Merhaba Mazda ClubTR,Merhaba "japonsever" topluluk,Bu kaçıncı japon forumu ziyaretim, kayıt oluşum, artık sayısını bende unuttum. Her "yorgunluk" sonrası, "artık ara vereceğim" diyerek, hemen ertesi gün yeniden "japon dünyasına" katılışım...

Kim neder bilemiyorum ama öyle bir tutku ki, daha önce diğer forumlarda tanıştığım ve halen görüştüğüm hatta bazılarının düğünlerine, nişanlarına gittiğim arkadaşlarımla aramızda söylediğimiz bir söz vardır : Bir kez japon koltuğuna oturan bir daha kalkmaz

Böyle bir tutkudur, böyle bir bağlılıktır japon tutkusu...
Bu belki daha önce görmediğiniz hafif hüzzam makamı girişten sonra kendimi tanıtayım artık

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 4.sınıf öğrencisiyim. Hemen söylemek gerekirse, bu sene jubileyi yapamadık

(+1). Okuduğum alanın yanında, küçük yaşlarda ufak tefek çizimlerle başlayan ve bu sene 10. yaşına basan tasarım serüveni içerisinde, bazen profesyonel anlamda bazen ise özel çalışmalar çerçevesinde tasarım ve kurumsal kimlik çalışmaları yapıyorum. Ve tabi ki sıkı bir japon delisiyim diyebilirim

10 yaşında 91 model Mazda 626 koltuğuna oturarak başlayan bu sevgi, sonrasında, bir ara "fransız zülmü" yaşasa da (Renault Clio RTE - 2000) sonra tekrar Mazda'ya dönüş yaparak (Üretimde olduğu zamanlarda, Almanyada Altın Direksiyon ödülü kazanan) 92 model Mazda 626 ile devam etti. Nissan Almera (N16 HB - 2001 Luxury) ve arkasından gelen Nissan Note (1.6 Tekna - 2006) ile de bugünlere kadar geldi... Tek kelime ile mutluyum, huzurluyum. Allah, beni japonlardan ayırmasın

Dilerim ve aynı zamanda da inanıyorum, burada da bu sevgi en içten ve en samimi şekilde devam edecek,
Mazda ClubTR'de şu an sadece juju'yu tanıyorum (o da sınıf arkadaşım olmasından ve bir de son zamanlarda yoğun bir şekilde mezuniyet kataloğu hazırlamamızdan dolayı

) ama biliyorum ki buradaki diğer dostlar da aynı önem ve değerde olacaklar benim için.
Herkesi tekrar sevgiyle selamlıyor,Bol japonlu günler diliyorum
BeauReveİbrahim YAVUZ
ANKARA
Ek :İlk görüşte beni kendisine bağlayan ve hala benim için en özel Mazda olan "SubZero"
http://img507.imageshack.us/img507/20/subzerobeaurevenx5.jpg(kendi çekimimiz

)