Jump to content

Mazda Rusya’da Üretim Tesisi Kuruyor...


okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Konuyu Mazda Dünyası>>>Mazda'dan Haberler başlığı altına açmak istesemde yetki probleminden olduğunu düşündüğüm bir sebeple buraya açmak durumunda kaldım. Buyrun...

Mazda Rusya’da Ortak Girişimli Üretim Tesisi Kurmak İçin Sollers ile Mutabakat Anlaşması İmzaladı

İstanbul, 29 Kasım 2011. Mazda Motor Corporation, Rusya'da ortak girişimli bir üretim tesisi kurmak amacıyla OJSC Sollers ile Mutabakat Anlaşması imzaladı. Teklif edilen üretim tesisi Rusya'nın Uzak Doğu Federal Bölgesindeki Vladivostok’da kurulacak ve birçok Mazda modelini Rusya pazarına sunacaktır. Sollers, araçların üretimi, dağıtımı ve servisi ile ilgilenen Rusya’nın önde gelen otomotiv şirketlerinden bir tanesidir. 

Rusya, Mazda’nın Avrupa’daki ikinci en büyük pazarıdır ve buradaki satışlar hızlı bir şekilde artmaktadır. Mazda Ocak-Eylül 2011 periyodunda yaklaşık 28,000 adet araç sattı ve yıllık satış artışı yaklaşık yüzde 77’dir. Bu durum, Mazda’nın yükselen piyasalarda işini büyütmeyi içeren orta vade planı hedefleri ile aynı doğrultudadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi satmışlar. rusyanın kortikli yollarında da sağlamlığı ortaya çıkmış demek guzuların :D ama şahsen rusya üretimi mazda istemem. bize oralardan gelmez umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...