Jump to content

Mazda 3 orjinal çocuk koltuğu


camlica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaslar,

Mazda 3 icin orjinal römer duo plus marka bir cocuk koltugu 9-18 kg almak istiyorum. Mazda web sitesinde aksesuarlar bolumunde var.

Bu koltugu daha once alan, kullanan var midir? koltugu sipariş verirsek gumruge takildigi ve 30 gibi bir surede teslim edildigi soylendi servis tarafindan, bu konuda tecrubesi olan var midir?

simdiden ilginize ve paylasacaginiz bilgilere cok tesekurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün aksesuarlar kampanyaya dahil edilmemiş. Bir kısmı kampanya indiriminde. Çocuk koltuğu da indirimde yok sanırsam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar,

Ankara servisle ile gorustum, onlar bu urunun de aksesuar olmasi sebebiyle %20 indirime sahip oldugunu soylediler. Web sitesinde verilen 845 tl fiyat halen gecerli. %20 indirimle bu urunu 677tlye satiyorlar, fakat once parayi aliyorlar siparis geciyorlar ve Turkiye icinde urun varsa 1 haftada, yurtdisi siparisi gerekliyse, gumrukte bekletilme riskiyle birlikte 30-40 gun arasinda teslim ediyorlar.

ayni urun diger bebek magazalarinda 1150 tl gibi takribi bir fiyat ile satiliyor. fiyat avantaji beni urun siparisi konusunda ceseretlendiriyor.

bilginize..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok doğru, farkli fiyat araliklarinda urunler var, fakat, imkanlarımız dahilinde en iyi ürünü almak isteriz.

Küçücük bir çocugun hayatını, uzun süre kullanacağı bir üründe 200 tl fark için riske atmamak gerektiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üzerinde Mazda Yazıyor diye O kadar para vermenin ve bir o kadarda beklemenin bir anlamı yok. Çocuk oto koltuğu elbetteki çok önemli ama o kadar çok alternatif markalar varki. Maxi Cosi, Recora, Chicco,Jane ve benzeri gibi. Bende isofixli oto koltuğu almaya karar verdiğimde araştırırken kafama Jane markası Çok yattı. Benim aldığım dönemde henüz jane markası Türkiye piyasasına yeni giriyordu menşei USA. Rakiplerine göre özellikleri,aldığı ödüller,fiyatı ve isofixli oluşu bana çok cazip gelmişti. Halende kullanıyorum çok kullanışlı tavsiyede ederim

almış olduğum koltuğun örneği bu linkten bakabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/jane-montecarlo-plus-isofix-15-36-kg/productDetails.aspx?productId=oyunvatmonte&categoryId=23021016

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Isofixli olmayanlarda bazi ek guvenlik ozellikleri var evet ama isofixli olanlarda bence cok ciddi fark oldugunu sanmam. Esas cocugu tehlikeye atacak olan koltuga oturtmamak olurdu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oto Koltuğu Hakkında Konuş Konuş Bitmez O kadar çok marka,Çeşit vs. Varki verilen paylaşılan detaylar bitmez. Şu varki oto koltuğu alırken dikkat edilecek en önemli maddelerin başında Marka geliyor bilindik ve güvenilir bir marka tercihi önemlidir. Oto koltuğunun Plastik İskelet yapısını çelik ve aliminyum profillerin desteklemiş olması önemlidir. Darbe emici bildiğimiz köpük (Strafor) malzeminin oto koltuğunun muhakak yanlarında,sırt kısımında ve oturak bölümünde kullanılmış olduğuna dikkat edilmelidir. İsofix güvenliği kadar pratikliğide çok cazip koltuğu 3-5 saniyede araca sabitliyorsunuz. Özellikle çift araçlı ailelerde koltuk değişimi yapılması gerektiği durumlarda inanılmaz pratik oluyor. İsofix sayesine koltuk en ufak yerinden kıpırdamıyor oynamıyor emniyet kemeriylede çocuğu sabitlemiş oluyosunuz. İsofixli koltuklarda diğerlerine göre marka ve modele göre 200-400 TL arası neredeyse fiyat farkı oynuyor. Çok basit bir mekanizma için çok ciddi fiyat farkı malesefki var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de var...

getirtmiştim. bi arkadaşım gördü, piyasada 1200tl civarı satıldığını söyledi ve bendekini hava da kaptı. bunun üzerine biz tekrar sipariş geçtik. isterseniz size gönderebilirim gelince. ürün 1.sınıf kalitede ve kullanan arkadaşım gerçekten uygun aldığını ve çok iyi bir ürün olduğunu ifade ediyor.

ilandaki fiyata bakmayın. şuanda indirim var ve fiyat 600kusura geliyor...

bilginiz olsun...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bebek-tasima-britax-romer-duo-plus-isofix-oto-koltugu-9-18kg-sifir-urun-64118610/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...