Jump to content

Kaza Yaptım


arsuz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrb arkadaşlar. maalesef kaza yaptım ve trafik kurallarına göre yüzde yüz hatalıyım.30 metre genişliğindeki ara yolda sol şeritten girdim. tam eve dönerken karşıdaki araba üzerime kırdı ve olan oldu. trafikte beni hatalı buldu tabiki. panik yaptım yanlışlıkla üzerine kırdım diyor,yolda ikimizden başka araba yok,direksiyonu hiçbir yere çevirmese kaza falan olmayacak ama oldu artık.kaskom olmadığı için arabamı kendim yaptırmak zorundayım. airbagler patladı,tampon, radyatörler gitmiş. çıkma bulabileceğim yer biliyorsanınz msjlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun . Şanslısın ki çıkmacıların çoğu memleketinde.Sizin sanayiden parça almıştık .  bir de forumda remzi adında kilis'te oturan bir abi vardı. ticaretimiz oldu, güvenilir biridir. ona da danışın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...

sahibinden.com'da hasarlı araçlar bölümünden araç ve model bilgisini girerek arattığınıda çoğu hurda aracın parça olarak satıldığını görürsün, işine yarayacak şeylerin olduğuna eminim...

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gaziantepte sarı duran diye bir adam var ama Allah korusun sıfırından fazla para ister. Ama bulamayacağın parça yok gibi bir şey. Sanayiye girdiğin zaman camiyi geçince sağda kalıyor. Herkes tanır. Eğer tuzlu gelirse anlayan biriyle atla Kilis'e git daha uyguna istediğin parçayı bulursun. Fakat işte orada da eğer mekanik ya da elektronik bir parça ise garantisi olmaz.

Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...