Burak
YaÅŸ: 35
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #20 : 20 Eylül 2007, 17:11:05 » |
|
Bilemiyorum, belki yasal değil belki, anlaşmaları yok, sonuçta carbon clean da gördügüm kadarıyla özel bir firma tarafından bayilik verilerek yapılıyor, servisin duvarında yazıları vardı ordan biliyorum. Servisi bırakalım herşeyin yanında bir kere insan kendi arabasını bilir nasıl gittiğini, birde bu uygulamadan sonra bakar aradaki farkı görünce zaten devamlı yaptırır ama bi yarar olmasa 2.kez asla gitmezdi kimse.
Ben arabayı 2.el aldım ve ilk zamanlar bazı problemlerim oldu ondan dolayı bazı şüphelerden kurtulmak istiyorum işin gerçeği. Nanodan sonra bir de bunu sardın başımıza hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
|
|
grileo
YaÅŸ: 26
Yer: ZEYTİNBURNU
|
 |
« Yanıtla #21 : 20 Eylül 2007, 17:13:08 » |
|
Dur bide ona bakıyım daha okumadım, devamlı yeni uygulamalar çıkıyor, yetişemiyoruz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dündar
YaÅŸ: 33
Yer: İZMİR
|
 |
« Yanıtla #22 : 20 Eylül 2007, 17:13:54 » |
|
Yaptır Burak yararını göreceksin, temizlendiği zaman aracın nefesi açılıyor sanki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
YaÅŸ: 47
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #23 : 20 Eylül 2007, 17:14:47 » |
|
http://www.carboncleanturkiye.com/Burada oldukça bilgi var bu konuda....
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
grileo
|
 |
« Yanıtla #24 : 20 Eylül 2007, 17:16:45 » |
|
He bide şöyle bişey var.. adamlar direkt arabayı alıp carbon yapmıyorlar, önce çekişi veya ne problemi varsa ona bakıyorlar yada arıza tespit cihazına bağlıyorlar, hiçbir sorun yoksa en son carbon yapılıyor. Yada ben eminim sadece karbon yap diyorsanız ozaman yapıyor direkt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dundaralp
Yer: Sakarya
KiÅŸisel mesaj yazmam gerekiyormuÅŸ....
|
 |
« Yanıtla #25 : 20 Eylül 2007, 17:21:44 » |
|
Peki yani benim araç 3 yıllık 150.000 km de ben kesin yaptırayım o zaman..Öyle orda mı sorun var burda mı var diye dolanmama gerek yok sanırım.
|
|
|
|
|
|
Çok yakan araba yoktur, az kazanan sahibi vardır 
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #26 : 20 Eylül 2007, 17:26:15 » |
|
Yaptır Burak yararını göreceksin, temizlendiği zaman aracın nefesi açılıyor sanki.
Ben de düşünmeye başladım zaten. Benim araçta pedal takılıyordu ilk zamanlarda kurum temizliği yaptırmıştım ondan dolayı biraz şüpheliyim. Temizlettiğim usta çok düşük devirlerde kullanılınca araçta bu tür problemlerin olduğunu söylemişti..
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
Selman
YaÅŸ: 47
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #27 : 20 Eylül 2007, 17:27:51 » |
|
Sen 0-100 denemelerine başladın ya, artık olmaz.... 
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #28 : 20 Eylül 2007, 17:28:36 » |
|
Sen 0-100 denemelerine başladın ya, artık olmaz....  Açıldı zaten araba  Bir ferahlık hissediyorum 
|
|
|
|
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
Dündar
YaÅŸ: 33
Yer: İZMİR
|
 |
« Yanıtla #29 : 20 Eylül 2007, 17:52:05 » |
|
Ben de düşünmeye başladım zaten.
Benim araçta pedal takılıyordu ilk zamanlarda kurum temizliği yaptırmıştım ondan dolayı biraz şüpheliyim.
Temizlettiğim usta çok düşük devirlerde kullanılınca araçta bu tür problemlerin olduğunu söylemişti..
