Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2007, 18:42:47 » |
|
Bence tatil bitmeden hallettir. Yolda çevirmeye rastlarsan bağlayabilirler..
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Yer: İSTANBUL
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2007, 08:57:55 » |
|
Bence tatil bitmeden hallettir. Yolda çevirmeye rastlarsan bağlayabilirler..
muayene için aracmı baglıyolar artık?   ?
|
|
|
|
|
|
aspirin gibisin havadan nem kapıyon 
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2007, 09:41:06 » |
|
Benim diğer yerlerde okuduğumdan anladığım o ceza + araç bağlanıyor..
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Mazda -
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2007, 11:19:45 » |
|
Benim diğer yerlerde okuduğumdan anladığım o ceza + araç bağlanıyor..
benim bildigim sadece zorunlu trafik sigortaında baglıyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2007, 13:19:23 » |
|
Vizeden bağlamıyacaklar da ya neden bağlayacaklar Bülent? Araç trafiğe uygunluğunu belgeleyemez halde...
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2007, 14:58:59 » |
|
Vizeden bağlamıyacaklar da ya neden bağlayacaklar Bülent? Araç trafiğe uygunluğunu belgeleyemez halde...
valla subaruyu senelerce muayenesiz kullandım kimse bişe demedi arkadaşın herşeyi tamdı trafik zigortasınn günü gecmiş şak bagladılar komissair her şeyi affederim bunu affetmem demiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helin
Yer: İstanbul-Beşiktaş-Etiler-İzmit
|
 |
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2007, 23:35:20 » |
|
Ben de bugün babamın arabasıyla beraber yaptırdım.. Egzoz ölçümü 17 ytl idi. Muayene ise 103.80 ytl. Adam kafa birisiydi zaten.. babamın bagajı bir açtı, bagaj numunelik ilaçlarla dolu.. Adam bir baktı, "aaaaa benim hanımın ilaçlarıdan var burda" dedi. Biz daha bişey diyemeden, uzattı eli, aldı valla  topladı ilaçları benim arabaya da şöööle bi baktı, bir de tabi en önemlisi makbuzlara baktı, tamam dedi
|
|
|
|
|
|
34 HLN 41 Mazda 3 Sedan Dynamique Sedefli Kırmızı
|
|
|
BurhanBatat
Yer: İstanbul-Etiler
|
 |
« Yanıtla #27 : 01 Ekim 2007, 09:58:05 » |
|
Bu muayenede arabanın nelerıne bakıyolar bende egzosla hava fıltresı war bı sorun cıkarmı ?
|
|
|
|
|
|
34 zd 0966 "Karabaş"
|
|
|
NeBiAnd
Yer: İstanbul
Ven zis zı alem,ay em zı king
|
 |
« Yanıtla #28 : 01 Ekim 2007, 10:02:38 » |
|
Ben geçen hafta yaptırdım.Hiçbir yerine bakmıyorlar diyebilirim.Bagajı aç kapa,Kaputu aç kapa.Işık yak,Sinyal ver.Haydi geçmiş olsun. 
|
|
|
|
|
|
Persona non grata ( İstenmeyen adam )
|
|
|
BurhanBatat
Yer: İstanbul-Etiler
|
 |
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2007, 00:07:41 » |
|
Yangın sondurucusune bakıyolarmı ?
|
|
|
|
|
|
34 zd 0966 "Karabaş"
|
|
|
Selman
|
 |
« Yanıtla #30 : 02 Ekim 2007, 00:09:07 » |
|
Vizede değil de trafik çevirmelerinde bakıyorlar diye birşey okudum geçenlerde, hatta özellikle bakıyorlarmış... Vizede de haliyle bakmalılar....
|
|
|
|
|
|
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır, ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise kesinliklere ulaşır. Bacon
|
|
|
sevimli06
Yer: Ankara
** Efs@ne **
|
 |
« Yanıtla #31 : 02 Ekim 2007, 00:09:33 » |
|
Bu muayenede arabanın nelerıne bakıyolar bende egzosla hava fıltresı war bı sorun cıkarmı ?
