Jump to content

Mazda'dan Filo Çoşkusu


MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

SKYACTIV Teknolojileri ile Dünya gündeminde sıkça yer bulan Mazda, Türkiye’deki filo satışları ile 2012 yılı büyüme hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Rekabette biz de varız…

Mazda markasının gerek ürün gamı, gerekse ürün kalitesi açısından filo satışlarında önemli rol oynayacağını ifade eden Mazda Türkiye Satış Direktörü Mert Güçlüer, Haziran ayı içerisinde özellikle Mazda3 ve BT-50 modellerinin filo teslimatlarının İstanbul Akyıldız ve Kocaeli Haldız Otomotiv Mazda Yetkili Satıcıları tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Güçlüer: “Kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uygun Mazda çözümleri sunmak ve tam anlamıyla müşteri memnuniyeti sağlamak üzere altyapımızı oluşturduk. 2012 yılı içerisinde Mazda’nın filo satışlarında daha etkin olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mazda her işin üstesinden geliyor…

KANDEMİRLER şirketine gerçekleştirilen teslimat töreninde, 22 adet BT-50 model araçların anahtarlarını teslim eden Mazda HALDIZ Genel Müdürü Fatih Haldız, İzmit Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetinde kullanılacak olan araçların kendileri için gurur kaynağı olduğunu, sorunsuz olması ve özellikle zor işlerin üstesinden ekonomik şekilde gelmesi ile tercih edildiğini belirtti.

Mazda AKYILDIZ Genel Müdürü Erol AKYILDIZ ise HEDEF FILO’YA 10 adet Mazda3 dizel otomobillerini teslim ettiklerini geniş seçenekleri arasında Mazda’yı ve işbirliği için AKYILDIZ’ı tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Mazda gerçekleştirdiği yeni yöntemler ile satışlarını artırarak filo satın alan şirketlerin tercih ettiği bir marka olma yolunda ilerliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anda idaremizde kullanılan tek B-2500 sayesinde bir çok seveni var.  O da 99 depreminde diğer 5 kardeşiyle birlikte hibe edilmişti Mazda tarafından. Kullanan arkadaşlar anlata anlata bitiremiyorlar guzuyu.

Ama gel gelelim o korku sarmış insanımızı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada ben bir şeyi merak ettim. Hedef Filo o almış olduğu 10 tane dizel Mazda 3'ü, hangi şirkete verdi acaba. Çalışanları pek şanslıymış vallahi, düşünsenize şirket aracı Mazda 3. Hayır yarın bir gün çalıştıkları şirketten ayrılıp, başka bir şirkete işe girdiklerinde. Linea, Symbol'e filan denk gelirlerse şirket aracı olarak, direk bunalıma girebilirler. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şirket araçları bazen büyük başlar için de kullanılıyor. Bizim şirkette saha elemanlarında hep Kia var, ama müdürlerde Fluence var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abimde, 2011 model Fluence Extreme Dizel 110 bg'likten var. İlk benim aracı kullandıktan sonra bana dediği bir şey vardı. Uleynn ben araba kullanıyorum, sen otomobil  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence öyle :D

Ah be birader zamanında bütün markaların clubtr sitelerini kurup şimdi köşe olmak vardı, hepi topu 3-5 tane kurabildik.... :D Baktım, kiaclubtr çoktan var.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akyıldız verdiği bütün filoyu satışa çıkarmış sanırım. 2-3 bin km'de 10 tane dizel mazda 3 satılık. Nedir şimdi bu?

http://akyildiz.sahibinden.com/

Buyur burdan yak. Hepsinin ilan tarihide 27 Haziran. Ne oldu da böyle oldu acaba, vazmı geçti karşı firma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...