Pedalın takılması gaz kelebek gövdesinin kurumdan kirlendiğini gösteriyor, kelebek kapalıyken bir süre beklediğimizde sıkışıyor ilk gaza basışta tekrar açılıyor bu böyle temizlenene kadar devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grileo
|
 |
« Yanıtla #30 : 20 Eylül 2007, 21:35:27 » |
|
323 ün carbon uygulaması sırasındaki resmi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infsphinx
YaÅŸ: 24
Yer: İstanbul - Kırklareli
Mazda 3 insanı...
|
 |
« Yanıtla #31 : 21 Eylül 2007, 10:17:54 » |
|
benim araç 32.000 de 30.000 bakımında çıkan bujiler baya bi kirlenmiş hatta kararmıştı... kötü yakıt kullanılmış teşhisi konulmuştu servisten...
ben de bu uygulamayı yaptırsam mı acaba 32.000 deki bir araca yapılır mı bu meret... çok yararlı oldunu daha önce de duymuştum ... sonuçta sürekli çalışan bir makinayı arada toptan temizlemeniz gerekmektedir bilgisayarlarda da aynı şey geçerli... temizlemezsen cpu pervanesi tozdan klirden dönmez olur performans düşer araçlar için de aynı şey geçerli tabiki bu mantıkla düşününce kesin yaptırmak lazım geliyor bana...
yanlız bunun çok iyi yapıldığı bir yerin adresi ve telefonu lazım bize... fiyat da 70 denilmiş sanırım benzinlilere ki bence bedava böyle bir temizlik için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grileo
|
 |
« Yanıtla #32 : 21 Eylül 2007, 11:49:38 » |
|
Bence yapılması çok çok gerekli, adres ve telefon isteyen özelden msj atsın bana lütfen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #33 : 21 Eylül 2007, 11:51:20 » |
|
Ayhan, sayı çok olursa indirim alma şansımız var mı ?
|
|
|
|
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #34 : 21 Eylül 2007, 11:53:23 » |
|
Ayhan,
Sen kendi yaptırdığın yerin isim adres ve tlf verebilirsin burada. Sonuçta sen oranın sahibi olup onun reklamını yapmıyorsun..
|
|
|
|
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
infsphinx
YaÅŸ: 24
Yer: İstanbul - Kırklareli
Mazda 3 insanı...
|
 |
« Yanıtla #35 : 21 Eylül 2007, 11:54:47 » |
|
Ayhan,
Sen kendi yaptırdığın yerin isim adres ve tlf verebilirsin burada. Sonuçta sen oranın sahibi olup onun reklamını yapmıyorsun..
bence de ya... uğraşıoz boşuna özel mesajlarla... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #36 : 24 Eylül 2007, 14:37:33 » |
|
CarbonClean'in sitesindeki iletisim bilgilerinde yer alan insanlara bilgi almak amacı ile 2 kere mail attım ama sağolsunlar dikkate bile almadılar.. 
|
|
|
|
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
Mücahit
YaÅŸ: 39
Yer: K.MaraÅŸ
Mazdakolik
|
 |
« Yanıtla #37 : 24 Eylül 2007, 16:12:24 » |
|
Belki pc leri bozuktur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #38 : 24 Eylül 2007, 17:19:28 » |
|
Belki pc leri bozuktur  Yurtdisindaymis kendisi simdi cevap geldi .. Gorusunce paylasicam sizinle detaylari 
|
|
|
|
|
|
- Vavi Mazda -
|
|
|
Gökhan77
YaÅŸ: 37
Yer: Yalova
I. Tombak
|
 |
« Yanıtla #39 : 04 Temmuz 2008, 13:48:36 » |
|
Bursa Volberk'e gittiğimde serviste de vardı. Ahmet bey carbon uygulamasını yaptıklarını seylemişti. Sonra aklıma takıldı bayağı. Arama yapınca bu konuyu buldum. Bende ilk fırsatta yaptırayım. Benimkinden Zonguldaktaki ocaklardan çok kömür çıkar heralde.  Bir gün kalırsa anca arınır. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 15:53:35 Gönderen: Gökhan77 »
|
|
|
|
|
|
|