Jump to content

Şanzıman Yağı Sorunu (93 323)


burak760
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba  :tey: forumda daya yeni olduğum için pek birşey bilmiyorum  :(

Ben kısaca sorunuma değinmek istiyorum. Abilirim benim sorunum şanzıman yağ çubuğunu bulup söktüğüm halde yağın bir türlü az olup olmadığını anlayamam :( km dişlisini söktüm güzelce temizledim tekrar takıp çıkardım ama bi türlü ucuna bile yağ değmedi :( acaba tam oturmadımı ama kilometre göstergesi ondan sonrada düzgünce çalışmaya devam etti yada çok mu az yağ kalmış şanzımanda ? az yağ kalmışsa bu yağdan almak istiyorum >>>http://www.castrol.com/castrol/genericarticle.do?categoryId=9039534&contentId=7072493 sizce bu yağ güzel midir veya başka tavsiyeleriniz var mı ? bide eğer koymak gerekirse diğer boşaltalım mı yoksa hiç ellemeden üstüne mi ekleyelim ? :) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abim komple değiştirmek istiyorumda inegöl deki sorduğum hiçbir yağçı ellemek istemiyor :( bi de yağ numarasını kullanma kılavuzundan baktım o söyledğim yağı öneriyo. son bi şey daha diyeceğim o tıpayı ben söksem olurmu ? bide sökmek için ne gerekir anahtardan başka çünkü uzun zamandan beri sökülmediği için ne yapmam gerekir ? + olarak şanzımanın yağ filitresi falan war mı ? değişmesi gerekir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araç için yağ değişimi filtre dahil ortalama ne kadar tutar. Mercer 300 tl dedi. Fiyat niye yüksek dedim yüksek olmadığını sadece filtrenin 100 tl olduğunu yağında 100 tl gibi bir rakkam olduğu söyledi. Sizde daha uygun bir yerde yaptırabilir miyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...