Jump to content

Müzik Sistemi ve Hız Kontrol


medet_astana
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba;

Yaklasik 15 gun once 2001 model 626 satin aldim, aracin muzik sisteminde cd ve kaset calma ozelligi var ama cd calar ve kaset calar yok uzerinde. Sanirim sonradan alip arac sahibinin takmasi dusunulmus. Fakat hangi cd calar uyar? nasil baglanir bunu ancak yetkili servisleri bilir ve Kazakistan Astanada mazda servisi yok. Uygun olani turkiyeden getirtip kendim takabilir miyim? bu birinci sorum.

ikinci sorum; hiz kontrolu nasil kullanirim? Aracin goguste direksiyonun saginda info ve set tuslari var ayrica direksiyonda hiz kontrol on/off , hizi artirma dusurme gibi islevleri saglayan bir direksiyon kumandasi mevcut. Ben direksiyondaki kuamdadan da gogusteki Set butonundan da denedim ama hiz kontrol aktif olmadi ve gostergede herhangi bir hiz kontrol aktif lambasi yanmadi. Acaba ben mi aktif edemedim yoksa calismiyor mu? Belirtmekte fayda var ben hizim 60 civarinda iken denedim belkide diyorum daha yuksek hizda mi devreye giriyor ama o da mantikli gelmiyor istedigim hiza sabitleyebilmem gerekir. Arac manuel vites. Daha once BMW kullanmistim hiz kontrol butonuna basinca direk aktif oluyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylasim icin tesekkur ederim, manueli indirdim inceledim ama aradigimi bulamadim. Benim arac Almanya'dan gelmis Kazakistan'a onun icin icindeki kitapcik Almanca ve hic bisey anlamiyorum. 2001 model 626 icin Turkce veya Ingilizce kitapcigi elektronik ortamda paylasabilecek olanlar varsa memnun olurum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konsoldaki info ve set tuşları yol bilgisayarının, hız sabitleyiciyle ilgisi yok...

direksiyondaki on tuşundan hız sabitleyici açın. 40kmph ve üzerinde giderken +, - veya direksiyondaki set tuşuna basarsanız o hızı sabitler...

sonra + arttırır, - azaltır malum... :)

ses sistemi konusunda araca istediğinizi taktırabilirsiniz, orjinali pahalıya gelir kannatindeyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...