Jump to content

1994 Model Mazda 626 Almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim.


Paradox

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba;

1994 Model Mazda 626 Almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim? Aracın nerelerine baktırmalıyım?Neden? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın baktırman gereken en önemli mevzusu kazasının belasının olmamasıdır. tabii böle ufak tefek değişmeler ufak tefek boyalar o kadarda önemli değildir yani böle aracın genel dinamiğine zarar vermiş direklerinde bir oynamaya vede değişikliğe , darbeli hale gelmesine sebep olan  bir kazası yoksa gelelim sonrakine aracın nasıl kullanıldığı nerelerde kullanıldığı vede kaç km yaptığı önemlidir. ha araç usta ellerde hassas ve özenli kullanılmışsa km si fazla olması da o kadar sorun degildir sonuçta alacağınız araç mazdadır. ha bunu nasıl anlarsınız böle araca bindiğinizde özenle kullanılmış bir araç zaten sıfır gibi iç kısmındaki ve düğmelerdeki yazılar kabartmalar aynen belirgindir vede silinmemiştir aracın kapılarının açılıp örtülmesinden bile bir aracın ne olduğu anlaşılabilir kapı lastiklerine iç döşemelerine dikkat ediniz motor konusuna gelince motoru hiç yapılmamış tavsiye ederim genellikle düşük km  li araçaların motorları orjinaldir. bir ustaya gösterebilisiniz. hatta böle içine sinen bir araç bulursan servise gitme imkanın varsa bir erzuruma götür baktır. malum mazdanın orjinal parçaları piyasa malına göre pahalıdır ama kalitelidir. çıkma orjinal her zaman bolca bulunur. ama sonuçta sizin içinize sinmesi gerek binin kullanın zaten bakımlı bir araç ise  belli olur. eğer serviste bakım yaptırmışsa faturalarına bakın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşük km li olacak ve büyük kazası olmayacak. Almadan önce kesinlikle paraya kıyıp servisinden expertiz yaptırın ki içiniz rahat etsin. sonraki bir problemde suratlarına vurmaya hakkınız olur.

Zor işler kola gelsin.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...