Jump to content

Motor Arızası Hakkında


SalihÇakmakçı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bugün öğleden sonra motor fena şekilde titremeye başladı ve arıza lambası yandı. LPG'ye geçince her şey normalleşti. Tekrar benzine geçtim yine titreme ve lamba, LPG'ye geçince hiç bir şey yok.

Hemen Büyükçekmece'deki servise gittim. LPG'yi kullandım yolda. Bilgisayara bağladılar ve hiç sorun görünmedi. Benzinde titreme ve ışık yakma var ama arıza vermiyor. Aklıma gelen 2 ihtimal var şimdi.

1- Kötü yakıt. ( Dün 100 TL'lik benzin aldım ve dünden beri benziinde kullandım aracı. Yapsa hemen yapardı. )

2- Acaba enjektörlerde mi bir şey var?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Maslak EVO'daydım. Uzun testler sonucu sorun çözüldü arkadaşlar. LGP beyni araç benzinde çalışırken enjektörlerden birine ( 4. enjektör) benzin göndermiyormuş. Milano Sevvisini aradım ve durumu sordum. Tamir edilir ama garantisi olmaz dediler. Yenisinin de 600-700 liraya malolacağını söylediler. Ben de aynı servise gittim ve 2 saatlik temiz bir işçilikle LPG sistemini komple kaldırttım araçtan. Şimdi yağ gibi oldu, bagaj genişledi ama tabi artık tasarruf yok.

Aslında benim için çok bir şey farketmeyecek çünkü zaten şehir içi ve çoğu kısa mesafede hiç açmıyordum. Bu kış 2-3 ay hiç açmadığım oldu. Yılda toplamda yapacağım km 10.000'i geçmez. Fazla aramam herhal LPG'yi. Bakalım  süreç bundan sonra nasıl olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...