ekincileroto
Yer: istanbul esenler
|
 |
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2008, 15:21:49 » |
|
teşekkür ederim arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuRDoC_111
Yer: İzmir/Narlıdere
iRF@N
|
 |
« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2008, 16:18:50 » |
|
selam hosgeldiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
Yer: izmit
|
 |
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2008, 16:48:25 » |
|
neden kaçsın ki? hem başka kim kaçtı? şahsen ben vurdum tekmeyi gitti öbür tarafa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bülent Erguvan
|
 |
« Yanıtla #23 : 19 Haziran 2008, 16:49:24 » |
|
Ben kaçmadım hala da üyeliğim var... Kovalayan da olmadı daha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #24 : 19 Haziran 2008, 16:55:21 » |
|
Ben kaçmadım hala da üyeliğim var... Kovalayan da olmadı daha  Ender ve sen numunelik olarak kalacaksınız zaten orada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bülent Erguvan
|
 |
« Yanıtla #25 : 19 Haziran 2008, 17:06:40 » |
|
Ender ve sen numunelik olarak kalacaksınız zaten orada  Hasan Cool var Hem Endere Teklif ettim gelecek yakında buralara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #26 : 19 Haziran 2008, 17:09:05 » |
|
Hasan Cool var Hem Endere Teklif ettim gelecek yakında buralara  gelmez o. oradaki arpalığı sağlam onun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekincileroto
|
 |
« Yanıtla #27 : 19 Haziran 2008, 17:27:15 » |
|
slm arkadaşlar kimse kaçmadı act den ben kendim üye oldum desem yada burdaki üye arkadaşlar niçin bu siteye üye olmuyorsun üye ol dediler ve bende üye oldum yani aynı zamanda act mazda takımın özel servisiyim ve hala act sitesiyle çalışmaktayım ve hiç bir sıkıntım yok ve şu andada üye iş yeriyim yanlış anlaşılmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asım
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #28 : 19 Haziran 2008, 17:29:35 » |
|
hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
2. Nesil tıfıl 
|
|
|
Selman
Yer: İzmir/Karşıyaka
|
 |
« Yanıtla #29 : 19 Haziran 2008, 17:52:49 » |
|
Hoşgeldiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
babatolia
Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #30 : 19 Haziran 2008, 18:00:01 » |
|
mazda nın biryerlere gelmesini isteyen ve onun için çalışan herkesi tebrik etmek lazım. burada yani mazdaclubtr.com sitesi "bizler" bunu daha iyi başarıyor diye diğer mazda sitelerini kötülemeye gerek yok bence, herkese bu sitenin kapıları açıktır diye düşünüyorum, öyle değilmi sayın site sakinleri  (aynı banu alkanın internet sitesi hakkındaki engin bilgileri gibi oldu valla
|
|
|
|
|
|
dertsiz, sorunsuz, problemsiz. çünkü mazda 
|
|
|
|
Bülent Erguvan
|
 |
« Yanıtla #31 : 19 Haziran 2008, 18:04:57 » |
|
slm arkadaşlar kimse kaçmadı act den ben kendim üye oldum desem yada burdaki üye arkadaşlar niçin bu siteye üye olmuyorsun üye ol dediler ve bende üye oldum yani aynı zamanda act mazda takımın özel servisiyim ve hala act sitesiyle çalışmaktayım ve hiç bir sıkıntım yok ve şu andada üye iş yeriyim yanlış anlaşılmasın
Adem Ustam rahat ol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil İbrahim
Yer: İstanbul
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #32 : 19 Haziran 2008, 19:41:32 » |
|
Yaw benim gibi sudan geyik çıkaran adamın sözünü ciddiye mi aldın Adem usta
|
|
|
|
|
|
"Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim..."
|
|
|
mustafa_g
|
 |
« Yanıtla #33 : 19 Haziran 2008, 19:47:11 » |
|
hakkaten Adem, rahat ol biraz. arada sırada buradan kulaklarını çınlatmışlığımız vardır. istersen ana sayfadan bi arama yaptır Adem Ekinci olarak. en azından arkandan konuşmuş durumundan kurtuluruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #34 : 20 Haziran 2008, 09:02:34 » |
|
Adem Usta başka sitelerdeki faaliyetlerin değil bizi buradaki katılımın ilgilendirir. Şimdi mesela bir futbol maçı konusu var ona gelirmisin onu de sen  Muhtemelen haftaya Perşembe yapacaz  21.00 - 22.00 gibi 
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
ekincileroto
|
 |
« Yanıtla #35 : 20 Haziran 2008, 09:03:21 » |
|
hakkaten Adem, rahat ol biraz. arada sırada buradan kulaklarını çınlatmışlığımız vardır. istersen ana sayfadan bi arama yaptır Adem Ekinci olarak. en azından arkandan konuşmuş durumundan kurtuluruz  arkadaşlar tekrar herkeze teşekür ederim yag mustafa abi sana kim arkadan konuşuyorsun dedi abi seni sevdigimi biliyorsun demi ben sadece dün halil yazmasına biraz mantık veremedim kaçmış falan deyince kim nereye kaçacak her kez özgür istedigini yapmakta yani neyse ayrıca sana da teşekür ederim bende arda burdan kulaklarını çınlatıyorum neyse kolay gelsin hayırlı cumalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekincileroto
|
 |
« Yanıtla #36 : 20 Haziran 2008, 09:08:37 » |
|
Adem Usta başka sitelerdeki faaliyetlerin değil bizi buradaki katılımın ilgilendirir. Şimdi mesela bir futbol maçı konusu var ona gelirmisin onu de sen  Muhtemelen haftaya Perşembe yapacaz  21.00 - 22.00 gibi  burak günaydın nasılsın tabiki gelirim neden olmasın ogün telefonlaşırız... evet burak burdaki katılımların cevabını zaman gösterecek hayırlısı bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burak
Yer: Istanbul
Gücün karanlık tarafı
|
 |
« Yanıtla #37 : 20 Haziran 2008, 09:10:11 » |
|
burak günaydın nasılsın tabiki gelirim neden olmasın ogün telefonlaşırız... evet burak burdaki katılımların cevabını zaman gösterecek hayırlısı bakalım
Aşağıdaki linkten takip edebilirsin. Yer henüz belli değil ... http://www.mazdaclubtr.com/forum/istanbul/26-haziran-hali-saha-maci-t9611.0.html
|
|
|
|
|
|
Bir yerde, küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.
- Vavi Vazda -
|
|
|
Gökhan77
Yer: Yalova
I. Tombak
|
 |
« Yanıtla #38 : 20 Haziran 2008, 09:11:13 » |
|
Bırak usta onu. "Halildir ne yazsa yeridir." 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil İbrahim
Yer: İstanbul
Arıza Paratoneri
|
 |
« Yanıtla #39 : 20 Haziran 2008, 20:41:06 » |
|
Adem usta ben gerçekten latife olsun diye öyle bir söz kullandım kaçan göçen yok ben bile hala yazıyorum sen bana bakma ben biraz geyik şeyler yazarım bazen  hatta burda bana geyikçi başı derler rahat ol abi 
|
|
|
|
|
|
"Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim..."
|
|
|
|
|
|