Jump to content

Mazda 626 İçin Navigasyonlu Müzik Sistemi Önerisi


arsuz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

slm arkadaşlar. mazda 626 98 model aracıma navigasyon takmak istiyorum. teybin olduğu kısıma kaç inç navigasyon gerekli ve maliyeti ne kadardır sizce.yorumlarınızı bekiliyorumm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 yıl sonra ...

arkadaşlar aranızda 2000 model 626 ya navigasyonlu teyp takan oldumu.ben böyle bişey almayı düşünüyorum ve bu konuda hiç bilgim yok.birde geri görüş kamerası uyumlu olması lazım.aracımda bulunan teyp vede saatin bulundugu bölümü söküp navigasyonlu teybi buraya yerleştirmek istiyorum.ama uyduruk durmaması gerekiyor.öyle bir teyp olmalıki yerine tık diye oturmalı.böyl bişey yaptıran varsa bana bilgi verirse çok sevinirim.

http://www.n11.com/nx-201y-2-din-decksiz-arac-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-P24601548

linkteki teyp çok hoşuma gitti bu olabilirmi acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saatten kastın yol bilgisayarıysa eğer sökmeye değmez derim. Yol bilgisayarı ve klima kontrol paneli arkada demir bir parçaya giriyor. Teyp takmak istersen onu kesmen gerekebilir. Ayrıca direk 7" navigasyon alıp cama yapıştırsan daha iyi sanki. Teyp olarakta alpine öneririm eğer teybinde sıkıntı varsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Aracınıza yapacağınız en güzel ilave güzel kaliteli bir CD/USB çalar taktırmak .(Pioneer, Sony, Alpine, Kenwood gibi ) . Aslında kaliteli bir CD\USB çalar yeterli .

Maliyet olarak ekonomik olması için kaliteli bir CD/USB çalar ile 250- 500 TL arası bir fiyata ses sisteminize hayat verebilirsiniz, ilave hopalörler de takacaksanız eğer 2'li takım halimde 6*9 abatında pioneer' ları 200 TL civarına alabilirsiniz.

Eğer ki illede navigasyon ve geri görüş kamerası istiyorsanız sadece radyoyu söküp , normal radyo ebatında olupta kayarak içinden ekran çıkan double/din taktırmanızı öneririm. ( hırsızlık olaylarına karşıda daha emniyetlidir) Marka ve modeline göre 1500 - 2000 TL arası bir fiyat olabilir.

Montajı yaptırmak içinde yetkili servise veya Mazda'dan anlayan gerçekten usta birisine yaptırın. Çünkü aracınızda ki radyo ; saat ve yol bilgisayarı bölümünden elektirik alıyor, en ufacık yanlış kablo teması saati ve yol bilgisayarının yada dijital klima ünitesinin yanmasına neden olur , eğer ki analog klima ünitesi ise göğüs içindeki teller ve mekanizmalar kırılabilir ve geri dönüşü olmayan 1000-1500 TL gibi zararlar meydana gelebilir. Montaj kısmı çok önemli.

(Abi biz porşelere takıyoz , bmw'lere , mercedes'lere takıyoz bu arabaya mı takamıcaz , bak buda yaptığımız işlerin resimleri diyenlere inanmayın !!!  )

Geri görüş kamerası, ilave hoparlör , park sesörü vs. ne kadar kablo varsa sürücü tarafındaki marşpiyelin içinden geçirtin, elektirik alması daha kolay olur.

Eğer ki saat ve yol bilgisayarının olduğu kısmı ve radyoyu birlikte çıkartıp sabit ekranlı bir Double/Dın takacaksanız, Pioneer ve Kenwood gibi bir marka tercih edin çözünürlük, ses çıkışı, radyonun çekiş gücü, kalite hissi gibi pek çok konuda daha çok memnun kalırsınız . Ekran yarım santim bir santim gibi çok az dışarıda durabilir.

Maliteti 2000 TL yi bulabilir , seçeceğiniz Double markasına modeline bağlı olarak, 1500 - 2500 arasında bir rakamda olabilir .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...