Jump to content

Böyle bir arabayı nasıl alabilirim ?


integrity48
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar Aranıza bugün katıldım google,da RX-7 ararken buldum bu siteyi türkiyede satılık 1 tane bile bulamadım internet üzerinden. :( Sormak istediğim o kadar çok soru varki umarım yardımcı olursunuz.

Öncelikle almak istediğim araba şu aşağıdaki gibi full modlu olması lazım arkadaşlar böyle bi arabanın tahminide olsa fiyatı nedir ? Türkiyeye sokabilirmiyiz 3 yaşından büyük arabaları getiremiyoruz diğe okumustum fakat bi polis memuruna sordum vergisini ödedikten sonra getirebilirsin dedi. http://www.importtuner.com/features/0709_impp_1993_mazda_rx7/photo_03.html

Bir arkadaşım motoru sıfır bile olsa maksimum 150,000 km,de yeni motor ister motor,un tamiride olmuyor dedi,ayrıca Mazda,nın Wankel motor üretmiyeceğini açıkladıktan sonra motor bulmanda çok zor olur dedi.

Şu linki hergün takip ediyorum hergün yeni arabalar satışa çıkıyor http://www.pistonheads.com/sales/list.asp?s=59  Bu siteden beğendiğim arabayı nasıl alıp türkiyeye getirebilirim ?

şu araba yeni eklenmiş nasıl sizce görünümü fiyatı felan ?

http://www.pistonheads.com/sales/2619827.htm

Umarım beni aydınlatırsınız arkadaşlar bendeki bu RX-7 aşkı çok farklı :)...

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Bu araçtan Almanya'da bulabilirsin, kısa süreli bir vize çıkarır daha sonra araca biner ve sınıra kadar gelirsiniz, geldikten sonra aracın model yılı ve motoru üzerinden vergi hesaplaması yapılıyor ancak her an her süprizle karşılaşılabilir çünkü bu gümrük işlemlerinin sağı solu belli olmuyor. Temiz bir rx-7 istiyorsanız ve de modlu diyorsanız sadece araç için 15bin€ yu gözden çıkartın + birde yakıt ve gümrük masrafları ile sanırım 30bin € yu geçer masrafınız. Eğer bu fiyatla kurtulur plakanızı alırsanız zil takıp göbek atmaya başlayabilirsiniz çünkü bu işlemleri tamamlamak nerdeyse 1 ayınızı bulabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginiz için çok teşekkür ederim benim kafamdan da 70,000 bin tl gibi bi rakam geçiyordu peki hepsini hallettik diğelim aracı aldık getirdik, motor sıkıntısı hakkında ne dersiniz? Dün gece forumda motor ömrünün 80.000 km,e bile gelmeden sıkıntılar vermeye başladıgını okudum

http://www.mazdaclubtr.com/21672/rotary-motor-rektifiyesi-rx-78/

Birde şu videoyu izlermisiniz rica etsem videonun başında tanıtım kısmında arabanın özelliklerini yazıyor Motorunu gösterirken CORVETTE yazıyor Farklı bi motormu takmışlar  ?

Mazda (RX-7 1993) VS Kawasaki (ZX-10 2005)

33th01c.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

yazacak çok şey var RX-8 hakkında ama kısa motor ömrü kesinlikle bunlardan biri değil...doğru kullanım ve bakımla bu motor rahatlıkla 250 ila 300 bin km yapabiliyor.

ortalama ömrü 80 bin olan bir motoru ödül manyağı yapmaz Amerikalılar ve Japonlar merak etmeyin  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ibrahim

Motor bakımlı kullanıldıktan sonra dediği gibi sıkıntı çıkarmaz. Gösterdiğiniz videodaki corvette ls kodlu motordur ve hacim olarakta performans olarakta oldukça başarılı.

70bin TL'm olsa uğraşır mıyım ? 2 kere düşünür sonra işin başına geçerim az değil aylarınızı harcıcaksınız ve alıcagınız araç sağdan direksiyonlu olucak. Ha dersenki ben soldan direksiyonlu istiyorum o zaman kafadan 30bin € ayırıp avrupada karış karış gezip bulmak gerek internet başında bütün avrupa ülkelerinin araç ilanlarını taramanız gerek. Mesela kafadan bulgaristanı eleyin ben baktım yok :D

Edit: Bulgaristanda soldan direksiyonlu var 13bin € civarında fiyatı var modifiyeli falan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiyede bulabilmek imkansız sayılır. Bırakın modifiyeyi motoru üzerinde olmasa dahi alırım. Bu kasa rx 7 efsane araçtır. Hiçbir araca değişmem. Bu kasa olsun üzerinde bis motoru olsun...

Çok uzaklarda aramaya gerek yok. Kıbrısta bu araçlardan yeterince var. ama soldan direksiyonlu hiç görmedim. fiyatı 30 bin tl civarında. Ve modifiyeli. Zaten Kıbrıs Amerikanın eyaleti gibi. Herkez araç modifiye edip, vücud çalışıyor. Refah düzeyi bizden 10 kat daha fazla sanırım. Sonuç olarak asgari ücretin 1300 küsür lira olduğu bir yer.. Konuyu dağıttım biraz toparlıyorum. Kıbrıstan gümrükle getirilebilir. Rum kesiminde de rx 7 nin olduğunu söylüyorlar. Kıbrıs araç piyasası japon otolar üzerine kurulu. Bizde olmayan japonların alayı orada... 5 yıl kıbrısta çalışan Türk vatandaşları araçlarını getirebiliyor. Orada görev yapan askerler-memurlar araçlarını getirebiliyor. Ve gümrük ödemiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...