Eğer ankarada olsaydın arkadaşım arabanı götürmeden bile senin sıkıntını çözmene yardımcı olurdum.. Ama istanbulda bu işler daha rahat yürüdur diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
Yollar Bizi Konuşuyoor.. ! 2007 MAZDA 3 HB DYNAMIC MT Sedefli Kırmızı... ** Çook Daha Hızlıı ve Çook Daha Öfkelii **
|
|
|
Helin
Yer: İstanbul-Beşiktaş-Etiler-İzmit
|
 |
« Yanıtla #32 : 02 Ekim 2007, 00:23:57 » |
|
arabanın bagajında olması gereken o kadra çok şey var ki aslında.. upuzun bi liste yazıyor orda.. yangın söndürücüsü de bunların başında.. ama muayeneyi yapanla dialog kurdun mu bişi demiyo, görmezlikten geliyo..
|
|
|
|
|
|
34 HLN 41 Mazda 3 Sedan Dynamique Sedefli Kırmızı
|
|
|
Selman
|
 |
« Yanıtla #33 : 02 Ekim 2007, 00:32:14 » |
|
20 liralık şey bu yav, adamla yüzgöz olmak yerine en iyisinden birer tane alın hem evinizde hem arabanızda bulundurun derim ben.... Ne zaman işe yarayacağı belli olmaz.... Allah göstermesin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
X-Pace
Yer: Çanakkale
|
 |
« Yanıtla #34 : 02 Ekim 2007, 00:36:40 » |
|
en önemlisi eski ve yeni bir çok ilk yardım çantasında alüminyum yanık örtüsü yok. olmamasının cezası 48ytl , birertane alıp koyun çantanıza  bunu da yeni icat çıkardılar...
|
|
|
|
|
|
Don't play gamble with me on the road! I'll reach 100km/h before you reach the end of this sentence!!! FC3S Freak No LSD No Drift No Rotor No Motor Turbo lag was created to give V8s a chance [img]http://img201.imageshack.us/img201/739/
|
|
|
sevimli06
Yer: Ankara
** Efs@ne **
|
 |
« Yanıtla #35 : 02 Ekim 2007, 00:39:07 » |
|
20 liralık şey bu yav, adamla yüzgöz olmak yerine en iyisinden birer tane alın hem evinizde hem arabanızda bulundurun derim ben.... Ne zaman işe yarayacağı belli olmaz.... Allah göstermesin....
Selman abi haklı... Ama alırkenden dikkat edin ne olduğu belli olmayan tüplerden almayın.. Geçen hafta sonu arena programındaydı sanırım sıfır satılan ama hiçbir şekilde ateşi söndürmeyen tüpleri gösterdiler.. Yani hayretle izledim programı..
|
|
|
|
|
|
Yollar Bizi Konuşuyoor.. ! 2007 MAZDA 3 HB DYNAMIC MT Sedefli Kırmızı... ** Çook Daha Hızlıı ve Çook Daha Öfkelii **
|
|
|
Selman
|
 |
« Yanıtla #36 : 02 Ekim 2007, 00:39:17 » |
|
Haydaa, peki olması gerekenlerin listesini ve benim çantada hangilerinin olduğunu bilen var mı aranızda? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mücahit
Yer: K.Maraş
Mazdakolik
|
 |
« Yanıtla #37 : 02 Ekim 2007, 01:24:17 » |
|
O tüplerin çoğu göstermelik zaten iş görmez,alıyoruz yıllarca arabada duruyor,belirli aralarla yenilenmesi gerekli  bizim hastanede bütün büyük yangın tüplerini her 6 ayda bir yenilerler hiç kullanmak nasip olmadı çok şükür ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyumsuzelement
Milli Tornavida
|
 |
« Yanıtla #38 : 02 Ekim 2007, 01:29:02 » |
|
O tüplerin çoğu göstermelik zaten iş görmez,alıyoruz yıllarca arabada duruyor,belirli aralarla yenilenmesi gerekli  bizim hastanede bütün büyük yangın tüplerini her 6 ayda bir yenilerler hiç kullanmak nasip olmadı çok şükür ama  yenilenmesine yakın sık saga sola 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mücahit
Yer: K.Maraş