Jump to content

Xcarlink Alternatifi


Serdar Elvan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mantık olarak aynı görünüyor. İkisi de müzik sisteminin arkasındaki girişi kullanıyor.  Tek fark XCarLink'i kullanan birçok kişi oldu ve nasıl çalıştığı biliniyor. Bunun ise bir markası bile yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra ...

Ben bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum. Direksiyondan da kontrol edilebiliyor. Hepsiburadadan almadım. Tanıdık sony bayii arkadaşım getirtip taktı. Çok memnunum ve hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Kısacası tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba..öncelikle aksoytuning'den linkteki ürünü aldım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-mazda-tribute-orijinal-muzik-calari-usbsd-ceviri-48466421/detay/

cuma akşamı 17.00 civarı aldığım ürün cumartesi saat 15.00 gibi ulaştı.

bugün montajını yaptım.xcarlink ipod montajı rehberinde belirtilen şekilde sol alttan çıkardım kabloyu.tek eksiği çift taraflı bantla sabitlemek kaldı.(nasılsa rehber var diye foto vs çekmedim) son halini çekip tek olarak koyarım.

4 gb lik sandisk flash belleği  fat dosya sistemi ile formatladım.(kullanım kılavuzunda fat 16 yada fat32 olması gerektiğini söylüyor)

CD1,CD2,CD3 ve CD4 adlı klasörleri oluşturdum.ilk 2 dosyaya numaralı halde 3. ve 4.dosyaya ise sadece isimle attım mp3leri..

sonuç beklediğim gibi güzel.

eksi yanları:

1:hafif bir fısıltı tarzında ses geliyor arkadan.ses seviyesini 20lerde tutarsanız duyulmuyor.seyehat halindeyken denemedim daha.motor sesi alıyor mu bilmiyorum.akşama onu da belirtirim.

2:direksiyondan şarkıları ileri sarmak gibi bir alternatif yok.sadece şarkı atlatıyorsunuz.

3:iphone 4 16 gb'yi aux kablosuyla bağladım.ses oldukça net ama direksiyondan kontrol yok.sadece ses açıp kapayabiliyorsunuz ki kullanım kılavuzunda bunu belirtmişler.şarkı atlamaya bastığınızda ekranda şarkı atlıyor ama aynı şarkı kaldığı yerden devam ediyor.

sahibinde 99 ve 110a satan iki yer daha var ama ikisinde de mazda 3 için yok.o yüzden liste fiyatı 120 olan aksoytuningden kargo ücretsiz halde peugeot 207 aracım için aynı üründen ve bir takım paspas ile beraber 250 liraya aldım yani mazda için 110 liraya geldi.

cd tak çıkar okudu okumadı sorunundan kurtuldum.biraz eli yatkın herkesin rahatlıkla montajını yapabileceği bir ürün.tavsiye ederim..

kolay gelsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teypten ileri tuşuna uzun süre bastığınızda şarkıyı ileri alması lazım. Benimkinde öyle yapıyor. Hayırlı uğurlu olsun. CD ile uğraşmak derdi beni de yoruyordu önceden. Orijinal almaya da güç yetmiyo her zaman. Zaten genelliikle karışık dinlediğimiz için en uygunu bu ürünler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...