Jump to content

Mazda 6 Kaplama (Renk Değiştirme)


kuzeymazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba siyah renk mazda 6 bulamazsam kaplama yaptırmayı düşünüyorum.Daha önce kaplama yaptıran var mı + ları - leri ne olur acaba ?

Sonuçta boyadan ucuz ve 1 günde renk değiştiriyorlar tabi ruhsatta sorun olur mu bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde sitede konusu geçti. Satarken o şekilde satmaya çalışırsan insanın aklında "Acaba altında bir kusur mu gizli" sorusu beliriyor. Onu da hesaba katmakta fayda var ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal boyasının üzerine kaplatma yapıldığında hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar. İşlem görmüş ve boyanmış yer üzerine yapıldığında eğer söktürmek gerekirse, sökülürken boyanında kalkabileceğini hatta sürülen macunun kalkabileceğini belirtiyorlar.

Fiyat almak için gittiğim bir yerde aracın üzerinden sökerlerken gördüm bora üzerinde yapışkanları kalmıştı. Bunları da ayrıca temizlemek gerekecek. Tabi kullanılan malzemeyi bilmiyorum belki ucuz ürün kullanılmış ve bu şekilde sonuç vermiştir. Ben satıcılardan aldığım bilgileri söyledim.

Burak'ın dediğine katılıyorum satışta böyle bir fikir doğabilir ama şöyle bir avantajı da satarken kaplamayı söktüğünüzde boyanız ilk kaplattığınız gibi duruyor olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani dezavantajları baya fazlaymış o zaman zaten 2. elde neredeyse orjinal boyalı araç bulamayacağımıza göre illaki folyoyu kaldırınca boya kalkacak e bi de orayı boyat astarı yüzünden bahalıya gelecek ...

en iyisi üstüne biraz daha ekleyip aracı komple boyatmak galiba en azından kafam rahat olur  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi tam aradigin arac benimki ama vermem hihi :-):-)

Evet aynen öyle  :)  belki model yenilemek isteyen çıkar belli olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...