Jump to content

Türkiye'de bu da Varmış... 84 model 929


heci-baba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çok orjinal bir araç bence bedava denilebilecek bir fiyat meraklısı olan eski klasik araç hastaları kaçırmasın derim, inanın imkanım olsa alır sıfır ayarında yaptırı binerdim, alması bişeyu değil 4000 tl ama araç bakım ne kadar para yer bilinmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet sanırım o aracı görmüştüm kapalı far ve farları çift, güzel araçlar üretmiş mazda o yıllarda gerçekten o yıllara göre ki bilgisayar teknolojiside o kadar ilerlememişken bu modelleri üreten beyinleri tebrik ediyorum alkışlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan bey size raslamışken bişey sormak istiyorum bu mazda 323  eunos 100 modelinin dijital gösterge panelinden nasıl temin edebilirim bana nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba.

post-5789-141695289407_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan bey benim arabamın şasi numarası sizin yedekparça biriminde mevcut, arabam 1991 model mazda 323 HB karbüratörlü oto vites ; şu an orjinali analog ama ben bu dijital den almak istiyorum eğer bir araştırıp bana dönerseniz çok memnun olurum tabii fiyatıda öğrenirseniz çok iyi olur teknik olarak benim arabama olabilitesi nedir öğrenmek isterim 

ismim Gürhan DUK sizden daha önce parça almıştım umarım kayıtlarınızda kaydım mevcuttur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin kayıtlarınız bizde mevcut. zaten lazım olan sizin şase numaranız değil. herhangi bir dijital göstergeli araç şasesi. sizin şaseyi sisteme girip gösterge tablosuna bakınca analog çıkıyor... dijital göstergeli bir aracın şasesini girersek o zaman belki dijital göstergeye ulaşabiliriz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan bey şu an dijital göstergesi olan bir 323 bilmiyorum bu fotoda internetten indirilme bir foto siz daha iyi bilirisiniz acaba sistemden bulamazmısınız böle kayıtlı bir araç ??? nasıl bilgi edinebilir vede temin edebiliriz öneriniz nedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...