Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #20 : 30 Temmuz 2008, 12:55:26 » |
|
O da bir seçenek tabii Hakan ama Adem'in yeri bana sanırım baya uzak.. Her ne kadar tam olarak bilmesem de karşı tarafta olması zaten yeterli bir sebep. 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
|
|
babatolia
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #21 : 30 Temmuz 2008, 13:17:00 » |
|
bende ümraniyeden kalkıp esenlere gidiyorum ademin yerine, muhabbeti yetiyo valla  bide adem mazda 6 hastası gözü gibi bakıyo arabama hertarafına ince ince bakıyo, maddi manevi gittiğime hertürlü değiyo gerçekten..
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
ekincileroto
Yer: istanbul esenler
|
 |
« Yanıtla #22 : 30 Temmuz 2008, 17:48:11 » |
|
slm arkadaşlar mazda 6 hakkında peryodik bakım malzeme fiyatları ve işçilik fiyatı ....
motor yagı 10x40 50 ytl yag filitresi 10 ytl polen filitresi 15 ytl hava filitresi 15 ytl buji pilatunyum 100 ytl degişmesi gerekirse gerkmesse kontrol ön balata 70 ytl arka balata 50 ytl
komple yürür ve peryodik bakım işçilik ücreti 50 yt dir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babatolia
|
 |
« Yanıtla #23 : 30 Temmuz 2008, 17:59:23 » |
|
motor yagı 10x40 50 ytl yag filitresi 10 ytl polen filitresi 15 ytl hava filitresi 15 ytl ön balata 70 ytl arka balata 50 ytl komple yürür ve peryodik bakım işçilik ücreti 50 yt toplam ----------------------------------------------------------------------------------- 260 ytl yuvarlak hesap  -------------------------------------------------- 250 ytl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mazdamx-5
Yer: İzmir
|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2008, 13:19:39 » |
|
Biraz önce konuştuğum yetkili servis mazda türkiyenin fiyatlarını mermerlere göre ayarladığını söyledi.Fiyatların aynı olduğunu duyunca fena bir durum ile karşı karşıya kaldık oysa ucuzlamasını bekliyorduk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babatolia
|
 |
« Yanıtla #25 : 25 Ağustos 2008, 10:26:24 » |
|
cumartesi arabama komple bakım yaptırdım adem ustada. çağlayanda bi japon parçacısından uzun zamandır arayıpta bulamadığım amortisörleri buldum sonunda hemde neredeyse servisin 1/3 fiyatına. amortisörün tanesini 65 ytl ye aldım ön amortisörlerin çiftini değiştirdim bende ucuz fiyatı görünce. yağ yağ filtresi hava filtresi ön iki amortisör arka balata ve komple periyodik bakım ve komple kontrol bana işçilik dahil 320 ytl ye maloldu. sanırım serviste hepsini 1000 ytl gibi bir rakama yaptıracaktım, en azından burak"ın servisten aldığı fiyatlara göre öyleydi, çünkü amortisörün tanesine servis 200 ytl gibi bir rakam istiyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozanm3
Yer: kocaeli
namı diyar BOROZAN
|
 |
« Yanıtla #26 : 25 Ağustos 2008, 14:18:24 » |
|
Biraz önce konuştuğum yetkili servis mazda türkiyenin fiyatlarını mermerlere göre ayarladığını söyledi.Fiyatların aynı olduğunu duyunca fena bir durum ile karşı karşıya kaldık oysa ucuzlamasını bekliyorduk.
ypp fıyalar kesınlıkle ucuz bı kere mermerler zamanındakı kadar kesınlıkle pahalı deıl baksanıza balatalar ne kadar dustu eskıden 200 un ustunde oduyoduk servıse bu yuzden yan sanayı mı fln taktırsam dye dusundum bıraz ama son andda yetıstıler ımdadıma da ucuzlattılar fıyatı
|
|
|
|
|
|
2006 M3 DYNAMİC SAMPANYA ,41 LC 121 ------ bunu bole bılsın herkes,bu alemde en buyuk KORFEZ----falan filan olmasın izmitliyizz  :D
|
|
|
flycat
Hayvanları sevelim,sevmeyenleri bizde sevmeyelim
|
 |
« Yanıtla #27 : 26 Ağustos 2008, 13:02:00 » |
|
Hakan, Ademin yeri tam olarak nerede;gugul ört den bir harita koyun,sonrada bigün buluşma ayarlayın(çay partisi gibi) Tamirhane kokusu duymayalı cok uzun zaman oldu 
|
|
|
|
|
|
Uçaklar hakkında sorun sorabileceğiniz kadar 
|
|
|
|
|
emredeler
Yer: İstanbul
%100 EмяE ®
|
 |
« Yanıtla #29 : 29 Ağustos 2008, 02:03:55 » |
|
Metro'nun karşısı burası değil mi? Hatta uydurmuyorsam bi Opet var orda
|
|
|
|
|
|
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin 
|
|
|
babatolia
|
 |
« Yanıtla #30 : 29 Ağustos 2008, 09:16:11 » |
|
tam opetin karşı arasından yukarı çıkıyosun 50 mt sonra sağda kardeşim.. dün akşam ben semavi tesadüf oradaydık, ademinde işi yoktu iyi sohbet imkanı bulduk, semavi mazda 6 görünce gene yağları eridi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
Yer: izmit