Jump to content

Satılık 2004 Mazda 3 Dynamic (manuel)


TUNAHAN

Tavsiye Edilen Mesajlar

Değerli forum üyeleri keyifle kullanmakta olduğum mazdamı tayin sebebiyle satmak zorundayım. İlgilenen arkadaşlar mesaj yada ilandaki telefonlardan bana ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ihtiyac-nedeniyle-satilik-mazda-3-dynamic-mt-97147851/detay

fiyatta pazarlık payı vardır. !!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:tey:

Ankara'dan selamlar. 2004 Mazda 3 Dynamic kullanıcıyım. Aracım G.Gri ve 98000 km'dedir. Kullanmaktan büyük keyif aldığım aracımı sizler sayesinde tanımak gayesi içerisindeyim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Çok hızlı bir giriş ve ayrılış oldu :). Tanışma mesajında aracımı sizler sayesinde tanımak istiyorum demişsiniz.

Çok hızlı tanıştık ve çok hızlı aracı tanıdınız.:) Maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanışma mesajınızı tamamlamadınız. İsim ve meslek belirtmeniz gerekiyordu. Bu size gönderilen forum kurallarında yazıyor.

Aracınızı tayin sebebiyle satmak zorunda olduğunuzu söylemişsiniz mesajınızda. İlanda da nakit ihtiyacından dolayı satılıktır diye yazmışsınız. Sahibinden com'daki isminiz Alper diye geçiyor. Burada profiliniz Tunahan.Gerçi her ikiside beni ilgilendirmiyor ama, tanışma mesajınızdan tutun, satılık araç için yazdıklarınızda kadar, bir tutarsızlık var !!!.

Tanışma mesajınızı tamamlamadığınız taktirde mesajlarınız silinecektir bilgilerinize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

buna ayrılış demeyelim biraz ara veriyorum :)

Ben zaten uzun zamandır forumu takip ediyorum ama üyelik konusunda biraz üşengeç davranmıştım. Araç satma fikri ortaya çıkınca siz değerli forum üyelerinin bilgisine sunmak istedim.

Paylaşıma devam :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan bey siz yapancımız değilsiniz artık  :D size açıklama yapabilirim dinlemek isterseniz !!! Benim adım Alper Atalay. TUNAHAN benim oğlumun adı (2 yaşında ellerinizden öper ). Eşim öğretmen olarak HAkkari - Yüksekovada çalışıyor. Ben Ankara'da. Eşim için eş durumundan Ankara'ya tayin istedik ancak tayin işlemi gerçekleşmedi. Bu sebeple eşime ücretsiz izin kullandıracağız. Hal böyle olunca kredi ile almış olduğum Mazda 3'ümü satıp kredimizi kapatacağız. İlanda geçen nakit ihtiyacıda buradan kaynaklıdır.

Sayenizde üyelerimizin aklındaki çelişkileride gidermiş oluruz umarım. Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Alper bey yazdıklarınız pek acıklayıcı oldu ama size bir kötü haberim var. :( Burası tanışma alanı değil. Buraya yazdıklarınızı tanışma mesajınıza yazmanız gerekiyor. :)

Yazdıklarımda haksız bir taraf varmı bu arada. Sürümcemedeki herşeyi gönül rahatlığı ile sordum açıkcası. Teşekkürler...

Alanada satanada hayırlı uğurlu olsun...:)

Kalın sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estağfurullah İlhan bey. Gayet hoş bir sohbet oldu. Haksız bir sual değil sizinkisi. Ayrıca dikkatiniz ve ilginiz için ben size çok teşekkür ederim. Forum diyip geçmemek lazım. Emek var işin içinde. Emeğe saygı duymuşumdur her zaman. !!! Ben sizler için gereksiz bilgiler paylaşmış olmadıysam benim tarafımdan sorun yok. Tanışma bölümünde de paylaşımda bulundum. Umarım  yeterli olur.

Herkese iyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun. Bi de mazdanın ikinci eli yok derler bir hafta olmadan satıldı maşallah  :nazar:

Tşk. ederim. Her aracın bir alıcısı mutlaka vardır. Fiyatı abartmamak kaydıyla  :o Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...