Jump to content

Mazda 323 Familia GT


sem55

Tavsiye Edilen Mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

Herkese tskler...Elinde veya tanıdıgında mazda 323 hb 90-94 temiz 7000-8000tl arası arac arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Benim biladerde var epey temiz ama üste rakam epey fark var onu vermez :)

Farkı bırak, elindeki arabayı vermez :D

Dün gece Engin'in dibi düştü. 3 kişi yükle Erenler Cedit bayırını 3. vites çıktığımı görünce uzun süre kendine gelemedi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Aşağıdaki fotolarda benim arabanın yanındaki bordo hb satılık. Ancak sizin limitin çok az üzerinde bir fiyatı var. 8500 liraya bırakıyor arabayı.

1994 model lpg'li 220 bin civarında. Arabanın özellikle içi çok ama çooook iyi durumda. Sıfır ayarında desem yeridir. Kaportası da oldukça iyi ama boyasında ufak tefek çizikler var. Neticede orijinal boya. Kazası belası yok.

Arabadaki negatiflikler;

1- Ön tamponun bir köşesi çatladığında pütürlü bir şeyle yapıştırıp üstüne boya atılmış. O kısım pütür pütür. Zımparalanıp düzgünce boyansa iyi olur. Boyanmasa da dikkat edilmediği sürece pek anlaşılmıyor.

2- Sinyal kolundan cama su fışkırtma fonksiyonu çalışmıyor. O yüzden direksiyonun alt tarafına bir anahtar bağlamışlar.

3- Sübap kapak contasını yan sanayi conta ile değiştirmiş. Bu yüzden de yağ sızdırıyor. (daha dün akşam getirip bana sordu bu yağ neden sızıyor diye).

Arabayı o arkadaşa ben aldırdım. Alması için de çok ısrar ettim. Çünkü bu zamana kadar gördüğüm en diri, en iyi durumdaki 323 lerden biri. Araba Ankara arabasıydı ve tesadüfen çıktı karşımıza. Yukarıda negatiflik diye yazdıklarım haricinde arabada kusur yok ve o yazdıklarım da sorun edilecek şeyler değil. Dediğim gibi, eğer limitinizi 500 daha yükseltirseniz bu arabayı aldırırım size. Arkadaşın satma amacını da yazayım da tam olsun bari. :D Familia almaya niyeti var. Bu arabayı da aldığı paraya verecek. Son bir pazarlık diyip 8 bin diye diretirseniz vermez, haberiniz olsun ;)

[smg id=6694]

[smg id=6693]

[smg id=6695]

[smg id=6697]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yardımcı oldugunuz icin tskler.Arac samsunda olsa 8500tl verirlerdi.Fakat malum yol var.Bizimkilere ne kadar temiz oldugunu söylesemde 8000tl den yukarı verceklerini sanmam.Yaklasık 2 haftadır arac bakıyorlar.Begendikleri bi arac bulamadılar.Sizin aklınızda olsun yine öyle araba falan düserse haber ederseniz sevnirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...