Jump to content

Vanalı Egzoz Hakkında


EGZOZMARKET
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vermiş olduğunuz örnek videolar ile konuyu açtığınız yerin ne bağlantısı olduğunu söyleyebilir misiniz ? MX-5 başlığında AUDI ve MITSUBISHI. Konu taşınmış ve başlığı değiştirilimiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 5 yıl sonra ...
45 dakika önce, cengiz isot :

Bu sistem den yaptıran var mı ?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet :)Aracı sattım ama arkadaş halen kullanıyor .düşünüyorsanız söyleyeyim arıza yapabiliyor. şöyle ki' sistemde vana dediğiniz şey borunun ağzına motorla beraber koyuluyor ve kapak kapanıp açılıyor. açılınca ses alıyorsunuz ancak zaman içerisinde borunun ağzını kapatan kapak tam oturmuyor ve vana kapalı olsa bile ses veya cızırtı yapabiliyor. ve sizde araçtan soğuyorsunuz.

araçtan ses alayım diyorsanız son susturucu arkasından bir boru ile diğer tarafa hat çektirin derim. hem tok hem rahatsız etmeyen sakin bir ses alırısınız. araç ta çift çıkış egzos oluyor. tabi aracınızda imkan var/mı çıkış için/birşey diyemem. muayene zamanı egzoscu boruyu alıp kapak kaynatıyor. sonra yine aynı şekil takıyorsunuz. e39u o şekilde kullanıyordum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 - 2010 var Oğuz . Yani benim istediğim şey sürekli deli dana gibi bağıran bi ses deilde , 4 bin devirden sonra çok bağıran ses yerine , güzel kulağa hoş gelen rahatsız etmeyecek bir ses sistemi olabilir mi onu araştırıyorum .


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin araçlar hakkın da bilgi sahibi değilim açıkcası. kimi araç sıkıştırılmayı seviyor ve egzos sistemiyle oynandığında eski performansı vermiyor. ama fazla problem yaşamadan alınabilecek güzel/ses ya filtre/sesi ya da orta susturucu iptaliyle sağlanabilir. Yakıt değişikliği muhtemel :)gerçekten bazı araçlarda filtre egzozdan daha iyi/tepki veriyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...