fıyatı) yakıyor ıstedıgım gıbı gezıyorum aynı km ıcın bır 165 ykrş daha vermek ne kadar mantıklı bır turlu kafam basmıyr(parası olanaları harıc tutyorum Grin)

semavi
*

Yer: İSTANBUL

« Yanıtla #48 : 08 Temmuz 2008, 16:48:09 »

Bu devırde zengın degılsen ve mazda n varsa tek secenek bu yapabılecek bır sey de yok km de 165 ykrş(ızmırde lpg 2 yerde 1.58 ltr fıyatı) yakıyor ıstedıgım gıbı gezıyorum aynı km ıcın bır 165 ykrş daha vermek ne kadar mantıklı bır turlu kafam basmıyr(parası olanaları harıc tutyorum Grin)
benim tüpsüz mazda kalmayacak gibi bir misyonum var zaten Grin aldıklarıma cayır cayır takarım tüpü Grin

kod adı yeşil Grin
semavi
*

Yer: İSTANBUL

« Yanıtla #49 : 08 Temmuz 2008, 17:33:40 »

arkadaşlar el birliği ile konuyu baya bir saptırdık, özellikle burak abi Smiley konu dışındaki mesajları sildim affınıza sığınarak..iyi forumlar Smiley

kod adı yeşil Grin
Burak
*

Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #50 : 08 Temmuz 2008, 19:18:23 »

Aslında konuyu bölmekte lazım. Mazda ve LPG gibi bir konu içine giriyor birçok mesaj. Mesajların çoğu ilk mesajdaki konu ile alakalı değil

Benden yana helal olsun Grin Dert etmem ben mesajlarımın silinmesini nasıl olsa kökü bende Grin

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

- Vavi Vazda -
Hasan Turan
*

Yer: Bursa

« Yanıtla #51 : 09 Temmuz 2008, 10:00:23 »

LPGde marka önermek doğru değil,zira en önemli 2 kriter LPG düşünülen aracın motor durumu(sorunsuz olup olmadığı) ve ustanın kalifiyelik derecesi...
Ben Lantisime 10 ay taksitle 1300 YTLye  Stefanelli sıralı takdırdım,usta "performansta kesinlikle kayıp yaşamazsın" demişti,bir baktım ki araba gitmiyor,"olmamış" deyince "olamaz" dedi,sonra ayarları 1600e göre yaptığını anladık,1840 cc deyince yeniden ayarladı,yine gidiyor meret...
platin76
*

Yer: ankara

« Yanıtla #52 : 07 Ağustos 2008, 14:13:27 »

Benim mazda 3 ümde brc takılı sewuent24 my07 modeli, paşalar gibi Smiley Takıldığında yapılan ayar hiç problem çıkarmadı. Allaha şükür sorunsuz inşallah olmaz da. Bildiğim 2 mazda3 var brc takılı, yaklaşık 40-50 bin km dir problemleri yok. Artık motoru delmeden takabiliyorlar lpg yi. Çevreye çok daha az zehirli gaz veriyorsunuz ve %35-40 kar ediyorsunuz. Daha ne olsun. Şimdiye kadar o dandik şahinlere doğanlara takılan dandik lpg sistemleri bile patlamadı millet hala tehlikeli diyor. Uçak da tehlikeli düşebilir, binmeyin sakın ha Smiley Lpg motora zarar veriyormuş, tabi ki verecek çünkü benzin de zarar veriyor. Bir araç kullanıldıkça eskir motor da öyle. Benzinli araçlar 100.000 km yi geçince birsürü masraf çıkartmıyor mu sanki. Mantıklı düşünmek lazım. Bu arada ayda bir kere 2-3 defa marşa basınca çalışsa motor ne kaybeder insan? Ki ben de olmadı henüz ilk marşta çalışmadığı. 100.00 km lpg ile kullanınca zaten 10.000 ytl kar ediyorsunuz ki bu para ile yni motor alırsınız korkmayın Smiley Lpg taktırın hem kendi cebiniz hem çevre hem de ülkemizin cebi bayram etsin Smiley Bu arada benzine bir sürü vergi ödemeyin Smiley Lpg ile devlete çok daha az vergi ödeyin Smiley Daha ne olsun yahu Smiley
mustafa_g
*

Yer: izmit

« Yanıtla #53 : 07 Ağustos 2008, 23:11:24 »

.....Lpg taktırın hem kendi cebiniz hem çevre hem de ülkemizin cebi bayram etsin Smiley Bu arada benzine bir sürü vergi ödemeyin Smiley Lpg ile devlete çok daha az vergi ödeyin Smiley Daha ne olsun yahu Smiley

bu kısım biraz tezat olmuş Smiley
platin76
*

Yer: ankara

« Yanıtla #54 : 08 Ağustos 2008, 17:16:23 »

Devlet yurtdışına daha az döviz ödüyor lpg için onu demek istedim. Tam anlayamadım tezatığı ama Smiley
emredeler
*

%100 EмяE ®

« Yanıtla #55 : 08 Ağustos 2008, 17:17:56 »

Devlete daha az vergi ödeyin yerine ödetin yazmanız gerekirdi bu durumda. Moderator onu söylemiş

mustafa_g
*

Yer: izmit

« Yanıtla #56 : 09 Ağustos 2008, 09:41:31 »

hem lpg kullanımıyla devlet kar etsin, hem de lpg kullanarak devlete daha az vergi ödeyin demişsin ya. tezat olan kısım bu Smiley ben benzin kullanarak devleti daha çok ihya ediyorum çünkü lpg kullanandan daha fazla vergi ödüyorum Wink
Halil İbrahim
*

Arıza Paratoneri

« Yanıtla #57 : 09 Ağustos 2008, 11:08:12 »

hem lpg kullanımıyla devlet kar etsin, hem de lpg kullanarak devlete daha az vergi ödeyin demişsin ya. tezat olan kısım bu Smiley ben benzin kullanarak devleti daha çok ihya ediyorum çünkü lpg kullanandan daha fazla vergi ödüyorum Wink
aynen abi dediklerine katılıyorum Grin  bu arada benzinde sürekli bir düşüş var sakat bi durum olmasın  Eek şuan İstanbulda 3.350 civarında  benzin

Bugün seni kırmayan, yarın seni tökezlettirir....
Gökhan77
*

Yer: Yalova
I. Tombak

« Yanıtla #58 : 09 Ağustos 2008, 11:23:32 »

Fırtına önce sessizlik
Burak
*

Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı

« Yanıtla #59 : 12 Ağustos 2008, 13:45:43 »

Haftasonu servise gittiğimde bir başka Mazda6 ile karşılaştım. Araç 110.000 de idi ve LPG liydi. 2. sahibi olduğu için ne kadardır LPG li olduğunu bilmiyordu kullanan kişi . Yeni almış ama bildiği birşey var ki araç yağ yakmaya başlamış artık. 110.000 de normalde bir Mazda6 yağ yakmaya başlamıyacağına göre sebep büyük ihtimalle lpg diye düşündük doğal olarak

Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

- Vavi Vazda -

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Yeni Mesajlar
Gönderen: babatolia
[Bugün 23:36:02]

Gönderen: mechanicker
[Bugün 23:30:07]

Gönderen: mechanicker
[Bugün 23:22:30]

Gönderen: emredeler