Jump to content

Su Eksiltme Sorunu (98 626)


sislivadi54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar.98 model 626 aracıma gecen gün az bi hararet yaptırdım.neyse sonra ustaya gittik radyatör tıkandıgı için dedi ve radyatör ve termostadı degişti.sorunum düzeldi.ancak 2 gün sonrada aracım su eksltmeye başladı.ve egzozdan su atmaya başladı.yine gittik ustaya conta yanmış dedi.başa gelen çekilir dedik ve onuda bugün yaptırdım.ama aynı sorun devam ediyor.aracta hararet sorunu yok.. araç stop konumunda iken bile suyunu dolduruyorum agzına kadar on dakika sonra su eksilmiş.kalorifer ve bütün borular saglam.kafayı yiyecegim bu su nereye gidiyor.ve şunu farkettim benim contamda yanık degildi sanırım.bilgisi olan biri varsa acil cevap yazarsa sevinirim yoksa yakacam bu arabayı nerdeyse.mazda iyi araba dedim ikinci defa aldım ama bu beni soguttu mazdadan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deneme yanılma tahtası olmadan önce, kendine iyi bir mazda ustası bul derim...

Uzak değilsen Körfez Gülünce otomotivi tavsiye ederim.

:krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

>Eğer su egzostan  oluk gibi akmıyorsa kalorifer petek bağlantılarına baktırın. egzos tan su çıkması da gayet normal birşeydir lpg li ise hepten normal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün akşam görüştüm kendisiyle. Daha önceki Mazdasını getirdiği usta nın yaptıkları insanı delirtecek cinsten. Radyatör, termostat,Contayı değiştirmişler. HAla su eksiltiyor. lpg regülatörü arızalı olabilir diye düşünüyorum. o da aynısını söyledi. Bakalım işlerden rast gelebilirsek bizim usta ile bir tanıştıracam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oguzhan kardeşle dün gece tanıştık.allah razı olsun ondan yaa.oguzhan sadece radyatör kapagıyla o iş halloldu.boşu boşuna ugraştık o kadar.sabahattin ustada büyük ustaymış yani.adam bi bakışta kapak dedi.bu sabah baktım su da milim oynama yok.ohhh be keyfim yerine geldi.büyük bi yük kalktı üstümden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi istanbula geldim arkadaşlar.suyuna baktım eksilmememiş.demekki bu küçücük kapak çok önemliymiş.aracımız su eksiltigi zaman ilk önce kapagımızı degiştirelim.eger sorun düzelmezse su hortumlarını ve kelepçelerini degiştirelim.benim gibi ustalara inanıp hemen conta degiştirip birsürü masrafa girmeyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MAŞALLAH de nazar değmesin. Sebahattin ve kardeşi gerçekten iyidirler. 10 gün antalya dayım... buralar da olamazsam kusura bakmayın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...