Jump to content

Lastik Yarıldıktan Sonra Meydana Çıkan Ses (89-94)


Guest onur_66
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkeze selamlar bende şuan 94 model 323 hb var arabamı çok seviyorum ama onun dilinden anlamıyorum. yaklaşık 1-2 ay önce memlekete izne gittim ve izin dönüşü kayseriden 50 km ilerde sol ön tekerim yarıldı. yeni bir teker taktırdım ancak yola devam etmemden 3-4 saat sora arabadan tak tak diye sesler duymaya başladım 2-3 gün sonra bu ses iyice yükselmeye başladı. 40-50 km hız yaptıktan sonra bu ses çok fena çıkıyor bir türlü anlam veremedim. sanki teker döndükce bir şeyler çarpıyormuş gibi oluyo sizce bunun nedeni ne olabilir. şimdiden ilgilenenlere çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle geçmiş olsun hocam.teker yarıldığında hızınız kaçtı ?daha dğorusu durana kadar bayağı bir cantta gittiniz mi?Bu durum amortisörlere,aks kafasına,viraj lastiklerine yani hareketle ilgili mekanizmalardan birine zarar vermiştir mutlaka...Bence aracınızı fazla hız yapmadan hemen bir ustaya gösterin.İleride daha büyük sorunlar yaşamamanız için...selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fazla hızlı değildim yaklaşık 100 km/h ile giidyordum. zaten teker yarılınca direksiyon kendi kendine dönmeye başladı. böyle olunca 20-25 metre kadar ilerde durdum. ancak daha sonra istetmeyi takdim ancak böyle bir ses yokdu teker değiştikten sonra gelmeye başladı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...