Jump to content

Yardımcı olurmusunuz ?


mazda.can

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımı model yükseltmek için satmayı düşünüyorum ,ilan versem fiyat olarak ne yazayım ? yurdum insanı arabadan önce kilometreye baktığı için ,11.500 düşünüyorum ,312.oookm'de sorunsuz ancak ,bu bir takıntı belkide saplantı olmuş . (extra ; orjinal jantları + 4yeni atracta ile )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçta klima yok , 2008 montajlı ,sıralı lpg (simit tank) sistemi var ,muayenesi 2013 ocak ,4 lastik yeni (petlas) ,4de atracta (kendi jantları ile) yeni , otoparktan geri geri çıkarken sol çamurluğu sürtmüş kaskodan değişmişler ,yetkili servis expertiz raporu var ,kitapçığı ,ilk faturası ,garanti belgesi ,gümrük giriş evrağı vs. var ,triger-diğer kayışlar ,baskı-balata ,fren balataları ,yeni. Uzun yol gittiğim için bakımlarını aksatmıyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11500 sanki biraz fazla gibi abs, klima , hava yastığı yok çünkü... tabiki benim fikrim bu .... hemen satayım dersen biraz düşmelisin gibi geliyor bana, kusura bakma ama düşüncelerim bunlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ederim ,

biraz araştırma yaptım emsal (aynı temizlikte)98 familia'lar 10-11 civarı ,alınca ne kadar masrafı vardır şans ! , 9.ooo tl verip alsak, 8 adet lastik ortalama 1.000 tl ,4 adet 14'' alaşım jant 400 tl ,triger 55 tl ,baskı balata 120 tl ,100 tl'de işçilik versek ,ön-arka balatalar 25+60 ,25tl işçilik ,arka ana kolların burçları malzeme+işçilik 70 tl, (V kayışları ,Z rotları ,viraj lastiklerini,lpg filtrelerini hesaba katmıyorum)  11.000'e yaklaşıyor ,sanırım ilanda bunları belirtmeliyim ki ,alıcı değerlendirmeyi ona göre yapsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba 11.500 lirayı hak eder ama malesef bizim insanımızın mazdaya bakışı nedeniyle hemen satamayabilirsiniz... km si ve klima olmayışı da dez avantaj tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımı satışa çıkarmıştım. klimalı ve lpgli. Aracımın sağ çamurluk ve sağ kapı sacı değiştiri için 11.500 yazmıştım. Ertesi gün 26 kadar arkadaş aradı. İlk gelenle notere gittik. Meğer aracın muayenesi geçmiş. Ben de satışı erteledim.

Sizin fiyatınız piyasa göz önüne alındığında uygun gibi görünsede biraz yüksek.Hemen satabilmek için biraz daha fiyatı düşürmeniz gerek.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...