Jump to content

Link Kolu Değişti.. + Denge Kolları da Değişecek..


CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bagajdan gelen gıcırtı için bu sabah servise uğradım..önce link kolunu değiştirdiler..ses geçmedi sonra bagaj körükleriyle baya bi uğraştılar o da değil..meğersem Okan`ın da dediği gibi bagajın üstündeki ara zımbırtı(panzot mu ne) onun bağlantı noktaları ileri geri yapınca gıcırtı yapıyormuş altına çift taraflı bant koydular ses azaldı..yokolması için ben pamuk vs. bişeyler yapıcam artık :)

yanlız bu arad şu arkadaki link kolu (denge çubuğu gibi bişey sanırsam) onlarda da boşluk var değiştiği iyi oldu falan dediler..içime sinmedi ama ne yapalım kaldı öyle..bi tanesinde boşluk vardı diğerinde yoktu..tanesi 124 ytl..bakalım garantiye sokacaklar mı..10 bin km ye kadar garantiye girdiğini söylediler ama araç 26binde girmeyebilir dediler..moralim bozuldu aslında değiştirmeye gerenk yoktu bence..öff keşke değiştirmeseydim  :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşhis konmuş artık tedavisi kolay hallolur,eskiden beri bu HB,SW arabaların arka kapısından ses gelir ve toz alır bunu hala halledememişler demekki  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

toz alma yok canım şimdi hakkını yemeyelim :D

yanlız amma takık bi adamım yaa içim gidiyor şu an orjinal bir parçası değişti diye..üzerinden çıkanları da almayı unuttum iyimi  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle garantiye sok, arabanın 3 sene 100.000 km garantisi var, 10.000 km de ne demek? Ben değiştirdiğimde 10.000'i geçmişti araba...

Bu arada için rahat olsun, değişmesinin benim gördüğüm hiçbi sakıncası yok...

EDIT: O zımbırtının adı pandizotmuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya sorma volkan işte arkadan gelen sesi bulmak için uğraşıyorduk onu çıkartıp değiştirdiler..çıkartınca baktılar ki hafif boşluk var ama çok çok az yani..bence gereksiz bir hareket oldu..benden çıkan malzemeyi de almayı unuttum durur durur ona yanarım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de link kolları değişti, arkadan amortisör gıcırtısı gibi bi ses geliyosa onu kesinlikle gideriyor. Değişmesinin bi zararı yok, ama kesinlikle garantiye sokmaları lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son 2-3 gündür peydah olan başka bir gıcırtıyla karşınızdayım arkadaşlar..bu gıcırtı araba duruyorken arkadan arabaya aşağı doğru kuvvetlice yüklenerek yaylandırdığınızda ve doğal olarak kasislerden geçerken arka taraftan geliyordu..

bu sefer olayı direk link kollarına bağladığımdan baya bi moralim bozuldu başta:bak işte gödünmü orjinal parçayı değiştirdin başına bunlar geldi..bi yeri yaparken bi yeri bozuyor diye..

bu sabah 9 dan 12`ye kadar servisteydim ve 3 saat uğraştık..tık diyorum bende tamamen başındaydım işin herzamanki gibi..önce link kollarının da takılı olduğu viraj demiri diye adlandırdıkları yerden şüphelendik..onu söktük olmadı falan derken en son yine denge kolu dedikleri! bir parçanın bu sesi yaptığını keşfettik..ilk kez bende görmüşler bu arızayı ne tesadüfki beni buldu..ama baya bi aradılar sesi..en son bu parçanın kauçuklarındaki boşluk gıcırdamaya sebep oluyor..sipariş verildi bakalım garantiden değişecek..ayrıca link kolları da garantiden değişti onu da belirteyim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1- viraj denge demiri dedikleri şey: link kolları da yanlardaki küçük zımbırtılar

2- işte gıcırtıyı yapan denge kolu dedikleri şey..

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...