Jump to content

Perte çıktı - Satılık 32.000 km de 2011 Model Mazda3 Impressive


Burak

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar,

Eski üyelerimizden Yunus aracını satıyor. İlgilenen olursa aşağıdaki linkten araç bilgilerine ve kendisine ulaşabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-turkiye-deki-en-donanimli-mazda-3-impressive-sedan-84506847/detay/

Araç ile ilgili açıklama ;


Aracım 2010 Ağustos tarihinde trafiğe çıkışlı olup 2011 modeldir. Modelinin en dolu donanımı olan Impressive donanımına ve Sedefli Beyaz mika boyaya sahiptir. Hem otomatik hem manuel kullanıma uygun tiptronik şanzımanı vardır.

Aracın şehirdışı yakıt tüketimi ortalama 6,2 - 6,5 Lt/100 Km'dir. Şehir içinde ise ortalama 7,5 - 9,5 Lt/100 Km'dir.

Araç 32000 Km'dir. Şimdiye kadar yapılan 3 periyodik bakımı, belirtilen zamanlarda yetklili servis EVO'da yapılmıştır (Son bakım daha 2 ay önce yapılmıştır.). Tüm bakım ve aksesuar kayıtları serviste mevcuttur. Garantisi 2013 Ağustos ayına kadar devam etmektedir. Herhangi bir vergi borcu yoktur.

Araca sonradan eklenen tüm orjinal aksesuarlar yetkili servis EVO'da, orjinal parçalarla yapılmıştır. Daha 3500 Km önce yeni jant takımı alınmıştır. Araca şimdiye kadar 3 kere detaylı iç dış koruma ve bakım yapılmıştır. Son yapılan boya koruma henüz 1 hafta önce yapılmıştır.

Araca yapılan tüm masraflar, uzun yıllar kullanmayı düşündüğüm için yapılmıştır.Lakin, acil nakit ihtiyacından dolayı satmak durumundayım.

Araca sonradan eklenen aksesuarlar:

Orjinal Mazda 17 İnç 10 kollu Titanyum Grisi Jantlar ve 215/45/R17 Michelin Pilot Alpin Lastikler (Jantlar ve Lastikler daha 3500 Km'lik.)

Orjinal Marşpiyel Spoileri

Orjinal Bagaj Üstü Spoiler

Orjinal Mat Krom Kaplama Kapı İçi Kolları

Orjinal Mazda Logolu Alüminyum Pedal Seti

Orjinal Mazda Logolu Metal Sibop Kapakları

Orjinal Mazda Süspansiyon Alçatma Kiti (Eibach Marka)

Çift egzoz Çıkışı (Her ikisi de çalışıyor. egzoz konusunda bir numara olan İskerder Usta'da yapılmıştır)

Led 3. Stop Lambası (Orjinali tek ampüllüdür.)

Multimedya Sistemi (Dokunmatik 8 inç Ekranlı, Navigasyon, Bluetooth, TV, Radio, MP3, MP4, DVD-VCD Player, Renkli Geri Görüş Kamerası, SD Kart ve USB Girişi, AUX, iPod ve iPhone girişleri, Uzaktan Kumandalı..)

Yarı Deri Koltuk Kaplama

LLumar Marka No.1 Çizilmez Cam Filmi

Araçta sağ arka çamurlukta, sürtmeden kaynaklı lokal boya mevcuttur. Yapılan işlemin tüm detaylı resimleri mevcuttur. Onun haricinde hiçbir kusuru, boyası, değişeni, kazası yoktur. Araçla birlikte, yurtdışından özel getirtilen Mika Sedefli Beyaz boya rötüş seti (3 şişeden oluşuyor: Astar, Boya, Sedef) hediye edilecektir.

Türkiye'de bu kadar donanımlı ve bu kadar temiz kullanılmış bir Mazda 3 daha bulamazsınız. Küçük bir pazarlık payı mevcuttur. Acil nakit ihtiyacından dolayı, herhangi birşeyle takas edilmeyecektir. Lütfen takas teklif etmeyiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun. Yunus bey için üzülüyor, alacak kişi içinde seviniyorum desem yeridir. Çünkü Aracı CX5 test sürüş gününde görmüştüm. Harikulade bir araç, Yunus bey içinde alacak kişi içinde hayırlısı olsun ve nazar değmesin. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı satışlar olsun, jantlara bayıldım..

Edit : Verilen ilan yayında olmadığından konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra ...

Arkadaşlar, bilginiz olsun, Yunus'un aracı Mayıs ayındaki bir sağnak yağmurda Eminönü'ndeki otoparkta bele kadar su altında kaldığı için perte çıktı.

Sigorta aracı satmış, alan da muhtemelen onarıp satacak. Aracın hiç boyası değişeni yok ama kısa devreden dolayı hava yastıkları açıldığı için kabin içi ciddi hasar oluşmuş.

İleride karşınıza çıkarsa bilginiz olsun.

557426_311535998943347_1691136635_n.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde Serbest Kürsüde birisi Yunus beyin aracının fotoğraflarına nereden ulaşırım diye soruyordu. Burak hatta sende amaç ne demiştin. Bu konuyla ilgisi varmıydı acaba yoksa tesadüfmü ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...